ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

Rautakompleksi C-vitamiinin kanssa

360 Kapselia | Immuunijärjestelmälle

Yhteenveto

Rautakompleksi by WeightWorld on ainutlaatuinen rautavalmiste, joka on rikastettu B12- ja C-vitamiineilla, seleenillä ja sinkillä ja joka auttaa vähentämään väsymystä, ylläpitämään immuunijärjestelmän ja kognitiivisia toimintoja sekä edistämään punasolujen tuotantoa. Kaikki tämän ravintolisän sisältämät mineraalit ja vitamiinit on valittu huolellisesti täydentämään toisiaan ja tehostamaan raudan, C-vitamiinin, B12-vitamiinin, sinkin ja seleenin vaikutuksia. Vain 2 kapselia päivässä tuo sinulle täyden hyödyn lisäravinteesta.

  • C-vitamiinia sisältävä rautalisä
  • Rikastettu B12:lla, sinkillä ja seleenillä immuunijärjestelmääsi varten.
  • Auttaa vähentämään väsymystä
  • 360 kapselia - riittää 6 kuukaudeksi
  • Turvallinen rahat takaisin -takuu
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Ei lisäaineita
  • GMP

Miksi ottaa rautalisää?

Monet ihmiset ympäri maailmaa kärsivät raudanpuutteesta. Oireet voivat vaihdella, mutta mitä pidempään ne kestävät, sitä vakavampia ne voivat olla elimistölle. Jos kärsit väsymyksen, huimauksen, sydämentykytyksen, hengenahdistuksen, päänsäryn ja korvien soimisen kaltaisista oireista, se voi johtua siitä, ettet ota riittävästi rautaa.

Raudanpuutetta voi esiintyä sekä miehillä että naisilla, mutta se on erityisen yleistä naisilla. Kuukautisten yhteydessä tapahtuvan raudan menetyksen ja raskauden aikana lisääntyvän raudantarpeen vuoksi naisten on huolehdittava erityisesti siitä, että he saavat riittävästi rautaa elimistöönsä.

C-vitamiinia sisältävän rautakompleksin tärkeimmät ainesosat ja hyödyt

Rauta

Rauta on tärkeää, koska elimistö tarvitsee sitä hyvin toimivan immuunijärjestelmän varmistamiseksi. Se edistää myös punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista, mikä on tärkeää veren ja hapen kuljettamisessa elimistössä.

C-vitamiini

C-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa, normaalia immuunivastetta, solujen suojaamista hapetusstressiltä sekä väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä. Se myös optimoi raudan imeytymistä elimistöön.

B12-vitamiini

B12-vitamiini voi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston ylläpitoa, normaalia punasolujen muodostumista, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja vähentää väsymystä.

Sinkki

Sinkki edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa sekä hiusten, ihon ja kynsien ylläpitoa. Lisäksi se on olennainen kivennäisaine miesten ja naisten normaalin hedelmällisyyden ja lisääntymisen kannalta, ja se edistää myös normaalin näkökyvyn ylläpitämistä.

Seleeni

Seleeni on myös tärkeä mineraali immuunijärjestelmälle ja solujen suojaamiseksi hapettumisstressiltä. Lisäksi seleeni edistää siittiösolujen normaalia muodostumista sekä normaalien kynsien ja hiusten ylläpitoa.

Täydellinen luettelo kaikista ainesosista

C-vitamiini (L-askorbiinihappona), B12-vitamiini (syanokobalamiinina), rauta (ferrofosfumaraattina), sinkki (sinkkisitraattina), seleeni (L-selenometioniinina), viinirypäleiden siemenuute (Vitis Vinifera), inkiväärijuuresta (Zingiber Officinale) saatu uute, mustavalkosipuliuute (Allium Sativum L.) uute, karpalo (Vaccium Subg. (Allium Sativum L.) uute, karpalouute (Vaccinium Subg. Oxycoccus), kurkuma (Curcuma Longa) -uute, ruusunmarja (Rosa Canina), Lactobacillus Acidophilus -jauhe, Täyteaine: ruskea riisijauho, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti, kasvikapselin kuori: hypromelloosi (HPMC).

Sisäänotto

Ota 2 kapselia päivässä täyden vesilasillisen kera, mieluiten aterian yhteydessä.

Huomautuksia: Tätä ravintolisää ei suositella käytettäväksi maksan ja sappiteiden häiriöiden tai sappikivien yhteydessä. Jos haluat ottaa kapseleita, kysy etukäteen neuvoa lääkäriltäsi. Yhteisvaikutuksia lääkkeiden kanssa ei ole tiedossa. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärin valvonnassa, ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen ennen kuin otat. Lopeta käyttö ja ota yhteys lääkäriin, jos haittavaikutuksia ilmenee. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(62)
4 Tähteä
(17)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

93.66% pohjautuen 81 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sain tuotteen ystävältäni, koska hänen mielestään olin liian kalpea. Olen käyttänyt sitä vasta muutaman viikon, mutta tunnen jo vaikutuksen. Joten kiitos paljon!

A Armas
Vahvistettu Osto

Olen kärsinyt paljon väsymyksestä, joten lääkärini suositteli, että ottaisin rautalisää. Olen iloisesti yllättynyt siitä, miten hyvin se toimii. Minulla on jo nyt enemmän energiaa jokapäiväisessä elämässäni.

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvä rautalisä. Tämä ei todellakaan ollut viimeinen kerta, kun tilasin täältä.

P Pia
Vahvistettu Osto

Vain yhden kuukauden jälkeen minulla on jo paljon enemmän energiaa jokapäiväisessä elämässä. Joten viisi tähteä minulta!

E Eino-Juhani
Vahvistettu Osto

Toimii kuten luvattu.

S Saara
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja toimii odotetusti. Tilaan uudelleen heti, kun pakkaus on tyhjä.

I Ilse
Vahvistettu Osto

Vuodan paljon verta kuukautisten aikana. Siksi minua neuvottiin ottamaan rautalisää. Pidän todella WeightWorldin tuotteesta, koska se sisältää myös muita vitamiineja ja kivennäisaineita lisäbonuksena!

J Jasmin
Vahvistettu Osto

Ei mitään kritisoitavaa

E Eetu
Vahvistettu Osto

Luin artikkelin naisten raudanpuutteesta ja törmäsin WeightWorldin Rautakompleksi -valmisteeseen. Pidän todella siitä, että näin saat sekä rautaa että muita tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja ottamalla vain yhden lisäravinteen päivässä.

S Sanna
Vahvistettu Osto

Olen ottanut niitä vasta muutaman päivän ajan. On siis hieman vaikea arvioida, toimivatko ne. Mutta nopea toimitus.

J Jan

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä