ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

Merikollageeni 1170 mg

1170 mg 120 Kapselia | Hydrolysoitu kollageenituote, jossa ei ole lisättyjä ainesosia.
 • Osta 1 26.99€
 • Osta 2 51.28€ 53.98€ Säästät 5%
 • Osta 3 72.87€ 80.97€ Säästät 10%
  • Ilmainen toimitus

Ominaisuudet

 • Iholle, luille ja rustolle
 • Auttaa vähentämään ryppyjen näkyvyyttä
 • Kokonaiset 1170 mg kollageenia per purkki
 • 120 kapselia - Riittää kahden kuukauden käyttöön
 • 100% Tyytyväisyystakuu

WeightWorldin merikollageeni-kapselit sisältävät yhden päivittäisen annoksen; jopa 1170 mg hydrolysoitua kollageenia ihon, luiden ja ruston ylläpitämiseksi.

Voit ottaa kaksi kapselia päivässä ja nauttia yhdestä suosituimmista ikääntymistä estävästä lisäravinteesta, joka auttaa vähentämään näkyviä ryppyjä sekä ylläpitämään ikääntyviä luita ja niveliä.

 • Gluteeniton
 • Laktoositon
 • GMP
 • Ei lisäaineita

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä koskee myös kollageenia. Mutta onneksi eri kollageeneilla on samat ominaisuudet kirjoitusasustaan riippumatta. Lyhyesti sanottuna kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä rakennuspalikoista, se muodostaa jopa 33 % kaikista kehon proteiineista. Kollageeni on elimistösi luonnollisesti muodostama proteiini, joka on välttämätön perusta muun muassa jänteille, verisuonille, luille ja lihaksille.

Uusin trendi on, että kollageeni yhdistetään nuorekkaaseen ja kauniiseen ihoon, eikä se itse asiassa ole turhaa. Koska proteiinilla on suuri vaikutus myös ulkonäköön, sillä kollageeni auttaa ylläpitämään ihoa korvaamalla kuolleita ihosoluja ja pitämään ihon terveenä, kiinteämpänä ja elastisempana.

Mitä hyötyä päivittäisestä kollageenin ottamisesta on?

Noin 35-vuotiaana kehosi alkaa kuluttaa enemmän kollageenia kuin se pystyy tuottamaan itse, mikä voi johtaa ryppyihin, nivelten narisemiseen ja muihin ongelmiin. Siksi WeightWorld on kehittänyt kollageenilisän, joka sisältää jopa 1170 mg hydrolysoitua kollageenia päivittäistä annosta kohden, jotta voit tarjota itsellesi parhaat olosuhteet luonnollisen kollageenin lisäämiseen. Tämä on erityisen tärkeää, mikäli haluat pitää ihosi elastisena ja nuorekkaana pitkään ja haluat säilyttää nivelet ja rustot luonnollisella tavalla.

Mistä Marine Merikollageeni on tehty?

WeightWorldin puhdas meri- tai kalakollageeni on formuloitu patentoidulla NatiCol®-koostumuksella, jossa käytämme erittäin korkealaatuista hydrolysoitua kollageenia. Yksi tapa varmistaa kollageenin laatu on tietää tarkalleen, mistä se on uutettu, ja näin voit taata, että saat parhaan mahdollisen tuotteen. Tämän tyyppinen kollageeni uutetaan pangasius- ja tilapiakaloista Aasiasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, ja se koostuu 95-prosenttisesti puhtaasta merikollageenista..

Ainutlaatuinen koostumus on myös taatusti vapaa hiilihydraateista, rasvoista, karjasta, kolesterolista, GMO:eista ja säilöntäaineista. Sisältää myös jopa 8 erilaista aminohappoa omilla hyödyllisillä ominaisuuksillaan sekä poikkeuksellisen alhaisen molekyylipainon optimaalisen biologisen hyötyosuuden ja imeytymisen varmistamiseksi.

Millaista kollageenia kollageeni-pillerit sisältävät?

Lisäaine sisältää tyypin I kollageenia, joka on ihanteellinen iholle, nivelille ja luille.

Miksi kollageeni on ikääntymistä estävä lisäaine?

Kollageeni on tärkeää ihon kauniina ja nuorekkaana pitämiselle, ja se voi edistää ihon elastisuutta sekä nivelten ja luiden ylläpitämistä.

Voiko kollageeni auttaa ryppyjä vastaan?

Kyllä, kollageeni auttaa vähentämään ryppyjen näkyvyyttä.

Pitäisikö minun valita kollageenijauhe vai kollageenikapselit?

Kaikki riippuu mieltymyksistäsi. Kollageenikapselit ovat usein halvempia, säilyttävät saman korkean laadun ja ovat helpompia ottaa.

Kuinka paljon kollageenia päiväannos sisältää?

WeightWorldin Merikollageenin päiväannos sisältää jopa 1170mg hydrolysoitua kollageenia.

Mikä on suositeltu päiväannos?

Ota 2 kapselia päivässä suuren vesilasillisen kera, mieluiten pääaterian yhteydessä. Yksi purkki sisältää 120 kapselia, joten sinulla on tarpeeksi 2:n kuukauden käyttöön.

Milloin voit odottaa tuloksia?

Se vaihtelee hieman henkilöstä toiseen, koska ne ovat luonnollisia ainesosia, mutta useimmat ihmiset huomaavat vaikutuksen 3-4 viikon käytön jälkeen. Tyytyväisyystakuumme mukaan suosittelemme, että käytät tuotetta päivittäin vähintään 2 kuukauden ajan.

Onko lisäaineen käytöllä sivuvaikutuksia?

Lisäaine on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että luet ainesosaluettelon läpi tarkistaaksesi mahdolliset henkilökohtaiset allergiat.

Onko sellaisia kenen ei kannattaisi syödä merikollageenia?

Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärintarkastuksessa, sinun tulee neuvotella oman lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Ei sovellu lapsille ja nuorille.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(261)
4 Tähteä
(96)
3 Tähteä
(10)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

93.42% pohjautuen 367 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen erittäin toiveikas tämän tuotteen tehon suhteen. Helppo myös käyttää kun ei ole pulverin sekoittelemista. Erittäin kilpailukykyinen hinta kun ostaa kolme purkkia kerralla.

T Tarja A
Vahvistettu Osto

100% tyytyväinen tuotteeseen.

a asiakas
Vahvistettu Osto

Olen niin vähän aikaa käyttänyt tuotetta mutta uskon sen toimivan

A Ari M
Vahvistettu Osto

Ihan huippuhyvä tuote, etenkin kun en halua käyttää naudan kollageenia.

P Pipsa R
Vahvistettu Osto

Olen nivelvaivainen ja siksi ostin. Tuhti annostus tähän hintaan

L Luukas
Vahvistettu Osto

Yritän pitää huolta ihosta myös sisäisesti ja nämä ovat mainio keino siihen. Eivät maistu pahalta, kuten kapselit yleensä. Tykkään!

M Marjatta
Vahvistettu Osto

Luottotuote

R Rita
Vahvistettu Osto

Plussaa lisäaineettomuudesta, vielä kun kapseli olisi vegaaniystävällinen

T Tuuli
Vahvistettu Osto

Hyvänhintainen ravintolisä, jossa vahva annostus. Olen vastikään lukenut kollageenista ja sen hyvistä terveysvaikutuksista, joten päätin aloittaa tutkimusmatkan näistä.

M Maisa
Vahvistettu Osto

Iho ei tästä enää nuorene, joten sen ruokkiminen sisäisesti on ensiarvoisen tärkeää. En halua kimmoisuuden ja elastisuuden katoavan kokonaan, vaikka 40 tulikin mittariin!

T Tinde

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä