Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Uutuus!

Sinkkitabletit

25 mg 365 kpl | Luonnollinen lisäravinne
WeightWorld

Yhteenveto

Tue kehosi normaalia sinkkitasapainoa WeightWorldin sinkkitablettien avulla. Sinkki on välttämätön lisäravinto, joka tukee kehon kognitiivisia toimintoja ja auttaa immuunijärjestelmää toimimaan normaalisti. Keho ei pysty tuottamaan sinkkiä, mikä tarkoittaa, että sinkkitabletit tarjoavat hyvän vaihtoehdon terveyden tukemiseksi. Jokainen annos sisältää 25mg korkealaatuista sinkkiä!

 • Ensiluokkainen luonnollinen ravintolisä
 • Auttaa kehosi puolustusmekanismien tehostamisessa
 • Jokainen annos pitää sisällään 25mg korkealaatuista sinkkiä
 • Tukee normaaleja kognitiivisia toimintoja
 • Sopii kasvissyöjille ja on gluteeniton
 • Jokaisessa paketissa on 1 vuoden varasto
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • GMP
 • Osta 1 - $21.13
 • Osta 2 - $38.04 $42.26 Säästät 10%
 • Osta 3 - $50.70 $63.39 Säästät 20%

Mitä ovat sinkkitabletit?

Sinkki tukee kehon kognitiivisia toimintoja ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yksi annos pitää sisällään 25mg suuruisen annoksen korkealaatuista sinkkiä. Helposti nielaistava sinkki tabletti on helppo sisällyttää päivittäisiin rutiineihisi (olivatpa päiväsi kuinka hektisiä tahansa!) ja ne antavat sinulle tarvitsemasi annoksen sinkkiä.

Mitkä ovat sinkkitablettien vaikuttavat ainesosat ja niiden hyödyt?

Nämä sinkkitabletit ovat mainio vaihtoehto, jos haluat saada sinkkiä luonnollisesti ja tukea vastustuskykysi normaalia toimintaa. Sinkki tukee kehon kognitiivisia toimintoja ja immuniteetin normaalia toimintaa. Nämä korkealaatuiset tabletit antavat sinulle tarvitsemasi annoksen sinkkiä ja auttavat sinua huolehtimaan terveydestäsi vuoden ympäri.

Kenelle sinkkitabletit sopivat?

Sinkkitabletit sopivat kaikille. Ne antavat sinulle luonnollisen annoksen sinkkiä ja auttavat ylläpitämään kehosi normaaleja kognitiivisia toimintoja ja vastustuskykyä. Ihmisen keho ei ole kykenevä tuottamaan sinkkiä itse ja keho saakin sinkkiä erilaisista ruoista ja lisäravintoaineista.

Sinkkiä löytyy esimerkiksi merenelävistä (oisterit, ravut), lihasta, pavuista, ja erilaisista maitotuotteista. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kasvissyöjien voi olla hankala saada riittävästi sinkkiä ruokavalionsa kautta. WeightWorldin sinkkitabletit sopivatkin mainiosti kasvissyöjille ja ne tarjoavat täydellisen mahdollisuuden saada sinkkiä, kun kehosi sitä tarvitsee!

Käyttöohjeet

Ota 1 sinkki tabletti päivässä mieluiten aterian ja vesilasillisen kanssa. Tämä tuote on valmistettu ensiluokkaisista luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue aina ainesosaluettelo tarkkaan ennen valmisteen ottamista ja tarkista terveysalan ammattilaiselta, onko tuotteessa allergisoivia ainesosia. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on lääkitys tai jos olet tarkkailun alainen, tarkista lääkäriltäsi, voitko ottaa tätä ravintolisää. Tämä lisäravinne ei sovi alle 18 vuotiaille.

Ainesosaluettelo

Sinkkiglukonaatti, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, dikalsiumfosfaatti DC, piidioksidi.

Lue Lisää
Sinkkitabletit 25 mg 365 kpl | Luonnollinen lisäravinne

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä