ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

Kversetiini 610 mg

610 mg 180 Kapselia | Antioksidantit immuunijärjestelmälle

Yhteenveto

  • Tehostaa immuunijärjestelmää
  • Tulehdusta ehkäisevä ja ihanteellinen oksidatiiviseen stressiin
  • Sisältää Bromelaiinia, C-vitamiinia ja flavonoideja optimaalisen vaikutukseen.
  • 180 kapselia - riittää jopa 6:ksi kuukaudeksi
  • 100% tyytyväisyystakuu

WeightWorldin Quercetin Complex on superruokalisä, joka sisältää luonnollisia flavonoideja ja antioksidantteja , joka auttavat suojaamaan kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä ja vapailta radikaaleilta.

Quercetin Complex on rikastettu ruusunmarjoilla, C-vitamiinilla (askorbiinihappo) ja bromelainilla, joilla on myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Ota vain yksi kapseli päivässä vahvistaaksesi immuunijärjestelmääsi luonnollisesti!

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Ei lisäaineita
  • Asiantunteva resepti

Mitä kversetiini on?

Kversetiini on flavonoidi, jota esiintyy luonnollisesti sipulissa, viinirypäleissä ja omenoissa, ja se on myös väriaine, joka antaa väriä hedelmille, vihanneksille ja marjoille. Vaikka voit helposti kuluttaa kversetiiniä ruokavaliosi kautta, flavonoidipitoisuus putoaa hyvin nopeasti, kun kuorit ja leikkaat hedelmiä, vihanneksia ja marjoja, ja siksi sinun tulee syödä ne mahdollisimman pian saadaksesi parhaan hyödyn molempien hedelmien kversetiinipitoisuudesta, vihanneksista ja marjoista.

Koska useimmilla ihmisillä ei ole hedelmäpuuta omassa pihassaan, WeightWorld on kehittänyt ainutlaatuisen Quercetin Complex - ravintolisän, jotta voit yhdellä kapselilla nauttia kversetiinin monista terveyshyödyistä, joilla tiedetään olevan antioksidanttisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Lisäksi olemme rikastaneet Quercetin Complexia sekä bromelainilla että C-vitamiinilla, jotta voisit antaa immuunijärjestelmällesi sen tarvitsemaa tehoa hektisessä ja stressaavassa arjessa.

Mitä hyötyä kversetiinista on?

Quercitin Complex on täydellinen ravintolisä immuunijärjestelmällesi, ja se on myös rikastettu sekä bromelainilla että C-vitamiinilla, joten saat lisäravinteen, joka on täynnä antioksidantteja, flavonoideja ja tulehdusta ehkäiseviä entsyymejä.

Antioksidantit ovat tärkeitä kehon kyvylle taistella vapaita radikaaleja vastaan. Vapaat radikaalit ovat aineita, jotka kertyessään ovat haitallisia keholle. Ilman suojaavia antioksidantteja et selviäisi, ja siksi on tärkeää, että elimistössäsi on hyvä ja terve antioksidanttitasapaino, sillä ne ovat välttämätön edellytys immuunijärjestelmän kyvylle suojata sinua ulkoisilta uhilta, viruksilta ja bakteereilta.

Lisäksi Quercetin Complex on rikastettu ylimääräisillä antioksidanteilla, kuten acerolamarjoilla ja ruusunmarjoilla, jotta saat parhaat olosuhteet immuunijärjestelmällesi luonnollisella tehosteella. Kversetiinin tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksien tehostamiseksi ravintolisä sisältää myös bromealiinia, joka tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa lisäksi auttaa ylläpitämään normaalia ruoansulatusta.

Kenen tulisi ottaa kversetiiniä?

Kaikki, nuoret ja vanhat, pitkät ja lyhyet, naiset ja miehet, voivat hyötyä päivittäisestä annoksesta kversetiiniä, jossa on runsaasti antioksidantteja, varsinkin jos haluat ravintolisän, joka voi vahvistaa immuunijärjestelmääsi luonnollisesti.

Käyttöohjeet

Suosittelemme ottamaan yhden kapselin päivässä suuren vesilasillisen kera, mieluiten pääaterian yhteydessä. Lisäravinne tulisi ottaa päivittäin vähintään 3:n kuukauden ajan, jotta saat siitä parhaan hyödyn.

Suositukset

Lisäosa on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että luet ainesosaluettelon läpi tarkistaaksesi mahdolliset henkilökohtaiset allergiat. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärintarkastuksessa, sinun tulee neuvotella oman lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Ei sovellu lapsille ja alle 18-vuotiaille nuorille.

Ainesosaluettelo

Ainesosat: kversetiini (Sophora Japonicasta), C-vitamiini (L-askorbiinihappona), bromelain, ruusunmarjauute (20:1), sitrushedelmien bioflavonoidit (karvasappelsiinista), Acerola-uute (4:1), rutiini, paakkuuntumisenestoaine Aine: Magnesiumstearaatti, Kasviskapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC).

Ostetaan usein yhdessä

Kversetiini 610 mg
Kversetiini 610 mg

610 mg 180 Kapselia | Antioksidantit immuunijärjestelmälle

24.99€

+
Kurkuma-Inkivääri-Mustapippuri 3kk annos
Kurkuma-Inkivääri-Mustapippuri 3kk annos

1520 mg 180 Kapselia | Auttaa pitämään huolta nivelten, kehon ja ihon terveydestä

24.99€

+
Resveratroli-kapselit
Resveratroli-kapselit

510 mg 60 Kapselia | Ikääntymistä vastaan, edistäen kehon hyvinvointia.

28.99€

1 Tuote(tta)

24.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(56)
4 Tähteä
(17)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

93.16% pohjautuen 75 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olin lukenut paljon kversetiinistä ennen kuin kokeilin sitä. Ja minun on pakko sanoa, että en todellakaan ollut pettynyt!

P Pärre
Vahvistettu Osto

Aivan mahtava tuote!

R Risto
Vahvistettu Osto

Tämä tuote mullisti maailmani

R Ritva
Vahvistettu Osto

Huhuh mikä huipputuote!

J Jorma K.
Vahvistettu Osto

Kversetiini on ykköskamaa!

I Ilmari Vuorinen
Vahvistettu Osto

Voihan video mikä huipputuote! Suosittelen!

K Kalle Jokiranta
Vahvistettu Osto

Tämähän on aivan älyttömän hyvä tuote, hei! Enpä olisi uskonut!

M Mustikki Marjamaa
Vahvistettu Osto

Terveys nousi kattoon

P Pablo Mustonen
Vahvistettu Osto

Mahti-tuote! Suosittelen!

H Harri Höylä
Vahvistettu Osto

Kversetiini on mun juttu

P Paavo Lipponen

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä