Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Silhouette Combo

Yhdistelmäpakkaus | Waist Trainer & Belly XS

Oletko yksi heistä, jotka huolehtivat vyötärönsä ulkonäöstä ja jotka jatkuvasti löytävät itsensä jännittämästä ja imemästä vatsaa sisään? Mikäli olet, on Silhouette Combo juuri oikea sinulle. Tämä pakkaus sisältää vyötäröä muokkaavan Waist Trainer-korsetin sekä Belly XS-kapselit. Nyt voit löytää kaksoisvaikutteisen ratkaisun huoliin ja epävarmuuteen!

  • Sisältää Waist Trainer-korsetin & Belly XS-kapselit
  • Suunniteltu erityisesti vatsan alueelle
  • Muotoilee vyötäröä
  • Mukava ja huomaamaton käyttää
  • Valmistettu luonnollisista ainesosista
  • Sisältää Kofeiinia, Guaranaa & Sinkkiä

Ei auta vaikka kuinka kovasti tekisimme töitä, toiset meistä tuntuvat aina taistelevan vatsan alueelle kertyneen rasvan kanssa saavuttaakseemme samanlaisen pyykkilautavatsan, kuin julkkiksilla. Nyt saatavilla on onneksi kekseliäs lähestymistapa, Silhouette Combo, jonka teho kohdistuu niin ulkoisiin kuin sisäisiin tekijöihin. Päivittäin otettavat kapselit sekä lantiolla käytettävä korsetti ovat avain muotojen saavuttamiseen.

44.31
:


Pakkaus

Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Waist Trainer-korsetti

Elämämme on koko ajan hektisempää, emmekä ehdi joka päivä kuntosalille treenaamaan kehoamme sen näköiseksi, kuin haluaisimme. Heille, jotka etsivät hieman lyhytkestoisempaa mahdollisuutta saavuttaa tiimalasivartalo, on Waist Trainer täydellinen valinta. Se on mukava ja huomaamaton käyttää ja muotoilee lantiosi ja vatsasi samalla sekunnilla, kun asetat sen yllesi.

Tuote on valmistettu käyttäen ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Waist Trainer on suunniteltu muotoutumaan jokaisen käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin ja muotoihin tuoden esille vartalon omat muodot. Jotta korsetin rakenne säilyy, on sen sisään kudottu hienoa metallia, joka on lisäksi vahvistettu pehmusteella lisämukavuuden takaamiseksi. Yhdessä nämä auttavat korsettia trimmaamaan lantion haluttuun muotoon, ollen samalla kevyt ja joustava.

Belly XS

Mikäli haluat päästä vatsarasvasta eroon pitkällä tähtäimellä, tarvitaan siihen pitkäjänteistä asennetta, hyvä ruokavalio ja runsaasti harjoittelua. Tämä on teoriassa helppoa, mutta monille meistä on silti hankala saavuttaa. Lisäapua etsivien tulisi kääntyä ensiluokkaisen Belly XS:n puoleen, joka on suunniteltu erityisesti polttamaan rasvaa vatsan seudulta.

Tuote on valmistettu ainutlaatuisesta 13 eri ainesosan sekoituksesta. Belly XS on täydellinen ravintolisä auttamaan painonhallinnassa ja erityisesti kohdistamaan teho vatsan alueelle. Saat siitä energiaa liikkeelle lähtemiseen, apua ruokahalun hillitsemiseen, jotta voit välttää kaikki inhottavat makean himot, balanssia rasva- ja sokeritasapainoihin, suojaa ja vahvistusta kehollesi sekä päivittäistä motivaatiota pitkäaikaisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Belly XS kapselit - Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Vedetön Kofeiini, Sitrusbioflavonoidit (60% Flavonoideja), Tyrosiini, Guaranan siemenuute (22% kofeiinia), Omenasiideri, Garcinia Cambogia, 5-HTP (5-Hydroksitryptofaani), Kurkuma, B3-vitamiini, Sinkki, Kupari, Kromipikolinaatti.

Muut ainesosat: Kapselin kuori - Kasviselluloosa. Paakkuuntumisenestoaineet - Silikonidioksidi, Magnesiumstearaatti.

Käyttöohje

Waist Trainer:

Waist Trainer Size Guide

Aloita valitsemalla oikean kokoinen Waist Trainer sinulle ja vartalollesi oheisen taulukon avulla. Mittaa lantiosi noin 2 cm navan alapuolelta, jotta saat oikean mitan. Mikäli mitta tippuu kahden eri koon väliin, suosittelemme valitsemaan isomman koon mukaan ja myöhemmin siirtymään pienempään tarvittaessa.

Pue Waist Trainer yllesi ja kiedo se lantiosi ympärille varmistaen, että korsetin yläosa on hieman rinnan alapuolella. Varmista, että koukut ovat kiinni. Waist Trainerin kiinnityshakaset ovat kolmessa eri tasossa, jotta voit helposti ja huomaamattomasti räätälöidä istuvuuden omalle vartalolle sopivaksi. Riippuu sinusta, mihin aikaan päivästä haluat korsettia käyttää. Suosittelemme kuitenkin, että pidät korsettia alussa noin 1-2 tuntia per päivä ja pidennät käyttöaikaa vähitellen aina maksimissaan 6 tuntiin per päivä.

Belly XS :

Tämä luonnollinen ravintolisä on huolellisesti suunniteltu ja se on helppo lisä päivittäisiin rutiineihin. Ota vain 2 kapselia päivässä veden kanssa. Voit itse päättää kapselien ottamisen ajankohdan, mutta suosittelemme ottamaan kapselit samaan aikaan vaikutuksen jatkuvuuden takaamiseksi. Jokainen purkki sisältää 60 kapselia, joka riittää käytössä kuukaudeksi (30 päivää).

Ohjeita

Silhouette Combon muodostavat Waist Trainer ja Belly XS on molemmat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja raaka-aineista, ja ne ovat näin ollen turvallisia käyttää ohjeistuksen mukaan. Mikäli et ole käyttänyt Belly XS-ravintolisää aikaisemmin, suosittelemme lukemaan ainesosaluettelon huolella läpi mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden vuoksi. Mikäli olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä, konsultoi lääkäriä ennen ravintolisän käyttöä. Mikäli et ole käyttänyt Waist Trainer-korsettia aikaisemmin, aloita käyttö vähitellen ja varmista, ettei se ole liian tiukka.

Lue Lisää

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Vanha trainer veteleekin jo viimeisiään ja tämä vaikuttaa yhtä pätevältä. Kapselit ovat uusi tuttavuus.

K Kirsi
Vahvistettu Osto

Täydellinen setti vatsamakkaroille!

E Elisa
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös