Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Vadelmaketoni Plus & Aktiivi T5 Plus

Yhdistelmäpakkaus | Painonhallinnan tuotesarja

Yhteenveto

Maailmassa on lukemattomia ihmisiä, jotka haluavat aktiivisesti muokata painoaan erilaisten ruokavalioiden ja liikunnan avulla. Usein elämäntapamuutokset ovat kannattavia, mutta saavuttaaksesi parhaimmat tulokset treenaaminen ja syöminen vaativat erityistä pitkän tähtäimen kontrollia ja motivaatiota, mikä ei aina ole helppoa! On siis ymmärrettävää, ettei aika ja energia aina riitä tiukkaan kontrolliin ja siksi Maxmedix onkin tuonut yhteen kaksi suosituinta tuotesarjaansa täsmäiskuksi painonhallintaan ja elämäntapamuutokseen. Aktiivi T5 Plus & Vadelmaketoni Plus on täydellinen yhdistelmä kahdeksastatoista eri ravintoaineesta, jotka tehostavat painonhallintaa ja auttavat sinua saavuttamaan aivan uudenlaisen kontrollin tavoitteelliseen liikunta- ja ruokavaliomuutokseen.

  • Erinomainen yhdistelmätuote painonhallintaan
  • Kaksi voimakasta ja luonnonmukaista kapselihoitoa
  • Sisältää yhteensä 18 eri ravintoainetta
  • Vadelmaketoni on tehokas rasvanpolttaja
  • T5 Plus tuo lisäenergiaa päivääsi
  • Kaikki kapselit soveltuvat vegaani- ja kasvisruokavalioihin

Yhdessä molemmat lisäravinneaineet polttavat kehoon syntynyttä rasvakerrosta sekä nopeuttavat aineenvaihduntaa ja ovat siten erinomainen lisä liikunnan ja ruokavaliomuutosten ohelle. Useista eri luonnonmukaisista ainesosista koostuvat Aktiivi T5 Plus & Vadelmaketoni Plus-kapselit auttavat sinua ottamaan uuden askeleen kohti unelmiesi vartaloa.

Painonhallinan vaikeus

Painonhallinan vaikeus

Usiesta eri syistä katsomme usein vartaloamme ja toivoisimme sen olevan hoikempi. Mutta vaikka kuinka yritämme, näkyvien tulosten saavuttaminen tuntuu lähes mahdottomalta! Useimmat eri ruokavalionmuutokset ja dieetit tuntuvat vain epäonnistuvan ja vaativat runsaasti motivaatiota. Painon jojoilu on jo arkipäivää ja tulokset ovat harvoin pysyviä. Nyt voit kuitenkin saada uutta puhtia tavoitellessasi timmimpää kroppaa täysin luonnollisten ja tuplasti tehokkaampien Aktiivi T5 Plussan & Vadelmaketoni Plussan avulla.

Miksi kokeilla aineenvaihdunnan sopeuttamista?

Painonhallinnan tärkein elementti on sopeuttaa aineenvaihdunta kehon matalampaan kulutukseen. Usein tällainen mahdollisuus syntyy ravintolisien avulla, sillä tehokkaat ravintoaineet nostavat kehon energiankulutusta. Usein tällaiset ravintolisät sisältävät erityisen paljon vitamiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat kehoasi sisältä käsin ja antavat sille sen tarvitseman energian nopeasti sekä helposti. Ne myös taistelevat tehokkaasti väsymystä ja näläntunnetta vastaan.

Uskomattomat ketonit

Useat meistä kokevat olevansa kahden vastakkaisen huolen välissä – kuinka saada keho unelmakuntoon ruokavalion ollessa kuitenkin epäterveellinen? Tämä on ymmärrettävää ja tutkijat ovatkin tarttuneet tähän ja löytäneet sille ratkaisun. Ketoneita on käytetty jo vuodesta 1918, ensin kosmetiikassa ja sen jälkeen superfoodina. Lupaavat uudet tutkimustulokset ovat todenneet, että ketonit auttavat rasvakerroksen polttamiseen tehostamalla kehon luonnollista aineenvaihduntaa.

Aktiivi T5 Plus & Vadelmaketoni Plus

Maxmedixin tavoitteena oli kehittää uskomaton ja kokonaisvaltainen ravintolisäyhdistelmä auttamaan ketä tahansa painonhallinnan kanssa kamppailevaa. Uusi lähestymistapa rasvanpolttoon tarkoittaa tässä tapauksessa kahden jo toimivan hoitomuodon yhdistämistä toisiinsa. Aktiivi T5 Plussan & Vadelmaketoni Plussan tavoitteena on tarjota sinulle runsaasti eri ravintoaineita päivittäiseen ruokavalioosi ja vaikuttaa samalla kehon rasvapitoisuuteen, motivaatioon sekä energiatasoihin.

T5 Plus…

Vadelma Ketoni Plus…

Ainesosaluettelo

Aktiivi T5 Plus

Aktiiviset ainesosat: Kofeiini, L-karnitiini, Tartraatti, L-tyrosiini, L-tryptofaani, Paprika, Citrus Aurantium, Vihreä Tee, Naringiiniuute, Bioperiini mustapippuriuute, B6-vitamiini, Kromi.

Kapselin kuori: Hypromelloosi

Pakkuuntumisenestoaine: Silikooni dioksiidi, Magnesiumstearaatti.

Vadelmaketoni Plus

Aktiiviset: Luonnolliset Vadelmaketonit, Vihreä Kahvi, Rohtomangostani (Garcinia Cambogia), Cayenne, Kaakao, Vihreä Tee, Sinkki (Oksidina). Kapselin kuori: Hypromelloosi, Paakkuuntumisenestoaine: Magnesiumstearaatti, Piidioksidi.

Kapseleiden nauttiminen

Saadaksesi sekä Aktiivi T5 Plus & Vadelmaketoni Plus-kapseleista täyden hyödyn irti sinun tarvitsee ottaa vain kaksi kapselia kumpaakin päivittäin. Aktiivi T5 Plus-lisäravinnekapseli tulisi ottaa noin 30 minuuttia ennen aamiaista ja toinen 30 minuuttia ennen lounasta. Emme suosittele Aktiivi T5 Plus-kapseleita otettavaksi illalla, sillä ne sisältävät kofeiinia ja voivat siten häiritä unta. Ota Vadelmaketoni Plus-kapseleita mihin tahansa aikaan päivästä, joko yhdessä tai erikseen. Pääset ehkä helpoimmalla rytmittämällä ne samoihin aikoihin Aktiivi T5 Plus-kapseleiden kanssa.

Ohjeita

Jokainen Maxmedixiltä saatavilla oleva tuote on lähtöisin määrätietoisesta ja paneutuneesta työstä, jonka pyrkimyksenä on tarjota sinulle erinomaisia ruokavaliota täydentäviä lisäravinteita tehostaaksesi kehoasi ja sen toimintaa. Pyydämme sinua kuitenkin pitämään huolta, että Aktiivi T5 Plus & Vadelmaketoni Plus-kapseleiden nauttiminen on osa terveellistä sekä tasapainoista ruokavaliota ja elämäntapaa. Mikäli sinulla on lääkitys tai olet lääketieteellisen valvonnan alla, olet raskaana tai imetät, konsultoithan lääkäriäsi ennen kapseleiden ottamista.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen ennenkin ostanut täältä näitä pakkauksia, sillä näissä säästää rahaa. Vadelmaketoni on luottotuotteeni, mutta aina välillä kokeilen näitä uutuuksia. Nämä yhdessä sai kyllä aikamoisen (hyvän) tärinän päälle, hiki virtasi ja reeni maistui.

S Sammy
Vahvistettu Osto

+20kg ylimääräistä, joka ei liiku mihinkään suuntaan. Tilasin tämän setin viimeisenä oljenkortena ja pakko todeta, että ei hullumpi sijoitus! Aineenvaihdunta pelittää ja hiki virtaa. Ehkä tästä lähtee painokin laskuun!

K Kirsi
Vahvistettu Osto

Hyvät tuotteet kovasykkeisen salilla käymisen kylkeen!

T Tude
Vahvistettu Osto

En ole satavarma kuuluuko näitä syödä samaan vai eri aikaan, mutta aika tuhti annostus on.

J J
Vahvistettu Osto

Oiva setti kehoni puhdistamiseen.

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Hyvä yhdistelmä detoxaamiseen ja muutenkin terveelliseen elämiseen. Tuun käyttämään jatkossakin.

A Anneli
Vahvistettu Osto

Otan aina näitä aamuisin ennen lenkille lähtöä, toimii.

L L
Vahvistettu Osto

Helppo nielaista ja muutenkin sisällyttää rutiineihin. Otan aina aamuisin murojen kanssa.

L L
Vahvistettu Osto

Helppo nielaista ja muutenkin sisällyttää rutiineihin. Otan aina aamuisin murojen kanssa.

E Elisa
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen!

L L

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä