• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Shirataki

200g Riisi | Konjak riisi

Diet-Food Shirataki riisi on kuitupitoinen, vähähiilihydraattinen vaihtoehto tavalliselle riisille. Shirataki riisi on valmistettu glukomannaanista eli konjac-juuresta saatavasta vesiliukoisesta ravintokuidusta, joka tunnetaan ominaisuudestaan sitoa vettä moninkertaisesti oman painonsa verran. Näin pienikin määrä glukomannaania täyttää vatsaa merkittävästi ja antaa pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen. Vatsan täyttämisen lisäksi glukomannan-kuitu tukee normaalia kolesterolitasoa sekä ruoansulatuksen toimintaa.

  • Sisältää runsaasti kuitua, mutta vain olemattoman määrän hiilihydraatteja
  • Neutraalin makuinen – imee tehokkaasti mausteita ja aromeja
  • Vähäkalorinen vaihtoehto tavalliselle riisille
  • Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon
  • Nopea ja helppo valmistaa
  • Tuotetta voidaan säilyttää huoneenlämmössä noin vuoden

Glukomannaani on kotoisin Aasiasta, missä sitä on käytetty elintarvikkeena ja laihdutusvalmisteena jo vuosisatojen ajan. Viime vuosina Konjac-valmisteiden suosio on kasvanut myös Suomessa ja muualla maailmassa. Shirataki riisin käyttö ruoanlaitossa on erittäin helppoa ja se sopii lisukkeeksi moniin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja wokkeihin. Shirataki riisi on itsessään neutraalin makuista, joten se on helppo maustaa haluamallaan tavalla, sillä shirataki imee itseensä runsaasti makua ja aromeita muista ruoka-aineista.

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Diet-Food Shirataki riisi on kuitupitoinen, vähähiilihydraattinen vaihtoehto tavalliselle riisille. Shirataki riisi on valmistettu glukomannaanista eli konjac-juuresta saatavasta vesiliukoisesta ravintokuidusta, joka tunnetaan ominaisuudestaan sitoa vettä moninkertaisesti oman painonsa verran. Näin pienikin määrä glukomannaania täyttää vatsaa merkittävästi ja antaa pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen. Vatsan täyttämisen lisäksi glukomannan-kuitu tukee normaalia kolesterolitasoa sekä ruoansulatuksen toimintaa.

  • Sisältää runsaasti kuitua, mutta vain olemattoman määrän hiilihydraatteja
  • Neutraalin makuinen – imee tehokkaasti mausteita ja aromeja
  • Vähäkalorinen vaihtoehto tavalliselle riisille
  • Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon
  • Nopea ja helppo valmistaa
  • Tuotetta voidaan säilyttää huoneenlämmössä noin vuoden

Glukomannaani on kotoisin Aasiasta, missä sitä on käytetty elintarvikkeena ja laihdutusvalmisteena jo vuosisatojen ajan. Viime vuosina Konjac-valmisteiden suosio on kasvanut myös Suomessa ja muualla maailmassa. Shirataki riisin käyttö ruoanlaitossa on erittäin helppoa ja se sopii lisukkeeksi moniin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja wokkeihin. Shirataki riisi on itsessään neutraalin makuista, joten se on helppo maustaa haluamallaan tavalla, sillä shirataki imee itseensä runsaasti makua ja aromeita muista ruoka-aineista.

Lue Lisää

Kuinka valmistan Shirataki riisiä?

Huuhtele riisi ennen valmistusta huolellisesti juoksevan, lämpimän veden alla. Keitä tai paista riisiä noin 2-3 minuuttia, ja lisää se sitten haluamasi kastikkeen tai wokin joukkoon. Shirataki riisi on itsessään neutraalin makuisia, joten voit maustaa sen haluamallasi tavalla.

Säilytys viileässä, kuivassa paikassa. Avaamaton pakkaus säilyy jopa vuoden verran. Avattuna säilyvyys noin 3 päivää; säilytys suolavedessä jääkaapissa, tiiviisti suljetussa paketissa.