Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Raspberry Ketone Pure & Intensive Colon Cleanse

Yhdistelmäpakkaus | 10 Päivän Ruuansulatuksen Pikakäynnistäjä

Yhteenveto

Aika ajoin jokainen meistä pitää kauden, jolloin keskittyy nimenomaan painonpudotukseen - tavoitteena tietysti kaikkein parhaimmat tulokset. Maxmedix on koonnut yhteen kaksi loistavaa tuotetta, jotka molemmat ovat suunniteltu nimenomaan kehonpuhdistukseen. Intensive Colon Cleanse & Vadelmaketoni puhdistavat kehosi sekä auttavat sinua sulattamaan itsepäisesti kiinni pysyvän rasvan.

  • Painonpudotuksen pikakäynnistäjä
  • ICC kehon syvään puhdistukseen
  • RKP itsepäisen rasvanpolttoon
  • ICC runsaskuituinen luontaistuote
  • EU-direktiivien mukaan uutetut Ketonit
  • Jokainen kapseli on vegaaniystävällinen

Vaikka kuinka yrittäisimme pudottaa painoa - ei keho silti suostu yhteistyöhön! Auttaaksesi saavuttamaan sisäisen terveyden, Maxmedix on koonnut yhteen kaksi vallankumouksellista tuotetta. Aloita reilun 10 päivän puhdistavalla ohjelmalla, jonka jälkeen jatka ketonien käytöllä viimeistelläksesi kuurin. Intensive Colon Cleanse & Vadelmaketoni toimivat ainutlaatuisella tavalla synergiassa ja edistävät haluamaasi fyysistä kuntoa.

Kaksiosainen ongelma: Tukkeutunut Ruoansulatus & Itsepäinen Rasva

Normaalia tukevampi ylävartalo riippuu normaalisti kahdesta tekijästä. Ensimmäinen tekijä on turvotus, joka yhdistetään yleensä huonoon ruokavalioon, ummetukseen sekä puutteelliseen ruoansulatukseen - tämä ei pelkästään aiheuta pulleutta keskivartaloon vaan lisäksi myös nolostuttavaa kaasunmuodostusta ja ilmavaivoja. Toinen tekijä sen sijaan on runsaasti rasvaa sisältävät ruoka-aineet, joita nykyisin tuntuu olevan hankala välttää, ja taas, rasvasta johtuvat ongelmat ovat selkeästi nähtävillä. Rasvan kertyminen on myös merkittävä terveysriski etenkin, jos rasva kertyy keskivartalon ympärille. Kaiken kaikkiaan, on olemassa useita syitä siihen miksi nämä tekijät on hyvä eliminoida - ja tähän tarkoitukseen vaaditaan tietysti myös toimivia tuotteita.

Uskomattomat Ketonit

Vadelmasta saatavat entsyymit, ketonit, olivat ensimmäisen kerran käytössä jo vuonna 1918 kauneudenhoidon tuotteissa, jossa ne saivat tunnustusta ainutlaatuisesta tuoksusta. Kun superfoodien suosio lisääntyi maailmalla, myös vadelmaketonit alkoivat saamaan enemmän huomiota. Yhdistykset ovat tehneet lupaavia tutkimuksia muun muassa vadelmaketonien sekä kehoa hapettavien rasvojen välillä, ja siitä, kuinka nämä rasvat voidaan hajottaa. Voiko kenelläkään olla enää varaa epäröidä tätä ihme uutetta?

Fantastiset Kuidut

Ravintokuitu, toiselta nimeltään kuitu, on merkittävä yhden ominaisuuden vuoksi. Ravintokuidut eivät imeydy kehoon; ravintokuidut kulkevat niin sanotusti kehomme läpi ja helpottavat samalla ruoansulatuksen toimintaa. Ravintokuituja on kahdenlaisia; veteen liukenevia sekä veteen liukenemattomia, joista molemmat auttavat painonhallinnassa sekä imeyttävät tiettyjä ravintoaineita, jotka estävät nälän tunnetta. Kuitujen tärkein tehtävä on kuitenkin edistää ruoansulatuksen toimintaa auttaen vähentämään turvotusta ja ilmavaivoja.

Vadelmaketoni Pure & Intensive Colon Cleanse

Maxmedix on yhdistänyt kaksi tehokasta kapselia, jotta voit nauttia niiden hyödyistä helposti ja kätevästi. Puhtaan Vadelmaketonin avulla saat käyttöösi tieteellisesti uutetut vadelmaentsyymit ilman ylimääräisiä ainesosia. Valtavan suosion ja lukuisten tyytyväisten asiakkaiden jälkeen jäljelle jäi vai yksi kysymys; miten tiedämme, että asiakkaamme nauttivat yhdistelmästä?

Intensive Colon Cleansessa pääroolia näyttelevät täysjyväriisi sekä psyllium. Nämä ovat yhdistetty lisäksi muihin raaka-aineisiin, jotka kaikki omaavat ominaisuuksia edistää ruoansulatusjärjestelmää. Kapselit sisältävät myös “hyviä” bakteereita, kuten Lactobacillus Acidophilus sekä Bifidobacterium Infantis maitohappobakteereita, jotka molemmat ovat yhdistetty Agavesta saatuun entsyymiin, Frukto-oligosakkaridiin, jonka uskotaan “ruokkivan” näitä hyviä bakteereita. Inkiväärin juuren tiedetään puolestaan ravitsevan ja elvyttävän kehoa kokonaisvaltaisesti ja se onkin laajalti käytetty ympäri maailman. Lopuksi, neljä erilaista mineraalia on lisätty buustaamaan kehon hyvinvointia, jotta jokainen osa toimisi moitteettomasti.

Ainesosaluettelo

Vadelmaketoni Pure - Luonnollinen Vadelmaketoni (4%), Täyteaine (Riisijauho), Kapselin kuori: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Intensive Colon Cleanse - Aktiiviset ainesosat: Täysjyväkuitu, Psyllium, Omenapektiini (Hedelmä), Arabikumi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Inkiväärin juuri, FOS (Frukto-oligosakkaridi), Kalsium (Kalsiumsitraatti), Magnesium (Magnesiumsitraatti), Seleeni (Selenometioniini), Potassium (Potassium Aspartaatti).

Muut ainesosat - Kapselin kuori - Gelatiini. Sakeuttamisen estoaine - Selluloosa, Siliconidioksidi, Kasvistearaatti.

Kapseleiden Annostusohje

Intensive Colon Cleansen päiväannos on kaksi kapselia kolmesti päivässä ruokailun yhteydessä. Kapselit nautitaan veden kanssa (noin 250ml). Myös Vadelmaketoni Pure-kapselit otetaan kolmesti päivässä ruokailun yhteydessä - voit jakaa ne tasaisesti kolmeen osaan tai ottaa kaikki kerralla. Suosittelemme jatkamaan Vadelmaketonin käyttöä pidempiaikaisesti, kun taas Colon Cleansea suositellaan käytettäväksi vain ajoittain, aina kymmenen päivän jaksoissa.

Ohjeita

Kaikki Maxmedixin tuotteet ovat kehitetty tarjoamaan voimakas, mutta silti hellävarainen ravintolisä. Käytä kuitenkin aikaa lukeaksesi läpi tuotteiden täydellinen ainesosaluettelo ennen ensimmäistä käyttökertaa mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Mikäli sinulla on todettu jokin erityinen ruoansulatukseen liittyvä tila, käytät lääkkeitä tai olet tarkkailussa terveyden vuoksi, olet raskaana tai imetät, konsultoi aina terveydenhuoltoalan ammattilaisia ennen käyttöä.

Ostetaan usein yhdessä

Vadelmaketoni Plus
Vadelmaketoni Plus

180 kpl | Tehokas sekoitus superfoodeja

22.99€

+
Water Away
Water Away

180 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

16.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Herkkävatsaisena syön nämä erikseen, kuin peräkkäisinä kuureina. Vihertävä purkki ensin ja sen jälkeen kun pahin turvotus on saatu pois, pinkkiä tilalle.

E Eve L
Vahvistettu Osto

Nimensä mukasesti kickstarttaa dieetin, aika räjähtävällä tavalla heh.

S Samu
Vahvistettu Osto

Pari kertaa vuodessa vedän ton colon cleansen, sillä esim. kesän ja joulun jälkeen tuntuu, että vatsa on kuin ilmapallo. Nyt huomasin tämän yhdistelmäpaketin ja päätin tylsyyksissäni kokeilla. En ole varma mitä tuo vadelmaketoni tekee, mutta jos on yhtä tehokas kuin colon cleanse, luulisi tuloksia tulevan!

F Frida
Vahvistettu Osto

Mahtava combo, muutti elämäni. Helppo detox-kuuri.

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Erinomainen peräsuolen detox-kuuri.

L Liisa
Vahvistettu Osto

Tulen tilaamaan lisää kun nämä loppuu.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Ostin lahjaksi äidilleni ja hän tykkää tuotteesta.

R R
Vahvistettu Osto

Mahtava combo, muutti elämäni. Helppo detox-kuuri.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Mahtava combo, muutti elämäni. Helppo detox-kuuri.

M Marja-Liisa
Vahvistettu Osto

Mahtava combo, muutti elämäni. Helppo detox-kuuri.

A Anneli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä