Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Skinny Coffee

28 Sachets | Laihdutuskahvi

Yhteenveto

Ainutlaatuinen, sekä kahvin että muiden superfood-ainesosien yhdistelmän sisältävä WeightWorld Skinny Coffee on tarkoitettu aamukahvisi astetta terveellisemmäksi vaihtoehdoksi. Tehokkaiden luonnon raaka-aineiden ansiosta se on yksi markkinoiden parhaista laihdutuskahveista, ja sisältää vaivaiset 10 kaloria yhtä annosta kohti. Tämä terveydelle hyödyllisiä aineosia sisältävä pikakahvi tekee painonhallinnasta herkullisempaa, helpompaa ja maistuvampaa!

 • 28 päivän kuuri
 • Terveellinen vaihtoehto tavalliselle kahville
 • Vain 10 kaloria per annos
 • Helppokäyttöiset annospussit
 • Ei sisällä sennaa tai laksatiivejä
 • Vegaaninen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
 • GMO Free

Mitä on Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee on terveellinen yrttijuoma, joka on kehitetty erityisesti painonhallinnan ja laihdutuksen tueksi. Tämä maistuva kahvi on valmistettu käsin poimitusta Arabialaisesta kahvista sekä kasvipohjaisista superfoodeista, jotta voisit nauttia korkealaatuisesta ja helposta tavasta tukea terveyttäsi. Kahvin sisältämien upeiden raaka-aineiden ansiosta se on täydellinen vaihtoehto tavalliselle aamukahville, eikä sen käyttäminen vaadi lainkaan vaivannäköä - korvaat vain tavallisen aamukahvisi tällä!

Kuinka skinny coffee toimii?

Se toimii tarjoamalla vaihtoehdon tavalliselle kahville, joten tavallisen kahvin tarjoaman energiabuustin sijaan saat paljon enemmän. Tämä on kahvin sisältämien superfoodien ansiota, sillä ne ovat suuri apu heille, joiden tavoitteena on laihduttaminen, ruokahalun hillitseminen sekä terveydelle hyödyllisten vitamiinien ja mineraalien saanti.

Skinny coffee ainesosat

Mitä Skinny Coffee sitten sisältää? Laadukkaiden Arabian kahvipapujen lisäksi jokainen annospussi pursuaa parhaita superfoodeja, jotka tarjoavat runsaasti hyötyä terveyttä, painonhallintaa sekä hyvinvointia varten. Kolme avainainesosaa ovat:

Ainesosat - Coffea Arabica (Arabialainen kahvi) -papujauhe, Vihreä kahvipapu-uute 10:1, L-Karnitiinijauhe, Camellia Sinensis (Matcha) -lehtijauhe (seremoniatasoinen), Eleutherococcus Senticosus (Siperian Ginseng) -juurijauhe, Chlorella Vulgaris (Chlorella) -merileväjauhe.

Skinny Coffeen hyödyt

Skinny Coffee -dieettiohjelma kannattaa, ja tuotteen päivittäinen nauttiminen tarjoaa esimerkiksi seuraavanlaisia hyötyjä:

 • Tuki laihdutukseen ja painonhallintaan
 • Nopea ja helppokäyttöinen kahvi
 • Terveellisempi vaihtoehto tavalliselle kahville
 • Ei vaadi päivärutiinin muutoksia
 • Auttaa hillitsemään ruokahalua
 • 28 päivän kuuri
 • Runsaasti hyödyllisiä ravintoaineita

Kuinka Skinny Coffee -kahvia valmistetaan

Nyt kun olet tutustunut tuotteen terveyttä edistäviin ominaisuuksiin saatat miettiä kuinka Skinny coffee -kahvia valmistetaan? Kahvi on erittäin helppokäyttöinen! Lisää 1 annospussi (5g) kahvia 120ml kuumaa vettä ja sekoita, kunnes jauhe on täysin lionnut. Tämä pikakahvi on helppo ja nopea valmistaa - tarvitset vain kuumaa vettä! Ja koska et joudu pesemään kahvinkeittimen lukuisia osia säästät tiskiveden myötä myös ympäristöä!

Suosittelemme nauttimaan kahvin mustana ja ilman sokeria - mutta halutessasi voit käyttää maidon sekä sokerin korvaavia tuotteita lisämakeuden tuomiseksi. Muista kuitenkin, että kahvia makeuttaessasi karsit samalla sen terveellisyydestä!

Milloin kahvia nautitaan

Jotta saisit parhaan tuloksen juo 1 kuppi Skinny Coffee -kahvia aamulla, tavallisen aamukahvin sijaan. Kahvi kannattaa nauttia aamulla, sillä se tarjoaa lisäenergiaa päivän aloitukseen ja saa kehon käyntiin. Käytä kahvia kuuriluontoisesti 28 päivän ajan: juo kahvi aina samaan kellonaikaan, äläkä jätä välipäiviä sen nauttimiselle. Voit toki jatkaa kahvin käyttämistä myös 28 päivän jälkeen.

WeightWorld Skinny Coffee arviot & tulokset

Asiakkaamme ovat käyttäneet ja arvioineet Skinny Coffee -kahvin, ja hurmaantuneet sen tarjoamista hyödyistä tavallisen kahvikupin sijaan! Moni käyttää sitä joka aamu kuurin päätyttyäkin, joten kun meiltä kysytään toimiiko Skinny Coffee todella - on vastaus todellakin kyllä!

Skinny Coffee - suositus

Skinny Coffee ei ole ihmetuote, vaan tarkoitettu terveellisten elämäntapojen, liikuntarutiinin sekä ruokavalion rinnalla käytettäväksi. Tällöin pääset nauttimaan parhaista tuloksista. Tuote on valmistettu orgaanisista ja luonnollisista ainesosista, eikä sen käytöllä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Vaikka tuote on turvallinen kannattaa ainesosalista lukea huolellisesti mahdollisten allergioiden varalta. Kahvi ei sisällä laksatiivejä, eikä vaikuta muiden lääkkeiden tai ehkäisypillereiden käyttöön. Laihdutuskahvia ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Skinny Coffee
Skinny Coffee

28 Sachets | Laihdutuskahvi

26.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

26.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.69% pohjautuen 12 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Kaunis pakkaus ja hyvänmakuinen kahvi.

I Irja K
Vahvistettu Osto

Olin kokeiltu skinny coffee laihtunut 4kilo.

Z Zack H
Vahvistettu Osto

Mielenkiintoinen tuote! Maultaan kyllä varsin terveellinen..

M Minna-Maarit
Vahvistettu Osto

Mahtavaa! Kahvi ja ravintoaineet yhdessä kupissa. Thumbs up!

L Linda
Vahvistettu Osto

Uusi suosikkituote!

L Lauriina
Vahvistettu Osto

Yksi parhaimmista laihdutuskahveista jota olen kokeillut. Ihan hyvän makuinen ja olen pudottanut pari kiloa.

E Emma
Vahvistettu Osto

En pidä mausta, mutta olen pudottanut pari kiloa joten se on sen arvoista. Kahvi maistuu paremmalta kun siihen sekoittaa hieman makeutusainetta.

S Sabina
Vahvistettu Osto

Olen kokeillut erilaisia laihdutuskahveja mutta tämä on lempparini. Kahvi ei maistu kovin hyvältä, mutta lisään siihen soijamaitoa ja makeutusainetta. Kämppikseni käyttää sitä myös ja hän sekoittaa kahviinsa vettä tai tekee siitä smoothien.

P Phillipa
Vahvistettu Osto

Ei maistu kovin hyvälle mutta on helppo käyttää, itse en pidä pillereistä joten kahvi sopii minulle hyvin

E Emily
Vahvistettu Osto

Pidän tästä laihdutuskahvista. Se toimii yhtä hyvin kuin muut, mutta on edullisempi!

S Susana

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä