WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Retenix Advanced

60 kpl | Luonnollinen Diureettinen Ravintolisä

Retenix Advanced on laadukas diureettinen ravintolisä, joka on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten karpalosta, voikukasta, katajasta ja vesimelonista. Kiitos sen edistyneen kasvipohjaisen reseptin, se auttaa kehoa kolmella eri tavalla - poistamalla ylimääräisiä nesteitä, suojelemalla vahingolta ja täydentämällä ja ylläpitämällä ravintoainevarastoja, jotka tukevat kehon terveellistä tasapainoa.

  • Edistyksellinen luonnollinen diuereetti
  • Tukee munuaisten toimintaa
  • Auttaa poistamaan turvotuksesta johtuvaa epämukavuutta
  • Vain yksi kapseli päivässä
  • Sopii niin vegaaneille ja kasvissyöjille

Kuten monet muut markkinoilla olevat vaihtoehdot, Renenix Advanced on valmistettu kasvipohjaisista ainesosista, joista jokainen on valittu niiden nestettä poistavien kykyjen vuoksi. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan kemikaaleja vältteleville. Lisäksi tuote on soveltuva niin vegaaneille kuin kasvissyöjillekin!

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
40.24
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Nesteen kerääntyminen

Vaikka kehomme on 70-prosenttisesti vettä, saattavat nesteet joskus varastoitua väärään paikkaan, kuten esimerkiksi kudoksiin, verenkiertojärjestelmään ja onteloihin. Nesteen varastoituminen ilmenee yleisimmin käsien, jalkojen ja kasvojen ihon turvotuksena. Sen lisäksi, että se on epämukavaa ja ärsyttävää, saattaa se aiheuttaa myös painonnousua, sillä kehomme kykenee varastoimaan jopa 4,5 litraa nestettä.

Nesteen kerääntymiselle saattaa olla useita eri syitä, jotka vaihtelevat henkilöstä toiseen. Nämä syyt voivat pitää sisällään hormonit, passiivisen elämäntyylin, liiallisen natriumin tai suolan saannin tai jopa tietyt lääkitykset. Jos luulet kärsiväsi nesteen kerääntymisestä, on hyvä lähteä liikkeelle näiden “ongelmien” ratkaisemisesta. Jos kaipaat lisäapua, yritä lisätä ruokavalioosi vesimelonia, karpaloita, voikukkaa tai vihreää teetä. Voit myös kokeilla luonnollista diureettia, joka sisältää näitä ainesosia ja auttaa sinua huuhtomaan pois ylimääräiset nesteet samalla pitäen huolta kehostasi.

Retenix Advanced:in resepti

Poista

Poista
Resepti sisältää erinäisiä ainesosia, jotka auttavat kehoa pääsemään eroon ylimääräisistä nesteistä. Buche lehteä on äskettäin tutkittu sen kyvystä auttaa virtsarakkoa, samalla kun vesimelonin, katajan ja maissin luottien on sanottu tukevan munuaisten normaalia toimintaa.

Suojele

Suojele
Ylimääräisten nesteiden poistamisen yhteydessä on tärkeää varmistaa, että keho on puhdistettu ja suojattu toksiineilta. Tästä syystä resepti sisältää Vihreää teetä, Omenaviinietikkaa, Paprikaa ja Karpaloa, sillä ne auttavat kehoa puhdistamisessa ja vahvistamisessa.

Täydennä

Täydennä
Kun menetämme ylimääräiset nesteet, on tärkeää muistaa pitää huolta välttämättömien ravintoaineiden säilymisestä. Tämä seurauksena Retenix on rikastettu B6-vitamiinilla ja kaliumilla. Se sisältää lisäksi Voikukan juurta, joka on täynnä B1-, B2-, B6- ja C- vitamiinia sekä rautaa, kalsiumia ja mangaania.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat - B6-vitamiini (Pyridoksiinihydrokloridi), Voikukkauute 4:1 (Tarxacum Officinale) (juuri), Vihreä Tee-uute 50% polyfenolit (Camellia Sinensis) (lehti), Tiivistetty Karpalomehujauhe 25:1 (Vaccinium Macrocarpon) (hedelmä), Omenaviinietikka (10% uute), Buchu uute 4:1 (Agathosma Betulina) (lehti), Kataja-uute 4:1 (Juniperus Communis) (marja), Maissin luotti-uute (Zea Mays) (Corn Silk), Paprikajauhe (Capsicum Annuum), Kalium (Chloride), Vesimelonijauhe (Citrullus Lanatus).

Muut ainesosat - Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Kasvipitoinen Magnesiumstearaatti, Piioksidi.

Ravintolisän käyttö

Retenix Advanced on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi; ota vain 1 kapseli päivässä vesilasillisen kanssa. Saat itse päättää, milloin ravintolisän otat, mutta suosittelemme, että otat sen johdonmukaisesti joka päivä samaan aikaan. Jokainen pullo sisältää 60 vegetaarista kapselia, jotka riittävät säännöllisessä käytössä 60 päivän ajaksi.

Ohjeita

Retenix Advanced-ravintolisä on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista ja se on täten turvallinen käyttää, ilman tiedossa olevia sivuvaikutuksia. Jos et ole käyttänyt tätä tuotetta aikaisemmin, suosittelemme sinua lukemaan ainesosaluettelon läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on lääkitys, konsultoi lääkäriä ennen käyttöä. Tämä tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Lue Lisää
Retenix Advanced 60 kpl | Luonnollinen Diureettinen Ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

72.00% pohjautuen 5 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Är helt okej

M Monica K
Vahvistettu Osto

Mahtava turvotuksen karkottaja!

J Josefiina
Vahvistettu Osto

Luonnollinen apu turvotukseen. Pidän siitä, että tuote on täynnä vitskuja ja muita hyvää tekeviä, jopa helliviä (voiko näin sanoa heh) ainesosia.

M Mathilda
Vahvistettu Osto

Vähentää turvotusta

L Lauren
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös