Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Rasvanpolttajat

Rasvanpolttajat auttavat elimistöä polttamaan enemmän rasvaa, sillä ne stimuloivat rasvanpolttoon liittyviä toimintoja. Laadukkaimmat markkinoilta löytyvät rasvanpolttajat on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niiden käyttäminen on täysin turvallisia. Parhaista tuloksista pääset nauttimaan, kun valitset juuri itsellesi sopivimman rasvanpolttajan, ja käytät sitä annossuositusten rajoissa, sekä tietenkin osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, ja riittävää liikuntaharjoittelua.

Rasvanpolttaja on suunniteltu terveellisen ruokavalion ja aktiivisen elämäntavan täydentäjäksi. Ne voivat stimuloida rasvanpolttoon liittyviä toimintoja elimistössä, ja tällä keinoin nopeuttaa kehon kiinteytymistä. Rasvanpolttajat voivat auttaa ruokahalun hillitsemisessä, ja lisäksi ne voivat nostaa energiatasoja, jolloin jaksat treenata täysillä. WeightWorldin rasvanpolttotuotteet on valmistettu laadukkaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista, jotta voimme taata parhaimman lopputuloksen juuri sinulle.

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Mikä on rasvanpolttaja?

Rasvanpolttaja on ravintolisä, joka on tarkoitettu täydentämään terveellistä ruokavaliota ja aktiivista liikuntaa. Rasvanpolttovalmisteet on suunniteltu stimuloimaan elimistön rasvanpolttoon liittyviä toimintoja ja nopeuttamaan kehon kiinteytymistä. Rasvanpolttajien vaikutus perustuu ensisijaisesti ruokahalun hillitsemiseen ja energiatasojan nostamiseen, jolloin saat kaiken irti treenistä myös kalorivajeisella ruokavaliolla.

WeightWorldin rasvanpolttotuotteet on valmistettu laadukkaista, luonnonmukaisista raaka-aineista, jotta voimme taata parhaimman lopputuloksen juuri sinulle.

Miten rasvanpolttajat toimivat?

Rasvanpolttajien tarkoitus on poistaa ylimääräistä rasvaa kehosta ja nopeuttaa laihtumista. Useimmat rasvanpolttajat sisältävät termogeeneja, jotka nostavat luonnollisesti kehon lämpötilaa, ja kiihdyttävät rasvan palamista. Ne toimivat treenin tehostajina, ja maksimoivat urheilusuorituksen aikana poltetut kalorit. Lisäksi ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa, jolloin keho käyttää enemmän kaloreita toimintaansa. Osa rasvanpolttajista toimii ruokahalun hillitsijänä vähentäen mielitekoja.

Rasvanpolttaja-kapselit ovat helppo tapa lisätä extra-boostia rasvanpolttoon. Ne eivät kuitenkaan ole tarkoitettu käytettäväksi monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Parhaan tuloksen saatkin yhdistämällä niiden käytön luonnollisten rasvanpolttajien, kuten monipuolisen ja terveellisen ruokavalion sekä aktiivisen liikunnan tueksi.

Miten valita paras rasvanpolttaja?

Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi on tärkeää valita tuote, joka sopii juuri sinulle. Weightworldin rasvanpolttajien valikoima on laaja, joten sopivan vaihtoehdon löytäminen on vaivatonta. Mikäli etsit erittäin luonnollista vaihtoehtoa, suosittelemme kokeilemaan superfood-valmisteitamme, kuten Vadelmaketoni Pure-kapseleita tai jos etsit rasvanpolttajaa, joka antaa enemmän potkua, suosittelemme kokeilemaan Active T5 Plus rasvanpolttajakapseleita. Jos taas etsit tuotetta kohdistetumpaan rasvanpolttoon, kokeile vallankumouksellista Belly XS rasvanpolttajaa, joka on kehitetty erityisesti vatsan alueella sijaitsevan ylimääräisen rasvan täsmähoitoon.

Suosittuja ainesosia rasvanpolttajissa

Rasvanpolttovalmistetta valitessa on hyvä tietää, mitä raaka-aineita kannattaa suosia. Valmisteiden laadukkuus riippuu täysin siinä käytetyistä raaka-aineista. Parhaat raaka-aineet ovat luonnollisia ja laadukkaita, ja tämän vuoksi turvallisia käyttää. Varmistuaksesi siitä, että käyttämäsi rasvanpolttaja on laadukas, on hyvä tarkistaa, ettei tuote sisällä turhia täyteaineita, vaan on valmistettu luonnollisista ja testatuista aineista. Esimerkkejä luonnonmukaisista, tehokkaista raaka-aineista löytyy alta.

Image of Chilli Peppers
Vihreä tee

on luonnontuote, ja näin ollen suosittu sekä turvallinen rasvanpolttaja. Vihreä tee lisää aineenvaihduntaa, piristää ja edistää yleisterveyttä. Lisäksi se poistaa kehosta nestettä ja nopeuttaa näin laihtumista. Se sisältää myös runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja.

Image of Coffee Mug
Kapsaisiini

(löytyy chileistä) omaa antioksidanttisia vaikutuksia ja lisää ruokailun jälkeistä energiankulutusta. Lisäksi kapsaisiinin on todettu nostavan kehon lämpötilaa. Kapsaisiinin vaikutus perustuu siihen, että se lisää mitokondrioiden sisäkalvoon sitoutuneiden proteiinien aktiivisuutta. Näiden proteiinien tehtävä on ylläpitää kehonlämpöä: ne muuttavat ruuasta saamaamme energiaa lämmöksi. Kun näiden proteiinien aktiivisuus lisääntyy, myös kehon energiankulutus kasvaa.

Image of Protein Foods
Kofeiini

kofeiinin avulla voit saada lisää virtaa ja motivaatiota treeniin ja terveellisiin elämäntapoihin. Lisäksi kofeiini lisää tarkkaavaisuutta ja suorituskykyä. Kofeiini voi mös tukea rasvahappojen vapautumista kehoon kertyneistä rasvavarastoista.

Image of Iron Rich Foods
Fukoksantiini

(löytyy ruskeasta merilevästä) auttaa kehoa hyödyntämään varastoituneita rasvasoluja ja muuntaa niitä energiaksi lisäten elimistön lämmöntuotantoa. Lisäksi fukoksantiini on elimistön antioksidantti.

Milk Pouring into a Glass
B5-vitamiini

eli pantoteenihappo vaikuttaa energia-aineenvaihdunnan toimintaan sekä parantaa immuunijärjestelmän toimintaa ja urheilusuoritusta.

Image of Cold Water
B3-vitamiini

eli niasiini vaikuttaa hiilihydraattien, rasvojen ja valkuaisaineiden aineenvaihduntaan sekä toimii soluja suojaavana antioksidanttina.

Ovatko rasvanpolttajat turvallisia käyttää?

Laadukkaat, luonnollisista raaka-aineista valmistetut rasvanpolttajat ovat täysin turvallisia käyttää. Suosittelemme kuitenkin aina lukemaan tuoteselosteen varmistaaksesi, ettei tuote sisällä allergisoivia ainesosia. Parhaimman tuloksen aikaansaamiseksi rasvanpolttajia tulee käyttää monipuolisen ruokavalion ja aktiivisen liikunnan lisänä. Rasvanpolttajat eivät ole ihmepillereitä, eivätkä ne tehoa yksinään. Tasapainoinen kokonaisuus on avain onnistuneeseen painonpudotukseen.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.