Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Skinny Coffee

140 g jauhe | Laihdutuskahvi

Yhteenveto

Ainutlaatuinen, sekä kahvin että muiden superfood-ainesosien yhdistelmän sisältävä WeightWorld Skinny Coffee on tarkoitettu aamukahvisi astetta terveellisemmäksi vaihtoehdoksi. Tehokkaiden luonnon raaka-aineiden ansiosta se on yksi markkinoiden parhaista laihdutuskahveista, ja sisältää vaivaiset 10 kaloria yhtä annosta kohti. Tämä terveydelle hyödyllisiä aineosia sisältävä pikakahvi tekee painonhallinnasta herkullisempaa, helpompaa ja maistuvampaa!

 • 28 päivän kuuri
 • Terveellinen vaihtoehto tavalliselle kahville
 • Vain 10 kaloria per annos
 • Helppokäyttöiset annospussit
 • Ei sisällä sennaa tai laksatiivejä
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Maidoton
 • Gluteeniton
 • Osta 1 $29.18
 • Osta 2 $52.52 $58.36 Säästät 10%
 • Osta 3 $70.02 $87.54 Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mitä on Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee on terveellinen yrttijuoma, joka on kehitetty erityisesti painonhallinnan ja laihdutuksen tueksi. Tämä maistuva kahvi on valmistettu käsin poimitusta Arabialaisesta kahvista sekä kasvipohjaisista superfoodeista, jotta voisit nauttia korkealaatuisesta ja helposta tavasta tukea terveyttäsi. Kahvin sisältämien upeiden raaka-aineiden ansiosta se on täydellinen vaihtoehto tavalliselle aamukahville, eikä sen käyttäminen vaadi lainkaan vaivannäköä - korvaat vain tavallisen aamukahvisi tällä!

Kuinka skinny coffee toimii?

Se toimii tarjoamalla vaihtoehdon tavalliselle kahville, joten tavallisen kahvin tarjoaman energiabuustin sijaan saat paljon enemmän. Tämä on kahvin sisältämien superfoodien ansiota, sillä ne ovat suuri apu heille, joiden tavoitteena on laihduttaminen, ruokahalun hillitseminen sekä terveydelle hyödyllisten vitamiinien ja mineraalien saanti.

Skinny coffee ainesosat

Mitä Skinny Coffee sitten sisältää? Laadukkaiden Arabian kahvipapujen lisäksi jokainen annospussi pursuaa parhaita superfoodeja, jotka tarjoavat runsaasti hyötyä terveyttä, painonhallintaa sekä hyvinvointia varten. Kolme avainainesosaa ovat:

Arabian Coffee Beans

Arabian kahvipavut
Aamujen pelastajaksikin kutsuttu kahvipapujen sisältämä kofeiini virkistää kehoa ja tarjoaa energiabuustin päivään. Kahvi ei ole ainoastaan maistuva juoma, vaan lisäksi hyödyllinen lisäapu heille, jotka tahtovat pitää huolta linjoistaan. Kahvin vaikutuksiin kuuluvat myös treenisuorituksen ja treenin kestävyyden tehostaminen.

Superfood-Chlorella

Chlorella
Tämä “eläväksi fossiiliksi” kutsuttu superfood on kotoisin Aasian Kauko-Idästä. Chlorella on merilevä, ja sen sisältämä runsas proteiini yhdessä aminohappojen, kuidun sekä A-, B-, C- ja E -vitamiinien kanssa ovat ansainneet sille superfood-statuksen. Ravinnerikas Chlorella on loistava lisä mihin tahansa terveelliseen ruokavalioon.

100% Pure Matcha Powder

100% puhdas Matcha-jauhe
Japanilaiseen Matcha-teeseremoniaan kuuluva Matcha-jauhe on ikiaikainen ainesosa, jonka juuret ylettyvät satojen vuosien taa. Nykyisin Matchaa käytetään etenkin sen sisältämän runsaan kofeiinin vuoksi, ja se tarjoaa tehokkaasti lisäenergiaa. Matcha tunnetaan maukkaana ja upean vihreänä superfoodina.

Ainesosat - Arabialainen kahvi, Vihreä kahvipapu -uute, Siberian Ginseng, Chlorella, 100% puhdas Matcha-jauhe, L-karnitiini.

Skinny Coffeen hyödyt

Skinny Coffee -dieettiohjelma kannattaa, ja tuotteen päivittäinen nauttiminen tarjoaa esimerkiksi seuraavanlaisia hyötyjä:

 • Tuki laihdutukseen ja painonhallintaan
 • Nopea ja helppokäyttöinen kahvi
 • Terveellisempi vaihtoehto tavalliselle kahville
 • Ei vaadi päivärutiinin muutoksia
 • Auttaa hillitsemään ruokahalua
 • 28 päivän kuuri
 • Runsaasti hyödyllisiä ravintoaineita

Kuinka Skinny Coffee -kahvia käytetään

Nyt kun olet tutustunut tuotteen terveyttä edistäviin ominaisuuksiin saatat miettiä kuinka Skinny coffee -kahvia käytetään? Kahvi on erittäin helppokäyttöinen! Lisää 1 annospussi (5g) kahvia 120ml kuumaa vettä ja sekoita, kunnes jauhe on täysin lionnut. Tämä pikakahvi on helppo ja nopea valmistaa - tarvitset vain kuumaa vettä! Ja koska et joudu pesemään kahvinkeittimen lukuisia osia säästät tiskiveden myötä myös ympäristöä!

Suosittelemme nauttimaan kahvin mustana ja ilman sokeria - mutta halutessasi voit käyttää maidon sekä sokerin korvaavia tuotteita lisämakeuden tuomiseksi. Muista kuitenkin, että kahvia makeuttaessasi karsit samalla sen terveellisyydestä!

Milloin kahvia nautitaan

Jotta saisit parhaan tuloksen juo 1 kuppi Skinny Coffee -kahvia aamulla, tavallisen aamukahvin sijaan. Kahvi kannattaa nauttia aamulla, sillä se tarjoaa lisäenergiaa päivän aloitukseen ja saa kehon käyntiin. Käytä kahvia kuuriluontoisesti 28 päivän ajan: juo kahvi aina samaan kellonaikaan, äläkä jätä välipäiviä sen nauttimiselle. Voit ehdottomasti jatkaa kahvin käyttämistä myös 28 päivän jälkeen.

WeightWorld Skinny Coffee arviot & tulokset

Asiakkaamme ovat käyttäneet ja arvioineet Skinny Coffee -kahvin, ja hurmaantuneet sen tarjoamista hyödyistä tavallisen kahvikupin sijaan! Moni käyttää sitä joka aamu kuurin päätyttyäkin, joten kun meiltä kysytään toimiiko Skinny Coffee todella - on vastaus todellakin kyllä!

Skinny Coffee - suositus ja sivuvaikutukset

Skinny Coffee -tuotetta ei tule käyttää vaihtoehtona terveellisille elämäntavoille, vaan se on tarkoitettu terveellisten elämäntapojen, liikuntarutiinin sekä ruokavalion rinnalla käytettäväksi. Tuote on valmistettu orgaanisista ja luonnollisista ainesosista, eikä sen käytöllä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Vaikka tuote on turvallinen kannattaa ainesosalista lukea huolellisesti mahdollisten allergioiden varalta. Kahvi ei sisällä laksatiivejä, eikä vaikuta muiden lääkkeiden tai ehkäisypillereiden käyttöön. Laihdutuskahvia ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille, eikä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Skinny Coffee 140 g jauhe | Laihdutuskahvi

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Mielenkiintoinen tuote! Maultaan kyllä varsin terveellinen..

M Minna-Maarit
Vahvistettu Osto

Mahtavaa! Kahvi ja ravintoaineet yhdessä kupissa. Thumbs up!

L Linda
Vahvistettu Osto

Uusi suosikkituote!

L Lauriina
Vahvistettu Osto

Yksi parhaimmista laihdutuskahveista jota olen kokeillut. Ihan hyvän makuinen ja olen pudottanut pari kiloa.

E Emma
Vahvistettu Osto

En pidä mausta, mutta olen pudottanut pari kiloa joten se on sen arvoista. Kahvi maistuu paremmalta kun siihen sekoittaa hieman makeutusainetta.

S Sabina
Vahvistettu Osto

Olen kokeillut erilaisia laihdutuskahveja mutta tämä on lempparini. Kahvi ei maistu kovin hyvältä, mutta lisään siihen soijamaitoa ja makeutusainetta. Kämppikseni käyttää sitä myös ja hän sekoittaa kahviinsa vettä tai tekee siitä smoothien.

P Phillipa
Vahvistettu Osto

Ei maistu kovin hyvälle mutta on helppo käyttää, itse en pidä pillereistä joten kahvi sopii minulle hyvin

E Emily
Vahvistettu Osto

Pidän tästä laihdutuskahvista. Se toimii yhtä hyvin kuin muut, mutta on edullisempi!

S Susana
Vahvistettu Osto

Suosittelen tuotetta! Vaikutukset näki 28 päivän käytön aikana selkeästi!

J Joonas
Vahvistettu Osto

Olen yllättynyt että pidin tästä, en ole normaalisti kahvinjuoja mutta tällä tuotteella oli menevä maku ja todellakin tyydytti ruokahalua ruokatunnille asti, aion ostaa uudelleen.

M Max

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä