Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Shirataki-Riisi

Konjak-riisi

Yhteenveto

Diet-Food Shirataki riisi on kuitupitoinen, vähähiilihydraattinen vaihtoehto tavalliselle riisille. Shirataki riisi on valmistettu glukomannaanista eli konjac-juuresta saatavasta vesiliukoisesta ravintokuidusta, joka tunnetaan ominaisuudestaan sitoa vettä moninkertaisesti oman painonsa verran. Näin pienikin määrä glukomannaania täyttää vatsaa merkittävästi ja antaa pitkäkestoisen kylläisyyden tunteen. Vatsan täyttämisen lisäksi glukomannan-kuitu tukee normaalia kolesterolitasoa sekä ruoansulatuksen toimintaa.

  • Sisältää runsaasti kuitua, mutta vain olemattoman määrän hiilihydraatteja
  • Neutraalin makuinen – imee tehokkaasti mausteita ja aromeja
  • Vähäkalorinen vaihtoehto tavalliselle riisille
  • Soveltuu vegaaniseen ruokavalioon
  • Nopea ja helppo valmistaa
  • Tuotetta voidaan säilyttää huoneenlämmössä noin vuoden

Glukomannaani on kotoisin Aasiasta, missä sitä on käytetty elintarvikkeena ja laihdutusvalmisteena jo vuosisatojen ajan. Viime vuosina Konjac-valmisteiden suosio on kasvanut myös Suomessa ja muualla maailmassa. Shirataki riisin käyttö ruoanlaitossa on erittäin helppoa ja se sopii lisukkeeksi moniin ruokiin, kuten kastikkeisiin ja wokkeihin. Shirataki riisi on itsessään neutraalin makuista, joten se on helppo maustaa haluamallaan tavalla, sillä shirataki imee itseensä runsaasti makua ja aromeita muista ruoka-aineista.

  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla.

Kuinka valmistan Shirataki riisiä?

Huuhtele riisi ennen valmistusta huolellisesti juoksevan, lämpimän veden alla. Keitä tai paista riisiä noin 2-3 minuuttia, ja lisää se sitten haluamasi kastikkeen tai wokin joukkoon. Shirataki riisi on itsessään neutraalin makuisia, joten voit maustaa sen haluamallasi tavalla.

Säilytys viileässä, kuivassa paikassa. Avaamaton pakkaus säilyy jopa vuoden verran. Avattuna säilyvyys noin 3 päivää; säilytys suolavedessä jääkaapissa, tiiviisti suljetussa paketissa.

Shirataki-Riisi Konjak-riisi

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

75.56% pohjautuen 8 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Mahtava tuote, kaloritonta ruokaa ilman, että joudut kituuttamaan. Sinkulle passelin hintainen, jos kokkaisin useamalle tulisi riisille kyllä hintaa.

A Ansku L
Vahvistettu Osto

Tuhtia tavaraa, täyttää paremmin kuin tavallinen riisi. Imee kastikkeesta makua ja on kaiken kaikkiaan täydellinen korvike!

J Jolle
Vahvistettu Osto

En voi tarpeeksi kehua!! Ehdoton tuote laihduttajalle, samoin kuin shiratakista valmistettava spagetti. Jos olet hiilarien rakastaja kuten minä, kannattaa kokeilla

E Emmi
Vahvistettu Osto

Näitä kuluu muutama paketti kuussa, pyrin joka toisen aterian valmistamaan näistä melkein kalorittomista vaihtoehdoista. Miinuskaloreita senkun kertyy...

H Heikki
Vahvistettu Osto

Laadukas mutta aika kallis

J Jen
Vahvistettu Osto

Olen tosi tyytyväinen

T Trinity
Vahvistettu Osto

En pidä nuudeleista mutta tykkään shirataki-riisistä.

P Pauline
Vahvistettu Osto

Toimii hyvin curryn lisukkeena

R Rosie

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä