Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

2 Vuoden Takuu

Silk’n Lipo

Täsmähoitolaite rasvan vähentämiseen

Yhteenveto

Kaikilla meillä on kehonosia, joita haluaisimme muokata. Itsepäisimpien rasvakertymien kohdalla perinteinen ruokavalio ja liikunta -reseptikään ei vain aina riitä, edes yleisimmillä ongelma-alueilla. Tähän tarpeeseen on kehitetty Silk’n Lipo, kohdennettu rasvanpoistolaite, joka on suunniteltu käytettäväksi helposti kotona. Kahden innovatiivisen teknologian yhteisen synergian avulla kotikäyttöinen laite on suunniteltu kohdentamaan vaikutuksensa ei-toivottuihin rasvasoluihin 15 minuutin käytöllä per ongelma-alue. Sen tarkoitus on myös kiinteyttää lihaksia rasvakerroksen alla ja siten auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi vartalo.

 • Kliinisesti tutkittu LLLT-teknologia* kohdistaa vaikutuksensa rasvakertymiin
 • EMS-teknologia lihasten vahvistamiseen
 • Pikaiset 15 minuutin käyttökerrat per ongelma-alue
 • Suunniteltu turvalliseen, helppoon ja kivuttomaan kotikäyttöön
 • Virallinen Silk’n Premium -partneri
 • 2 vuoden takuu

Lääkärinvastaanotoilta ja kauneushoitoloista tuttu, kliinisesti tutkittu teknologia on täsmälleen sama ja aivan yhtä tehokas, mutta Silk’n Lipo helpottaa käyttökokemusta huomattavasti hellävaraisen ja kannettavan muotonsa ansiosta. Sitä voi käyttää kaikilla yleisimmillä rasvakertymäalueilla kuten vatsalla, olkavarsissa ja reisissä. Tämän kätevän laitteen avulla voit nyt työstää kaikkia niitä alueita huomattavasti halvemalla - samalla kun rentoudut omalla kotisohvallasi!

 • CE-sertifioitu
 • RoHS-sertifioitu
 • GMP
 • ISO

Silk’n Lipo -laitteen ominaisuudet

silkn-lipo-content-banner
 • Alueille, joihin ei ruokavaliolla ja liikunnalla voi välttämättä vaikuttaa
 • LLLT teknologia*kohdistaa vaikutuksensa tutkitusti rasvakertymiin
 • EMS-teknologia vahvistaa lihaksia
 • Vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia rasvakerroksen alla
 • Vatsalle, kylkiin, pakaroille, reisiin ja olkavarsiin
 • Turvallinen, kivuton ja hellävarainen
 • Ei epämiellyttäviä sivuvaikutuksia
 • Mukava ja helppo käyttää
 • Ladattava laite
 • Mukana 2 vuoden takuu

Näin se toimii

Silk’n Lipo tepsii ei-toivottuun rasvaan tavallisilla ongelma-alueilla kahden toisiaan upeasti täydentävän teknologian avulla. LLLT-teknologia kohdentaa vaikutuksensa itsepäisiin rasvasoluihin kun taas EMS auttaa niiden poistamisessa ja myös lihasten vahvistamisessa rasvakerroksen alla. Sitä voi käyttää moniin eri kehonosiin kuten vatsaan, vyötärölle, reisiin, takamukseen ja olkavarsiin.

silk-lipo
silk-lipo
silk-lipo

LLLT-teknologia

Asemansa jo vakiinnuttanut, kliinisesti tutkittu Low Level Laser Therapy -laserterapia (eli LLLT) kohdistuu rasvasoluihin*. Se keskittää ihon alle varastoidut rasvasolut laserin avulla. Varta vasten kalibroitu valotaajuus lävistää kivuttomasti ja turvallisesti rasvasolun kalvon. Lävistetyt rasvasolut luovuttavat rasvasisältönsä ja kutistuvat. Kun rasvahapot ovat poistuneet solusta, ne huuhtoutuvat ulos kehon luonnollisen prosessin avulla yhdessä ruokakuituaineksen kanssa.

Kliinisesti tutkittu LLLT-teknologia on ollut monien tutkimusten kohteena.* Tutkimuksissa on todettu, että optimaalinen aallonpituus on n 630 ja 670nm väliltä. Silk’n Lipo -laitteen täsmällinen aallonpituus 658nm sijoittuu tälle jatkumolle. Se on siis ihanteellinen apu silloin, kun on tarkoitus kohdentaa vaikutus rasvasoluihin turvallisesti ja tehokkaasti.

EMS-teknologia

Jotta LLLT-teknologiasta saataisiin paras mahdollinen teho, se yhdistettiin EMS-teknologiaan (engl. Electrical Muscle Stimulation eli sähköinen lihasstimulaatio). Teknologia toimii turvallisten ja hellävaraisten sähköimpulssien kautta, jotka johdetaan kudokseen iholle asetettujen elektrodien kautta. Tämä stimuloi lihastoimintaa alueella, mikä vuorostaan voi auttaa vahvistamaan lihaksia sekä tukemaan niiden kiinteyttä ja erottuvuutta. Se tukee myös lymfaattista toimintaa. Käytettynä yhdessä LLLT:n kanssa tämä tukee kehon luonnollista soluista poistuneiden rasvahappojen sekä muiden kuona-aineiden poistamista kehosta.

Vatsan alueen stimulointia EMS:n avulla on myös tutkittu. Se osoittautui hyvin siedetyksi ja sillä oli myös edullisia vaikutuksia. Se lisäsi vatsalihasten vahvuutta, kestävyyttä, lujuutta ja kiinteyttä ja pienensi vyötärönympärystä.*

15 minuutin käyttökerrat

Kiitos näiden kahden tehokkaan teknologian harmonisen yhteistoiminnan, käyttökerraksi riittää pikainen 15 minuuttia ongelma-aluetta kohden. Koska laite on niin helppo- ja nopeakäyttöinen, se on helppo sisällyttää osaksi päivärutiinia eikä sekoita aikataulujasi lääkäri- tai kauneushoitolakäynnin tavoin. Mikä kätevintä, voit käyttää Silk’n Lipo -laitettasi päivän puuhien lomassa kuten ruokaa laittaessasi, tietokonetta käyttäessäsi tai tv:tä katsellessasi. Erityisen täydellisesti se sopii hetkiin jolloin haluat vain nostaa jalat ylös ja rentoutua. Mukavan laitteen olemassaoloa tuskin nimittäin huomaatkaan.

Jos laitteen mukavuus hämää sinut unohtamaan sen olemassaolon, olet silti aivan turvassa. Laitteen turvallisuusominaisuudet varmistavat, että käyttää sitä aina hyvillä mielin. Laite nimittäin sammuu itsestään kun sitä on käytetty yhtäjaksoisesti 15 minuutin ajan, tai kun se ei ole hetkeen ollut kosketuksissa ihon kanssa. Tämä auttaa erityisesti niitä, jotka saattaisivat muuten helposti unohtaa sammuttaa laitteen oikean ajanjakson kuluttua. Kosketussensorin avulla laite toimii vain kun se on päällä ja kosketuksissa ihon kanssa.

Käyttöohjeet

Ennen ensimmäistä käyttökertaa varmista, että Silk’n Lipo -laitteen yksiköt ovat täynnä virtaa ja että ihoalue on kuiva ja puhdas. Kostuta elektrodianturoita hieman ja aseta ne paikoilleen. Kiinnitä yksi tai kaksi (jos käytät sitä laajemmalle alueelle kuten esim. vatsaan) yksikköä sopivan pituiseksi säädettyyn vyöhön. Aseta vyö sen alueen ympärille, johon haluat käyttää Silk’n Lipo -laitetta. Varmistu siitä, että laite on hyvässä ihokosketuksessa, säädä vyö niin että se tuntuu mukavalta päällä eikä kääntyile tai pyöri päälläsi.

Käynnistä laite painamalla ON-nappulaa niin, että laserdiodit hehkuvat punaisina. Säädä EMS-energiatasoa tarpeitasi ja kehoasi vastaavalle tasolle käyttämällä plus ja miinusnappeja (+ -). Ensimmäisellä käyttökerralla suosittelemme että aloitat matalimmalta tasolta ja säädät tehoa voimakkaammaksi vasta sitten. Käytä Silk’n Lipo -laitetta korkeintaan kolmesti viikossa jokaisella ongelma-alueella 15 minuuttia kerrallaan. Muista huolehtia nestetasapainostasi juomalla paljon vettä ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran.

Paketti sisältää

silk-lipo
 • 2 Silk’n Lipo -yksikköä
 • 2 elektrodianturaa
 • 2 liitintä
 • 3 vyötä
 • Telineen / laturin
 • Adapterin
 • Käyttöohjeen
 • Takuutodistuksen

Miksi ostaa meiltä?

Perusperiaatteemme on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Olemmekin virallinen Silk’n Premium -partneri. Kun siis ostat Silk’n Lipo -laitteesi meiltä, saat takuulla aidon ja alkuperäisen Silk’n -tuotteen. Jos sinulla on ongelmia laitteesi kanssa, voimme myös selvittää asian nopeasti suoraan valmistajan kanssa.

Neuvoja

Kuten aina ennen minkä tahansa laitteen käyttöönottoa, suosittelemme lämpimästi että perehdyt laitteen käyttöön huolellisesti lukemalla läpi koko käyttöohjeen. Tätä laitetta ei ole tarkoitettu käytettäväksi rinnan alueella, merkittävämpään painonpudotusprojektiin eikä myöskään ylipainon hoitokeinoksi. Älä käytä laitetta liikunnan tai treenin aikana, jos olet raskaana tai imetät tai jos sinulla on sydämen tahdistin tai muita sähköisiä implantteja kehossasi. Laite on tarkoitettu yli 18-vuotiaiden käyttöön. Jotta voisit säilyttää täydellisen mielenrauhan ostaessasi ja käyttäessäsi laitetta, Silk’n Lipo noudattaa EU:n säännöksiä ja sisältää lisäksi 2 vuoden takuun.

*Tutkimusnäyttöä:

LLLT:

 • Efficacy of Low-Level Laser Therapy for Body Contouring and Spot Fat Reduction Lue lisää
 • Application of low-level laser therapy for noninvasive body contouring. Lue lisää
 • Low-level laser therapy as a non-invasive approach for body contouring: a randomized, controlled study. Lue lisää
 • Reduction in thigh circumference and improvement in the appearance of cellulite with dual-wavelength, low-level laser energy and massage. Lue lisää

EMS:

 • The Effects of Neuromuscular Electrical Stimulation Training on Abdominal Strength, Endurance, and Selected Anthropometric MeasuresLue lisää

KOKEILE SILK'N LIPOA - JOS ET OLE TYYTYVÄINEN, SAAT RAHASI TAKAISIN!

Jos et ole 100% tyytyväinen, emme mekään ole tyytyväisiä. Tämän vuoksi annamme sinulle rahat takaisin, mikäli Silk'n Lipo ei täytä odotuksiasi. Voit palauttaa laitteen 8 viikon sisällä hyvityksen saamiseksi - ilman kysymyksiä!

Käyttöehdot - Rahat takaisin-takuu

Tämä kampanja on voimassa vain niissä Silk'n Lipo-laitteissa, jotka on ostettu aikavälillä 1.1.- 31.12.2019. Voit palauttaa vahingoittumattoman Silk'n Lipo-laitteen 8 viikon kuluessa laitteen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen. Aika lasketaan laitteen ostohetkestä - esim. jos Silk'n Lipo-laite on ostettu 31.12.2019, voidaan se palauttaa kahdeksan viikon kuluessa (kuitenkin viimeistään 29.2.2020).

Jotta olet oikeutettu hyvitykseen, palauta Silk'n Lipo sen alkuperäisessä laatikossa kaikkien pakkaukseen kuuluvien osien kanssa. Vahingoittuneita, takuun piiriin kuulumattomia tuotteita ei voida hyväksyä takaisin, eikä niistä myöskään makseta hyvitystä Rahat takaisin-takuun mukaisesti. Jos haluat hakea hyvitystä, ole hyvä ja lähetä sähköpostia asiakaspalvelijoillemme: [email protected]

Pidätämme kaikki oikeudet rajoituksetta muuttaa edellä mainittuja Käyttöehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta. Näiden ehtojen lisäksi kaikki muut yleiset ehdot pysyvät voimassa.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(6)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 19 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Toimii hyvin. Hieman kömpelö käyttää mutta muutaman kerran kun luki ohjeet ja youtubesta pari videota niin alkoi käyttää.

S Stu
Vahvistettu Osto

Olen vielä kokeilla mutta tosi hyvää

R Rabiatou K
Vahvistettu Osto

En meinannut uskaltaa satsata tähän, mutta onneksi päätin kokeilla! Mitkään saunabeltit sun muut eivät ole ikinä toimineet, mutta tämän avulla on lähtenyt vatsasta ne viimeiset löllöt kohdat.

M Marjut
Vahvistettu Osto

Pitkä vaikutusaika ja aika hankala "pukea" ylle ekan kerran, vyö painaa ja kiinnitys voi olla vaikeaa yksin. Helpottuu kyllä jatkossa. Muuten tuote toimii mainostamallaan tavalla, mittausten mukaan kaljapömppö on kaventunut usealla sentillä.

E Eero
Vahvistettu Osto

Kaikki dieetit ja tuotteet kokeilleena haksahdin viimeisen kerran tähän. Ei kuitenkaan tarvinnut pettyä! Vatsa on kaventunut huomattavasti, myös mies on tämän huomannut. En tiedä kuinka pitkäkestoisia tulokset ovat, mutta olen saanut rutkasti lisämotivaatiota terveellisemmän elämäntavan ylläpitämiseen. Kiitos!

K Kamilla
Vahvistettu Osto

Vaikka tuote on kallis oli se jokaisen euron arvoinen!

J Jelena
Vahvistettu Osto

Tämä(kään) ei ole ihmetuote, jos olet +20kg ylipainoinen tarvitset myös liikuntaa ja ruokavalion muokkausta. Itsellä tämä auttoi niihin viimeisiin kiloihin plus motivoi, sillä olinhan satsannut tähän paljon rahaa. Näiden yhteisvaikutuksella olen nyt elämäni kunnossa.

P Peetu P
Vahvistettu Osto

Jännittävä laite, jonka käyttö oli kuin seikkailu itsessään. Ei häiritse arkielämää, vaan voit totisesti kotona ollessasi kiinteytyä. Käytön opettivat lapset.

O Oili
Vahvistettu Osto

Käytön vaikeudesta olen lukenut, mutta muutama tube-video katseluun ja onnistut. Tämä laite motivoi kesken jääneen laihdutusprosessin oikeille raitelleen, sillä kaipasin perseellepotkijaa. Kun näkee vähän tuloksia, alkaa yllättäen panostaa jälleen!

A Anna
Vahvistettu Osto

Rahat takaisin-takuun tuudittamana tilasin ja pakko antaa kehuja, sillä sain paljon kaivattua apua ihon kiinteyttämiseen!

N Nelli

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä