Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Kehitä suhdetta itseesi Ystävänpäivänä

Ajattelemme normaalisti, että Valentine’s Day eli Ystävänpäivä on rakkauden juhlistamista kahden ihmisen välillä. Mutta sen ei välttämättä tarvitse olla vain pariskunnille - täällä WeightWorldilla me rohkaisemme kaikkia ajattelemaan kuinka tärkeää on omahoito ja itserakkaus. Ja mikset tekisi sitä tänä ystävänpäivänä?

Kuinka rakastan itseäni?

Tässä on kolme kultaista sääntöä joita sinun tulisi seurata jotka lisäävät itsetuntoasi ja oma-arvoasi.

  1. Ole tietoinen

    Tule tietoiseksi päätöksistäsi ja siitä kuinka ne vaikuttavat sinuun. Mistä pidät ja mistä et pidä. Elätkö samalla viivalla arvojesi kanssa? Itsensä tiedostaminen auttaa sinua saamaan selvää tästä. Tämän harjoittaminen voi auttaa sinua selvittämään mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä onnellisuuttasi varten.

  2. Aseta rajoja

    Rajojen tiedostaminen ja niiden asettaminen on tärkeää itsetuntosi lisäämistä varten. Se on pohjimmiltaan itsensä kunnioittamista. Tämä ei ole helppo tehtävä, mutta kun opit omat rajasi kasvaa sinulle hitaasti ja varmasti parempi itseluottamus. Luota vaistoihisi ja go with it.

  3. Anna anteeksi itsellesi

    Kukaan ei ole täydellinen eikä sinunkaan tarvitse olla. EI ole epätavallista olla itsesi suurin kriitikko, mutta sinun tarvitsee harjoitella itsellesi anteeksi antamista kun teet virheitä. Koita kriittisyyden sijaan oppia virheistä.

Kuinka rakastan kroppaani?

Kuinka rakastan kroppaani

Kroppasi on yhdistynyt sinun hyvinvointiisi. Et aina saata olla tyytyväinen siihen miltä näytät mutta yksi asia on varmaa; kehosi on uskomaton organismi ja se ansaitsee huolenpitoa.

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio auttaa sinun kroppaasi toimimaan parhaimmillaan ja sinun tulisi priorisoida 2 litran veden juonti ja 5 hedelmän tai vihanneksen syönti päivittäin. Mukana liikkuvalla tehosekoittimella voit sekoittaa lempi hedelmäsi ja vihanneksesi veden kanssa ja saada herkullisen smoothien matkan mukaan. Ladattava sekoitin jota voit kantaa mukana mihin vain on helppo tapa pysyä terveellisenä kiireellisestä aikataulusta huolimatta.

Liikunta on myös tärkeä tekijä joka auttaa sinua tuntemaan hyvältä sisältä ulospäin. On todistettu että 30 minuutin liikunta päivässä ehkäisee erinomaisesti fyysisiä ja henkisiä sairauksia. Se on myös nopea tapa tuntea itsensä vahvemmaksi ja parantaa itseluottamustasi. Käy kävelyllä, juoksulenkillä tai pelaa pelejä ystäviesi kanssa - mikä parhaiten toimii sinulle.

Mitä on hyvinvointi?

Hyvinvointi tarkoittaa mielentilaa missä tunnet itsesi tyytyväiseksi, terveelliseksi tai iloiseksi. Se on sekä fyysinen että henkinen tunne ja on periaatteessa hyvän tasapainon löytämistä mielen ja kehon välillä.

WeightWorldilla meillä on lukuisia tuotteita jotka on suunniteltu hyvinvoinnille. Hyvä paikka aloittaa ovat meidän Acai -lisäravinteet jotka on valmistettu Amazonin sademetsässä kasvavasta Acai marjasta. Se sisältää lukuisia vitamiineja ja mineraaleja josta kehon hyvinvointi hyötyy ja se edesauttaa kehon luonnollista suojaa ja immuunijärjestelmää. Lisäksi Acai marjoissa on rikas koostumus anthocyaania, joka toimii antioksidantteina tarkoittaen että marjoilla on korkea ravintoarvo ja ne myötävaikuttavat terveellisen metabolismin eli ruoansulatuksen eteen.

Aina on parantamisen varaa joten tee suunnitelmat itsellesi tänä Ystävänpäivänä ja juhlista elämäsi tärkeintä henkilöä!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa