Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

2 Vuoden Takuu

Silk’n Silhouette

Selluliitinhoitolaite
Silk'n

Yhteenveto

Etsitkö apua ei-toivotun selluliitin ehkäisemiseen? Silk’n Silhouette on hoitolaite, jonka patentoitu teknologia auttaa vähentämään näkyvää selluliittia ja ihon pieniä virheitä. Laite liukuu iholla vaivattomasti, ja sen HT ‘Home Tightening’ -teknologia on varustettu kolmella eri asetuksella, jotka auttavat vahvistamaan, tasapainottamaan ja parantamaan ihon rakennetta. Lisäksi tämän helppokäyttöisen laitteen käyttäminen on täysin turvallista.

 • Ainutlaatuinen HT-teknologia
 • Auttaa ehkäisemään näkyvää selluliittia
 • Kolme eri asetusta tarjoavat monipuolista ja tehokasta hoitoa
 • Pakkaus sisältää liukugeelin
 • Helppokäyttöinen ja koko vartalolle sopiva
 • Hoitolaitteen hankkiminen on kylpylähoitoja edullisempi vaihtoehto

Silk’n Silhouette on innovatiivinen selluliitinhoitolaite kotona käytettäväksi. Laitteen ainutlaatuinen HT-teknologia auttaa vähentämään näkyvää selluliittia ja tekemään vartalon ihosta sileämmän. Tehokas kaksisuuntainen energia, LED-valoenergia sekä IR-lämpöenergia auttavat sinua tekemään ihostasi entistä kauniimman.

 • CE-sertifioitu
 • ISO

Kuinka se toimii?

Silk’n Silhouette hoitaa selluliittia vaikuttamalla orvaskeden alta löytyvään rasvakerrokseen. Nämä myös adiposyytin nimellä tunnetut rasvasolut varastoivat ylimääräistä ravintoa kehoon rasvan muodossa. Hyvin usein nämä rasvasolut alkavat kasvaa ja muodostaa ihon alle möykkyjä, mikä aiheuttaa appelsiini-ihoksikin kutsuttua selluliittia.

Dermatologien ja lääkäreiden suosittelema Silk’n Silhouette on tehokas laite, joka vaikuttaa selluliitin tiheyteen täysin turvallisella tavalla. Laitteen teho perustuu sen ihoa syvältä lämmittävään vaikutukseen, minkä ansiosta ihon rakenne alkaa vaiheittain supistua sekä kiinteytyä. Silk'n Silhouette auttaa hoitamaan reisien, olkavarsien, takapuolen ja lantion aluetta, ja säännöllisen käytön myötä lukuisat miehet ja naiset ovat onnistuneet kutistamaan kehon ympärysmittaa kauniimman sekä kiinteämmän siluetin saavuttamiseksi.

Silk’n Silhouetten hyödyt perustuvat HT-teknologiaan, jonka kolmitehoinen metodi auttaa selluliitin hoidossa. Laitteen kolme avainaspektia ovat:

infographic showing the differerent types of energy levels on the device

 1. Kaksisuuntainen energia: Kiinteyttää ihoa jopa 10 mm syvyydeltä, vähentäen näin selluliittia.
 2. LED-valoon pohjautuva energia: Auttaa tasapainottamaan ja parantamaan ihon rakennetta.
 3. IR-lämpöenergia: parantaa ihon rakennetta tehokkaasti lämmön avulla.

Erilaiset hoitoasetukset

Jotta saisit parhaat tulokset Silk’n Silhouette -laitetta käyttäessäsi, kannattaa sinun ottaa huomioon laitteen tarjoamat kolme erilaista hoitoasetusta. Nämä erilaisiin ja yksilöllisiin tarkoituksiin sopivat asetukset ovat helposti tunnistettavissa laitteen etuosan merkkivalojen ansiosta. Hoitoasetukset tukevat toisiaan, ja tarjoavat toisiinsa yhdistettyinä optimaaliset tulokset. Vaihtaminen sujuu kätevästi valintanäppäintä painamalla, kunnes saavut haluamasi asetuksen kohdalle.

Mikä energiataso minun kannattaa valita?

Käyttäessäsi hoitolaitetta ensimmäisiä kertoja, kannattaa sinun valita energiatasoista pienin parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kun ihosi tottuu selluliittihoitoihin ja selluliitin vähentymiseen, voit kokeilla seuraavaa energiatasoa. Seuraavat vaiheet osoittavat tehokkaimmat menetelmät, joiden avulla saat parhaan tehon laitteen käytöstä.

infographic on the different types of energy levels

Kuinka hoito tapahtuu

Ennen hoitokertaa varmista ihosi olevan puhdas ja kuiva, sillä näin saat hoidosta parhaat tulokset. Lue alta löytyvät vaiheet, niin näet parhaat menetelmät erilaisia hoitoasetuksia varten.

 1. Hiero hoidettavalle ihoalueelle ohut kerros liukugeeliä (sisältyy pakettiin).
 2. Valitse haluamasi hoitoasetus. LED-merkkivalo näyttää valintasi.
 3. Liu’uta Silk’n Silhouette -laitetta hitaasti iholla ja varmista, että tunnet laitteen lämmittävän vaikutuksen hoitoa tehdessäsi.
 4. Kun hoidat valitsemaasi ihoaluetta, pyri liikuttamaan laitetta iholla kevyesti ja tarkasti niin, että hoidat selluliittia varmasti kauttaaltaan koko ongelma-alueelta. Älä kiirehdi, vaan tee hoito hitaasti jotta et vahingossa jätä ongelmakohtia huomioimatta.

Esimerkkejä Silk’n Silhouette -laitteen oikeaoppisesta käytöstä

Tutustu Silk’n Silhouette -laitteen parhaimpiin käyttötekniikoihin tutkimalla alapuolelta löytyviä diagrammeja.

infographic on where and how to use the silk'n silhouette

Kuinka usein laitetta kannattaa käyttää?

Jotta saisit parasta tehoa ja näkyvät hyödyt, suosittelemme käyttämään hoitolaitetta kahdesti viikossa vähintään 10 viikon ajan. Muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen olemme saaneet palautetta näkyvistä tuloksista selluliitin hoidossa. Voit ylläpitää saavuttamiasi tuloksia jatkamalla laitteen käyttöä säännöllisesti kahden viikon välein.

Turvallinen laite

Silk’n Silhouette on useiden lääkärien hyväksymä laite, jonka käyttäminen on täysin turvallista.

Lisäksi tämä hoitolaite on ollut mukana kliinisissä tutkimuksissa, joista on saatu positiivisia tuloksia:

 • 80% kliiniseen testiin osallistuneista huomasi selluliitin vähentyneen näkyvästi.
 • 80% osallistujista totesi ihon rakenteen parantuneen huomattavasti.

Sisältää turvallisuuden takaavan lämpösensorin

Silk’n Silhouetten käyttöturvallisuus on viety niin pitkälle, että laitteesta löytyy hoidettavan ihoalueen lämpötilaa mittaava sensori. Jos ihon lämpötila ylittää 41°c, laitteen lämmittävä ominaisuus sammuu automaattisesti. Voit siis olla varma laitteen turvallisuudesta koko hoitokertojen alusta loppuun.

Mitä pakkaus sisältää?

Silk’n Silhouette -pakkauksesta löydät seuraavat osat:

 • Silk’n Silhouette™ -hoitolaite
 • Liukugeeli
 • AD/DC -adapteri
 • Käyttöohje

Kuinka hankit laitteen

Kun tilaat WeightWorldilta, voit olla varma helposta, nopeasta ja luotettavasta prosessista. Klikkaa tuote ostoskoriin, niin pääset alkuun! WeightWorld tarjoaa lukuisia maksu- ja lähetysvaihtoehtoja, joista löydät helposti itsellesi sopivimman. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme Live-Chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä