Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Rahat takaisin-takuu

Me WeightWorld:llä ymmärrämme kuluttajana ottamasi riskin ostopäätöstä tehdessäsi ja koemme, että monet yritykset eivät arvosta tuota riskiä sen ansaitsemalla tavalla. Saatat tuntea, ettet voi luottaa verkkomyyjiin, emmekä syytä sinua, vaan olemme täällä muuttamassa sitä. Olemme toimineet parhaiden kykyjemme mukaan jo vuodesta 2005 lähtien ja parhaimpien tuotteiden ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoaminen ovat olleet noiden 14 vuoden ajan toimintamme kaksi tukipilaria. Uskomme, että ostaessasi meiltä et joudu pettymään: saamamme Trustpilot-arvostelut puhuvat puolestaan ja asiakkaamme rakastavat meitä. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen, tunnemme, että velvollisuutemme on antaa sinulle rahat takaisin.

Miksi MaxMedix?

MaxMedixin painonhallinta-ravintolisien kanssa työskentelyä seurannut suuri menestys on saanut meidät vakuuttuneiksi siitä, että ne auttavat myös sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jos näin ei kuitenkaan käy, annamme sinulle kaikki rahat takaisin.

Luonnollinen tuote, ei aiheuttanut sivuvaikutuksia kuten muut käyttämäni diureetit. Tilaan jatkossakin.

M Maaria

Satsasin suoraan useamman kuukauden pakettiin ja päätös kannatti, nyt -15kg.

K Kasimir

Eiköhän tällä lähde paino putoamaan.. Energiaa ainakin löytyy kun pienestä kylästä..

T Tiina

Kelpoisuusvaatimukset

Olemme ottaneet seuraavat ehdot käyttöön petosten välttämiseksi ja sen varmistamiseksi, että olet oikeutettu saamaan rahat takaisin:

money-icon-calender

Jotta tuotteen sopivuus sinulle voidaan todella todeta, tulee sinun käyttää sitä vähintään 90 perättäisen päivän ajan, koska tulosten näkyminen voi vaihdella yksilöstä riippuen

money-icon-calender

Tuotteemme eivät ole taianomaisia: ne ovat täällä auttamassa sinua kohti tavoitteitasi. Tulosten näkymiseksi tulee sinun noudattaa terveellisiä elämäntapoja, sillä mitkään pillerit maailmassa eivät voi korvata niitä. Auttaaksemme sinua tarjoamme sinulle täytettäväksi Ruoka- & Liikuntapäiväkirjan.

Sekä Rahat takaisin-takuun lomake että Ruoka- & Liikuntapäiväkirja tulee palauttaa täytettyinä postitse; viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteen lopettamisesta, seuraavaan osoitteeseen:
lopettamisesta, seuraavaan osoitteeseen:
Weight World - Money Back Guarantee
Allport Cargo Services Gmbh -COMFORT CLICK GERMANY
Herrenpfad-Süd 34
Nettetal, 41334
DE

Prosessointiaika

Kaikki Rahat takaisin-takuun hakemukset käsitellään 48 tunnin kuluessa täytetyn lomakkeen ja päiväkirjan vastaanottamisesta. Hyvitys käsitellään viikon kuluessa ja se maksetaan takaisin samaa maksutapaa käyttäen, kuin millä alkuperäinen tilaus on maksettu.

Tarvitsetko apua tilauksen tekemisessä?

Mikäli tarvitset apua tilauksen tekemisessä, asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään. Voit ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa 09 427 20849, sähköpostitse osoitteessa [email protected] tai Livechatin kautta.