Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Natural ™ Skinny yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | 28 päivän Skinny aamu- ja iltatee + kaksoislasitettu teepullo

Yhteenveto

Örtte Natural™ Skinny Tee + WeightWorld Teepullo on kätevä yhdistelmäpakkaus heille, jotka haluavat valmistaa, kuljettaa ja nauttia herkullisen teejuoman missä ja milloin tahansa, tyylikkäästä termospullosta. WeightWorld eksklusiivinen lasinen haudutustermos on suunniteltu pitämään teesi raikkaana, ja sopii täydellisesti Örtte Natural™ sarjan Skinny teelle. Lisäksi pakkaus sisältää 28 päivän annoksen puhdistavaa Örtte teetä, 28 kappaletta aamuteetä ja 14 iltateetä. Molemmat teet on valmistettu tarkasti valituista, luonnollisista ainesosista, joiden tehokas yhdistelmä tukee painonpudotusta.

  • Skinny tee on suunniteltu edistämään rasvanpolttoa
  • Nostamaan energiatasoja ja tehostamaan aineenvaihduntaa
  • Laadukas kaksoislasitettu termospullo
  • Puhdistaa elimistöä ja hillitsee ruokahalua
  • Voi edistää laihdutusta
  • Bambusta valmistettu korkki
  • 100% luonnolliset ainesosat

Örtte Natural™ Skinny yhdistelmäpakkaus sopii mainiosti heille, jotka haluavat laihtua huomaamattomalla ja terveellisellä tavalla. Laihdutustee koostuu luonnollisista ainesosista, jotka on valittu osaksi teesekoitusta niiden painonpudotusta edistävien ominaisuuksien takia. Teepullossa voit kuljettaa teen kätevästi mukaasi kaikkialle, joten tee on saatavillasi milloin tahansa. Termospullo sopii sekä kylmille että kuumille juomille. Tämä yhdistelmäpakkaus voi antaa sinulle sysäyksen kohti terveellisempää elämää!

Mikä on Örtte Natural™ Skinny yhdistelmäpakkaus?

Tämä yhdistelmäpakkaus sopii sinulle, joka haluat valita tehokkaan startin painonpudotukseen ja elimistön puhdistamiseen. Teekuuri kestää 28 päivää, ja tee sisältää luonnollisia, tehokkaita ainesosia tukemaan terveellistä painonpudotusta. Skinny tee on suunniteltu antamaan sinulle lisää energiaa, tehostamaan aineenvaihduntaa, hillitsemään makeanhimoa ja edistämään rasvanpolttoa. Lisäksi Skinny tea auttaa elimistöä puhdistumaan toksiineista ja sille haitallisista myrkyistä.

Pakkaus sopii myös sinulle, joka haluat omaksua terveemmät elämäntavat ilman liian suuria mullistuksia arjessa. Yhdistelmäpakkauksen avulla voit saavuttaa tuloksia ja omaksua terveelliset elämäntavat osaksi arkea. Yhdistelmäpakkaus on täydellinen myös heille, jotka haluavat tarjota keholleen vain puhtaita ja korkealaatuisia ainesosia. Skinny Tea-ainesosat on poimittu kesäsesongin aikaan, jolloin ne ovat kaikista ravitsevimmillaan.

Mitä pakkaus sisältää?

Käyttö

Aseta Skinny teepussi teepullon suodattimeen, ja täytä pullo kiehuvalla vedellä. Anna teen hautua noin 5 minuuttia. Pakkaus sisältää erillisen teesekoituksen aamua ja iltaa varten. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme yhdistämään teekuurin osaksi terveellisiä elämäntapoja, kuten tasapainoista ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa. Voit käyttää termospulloa myös muun tyyppisille juomille, jolloin voit täyttää siivilän puoleen väliin teesekoituksella ja lisätä sitten joukkoon kuumaa vettä. Anna hautua ohjeessa merkityn ajan. Teepullo sopii myös kylmille juomille, jolloin pullo auttaa pitämään juomasi raikkaan viileänä pidempään. Käytön jälkeen voit puhdistaa pullon astianpesukoneessa, irroita vain kaksiosainen siivilä ja bambukorkki.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

72.73% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Kätevä paketti. Lämpimät suosittelut, kiitos.

M Maija
Vahvistettu Osto

Täydellinen kombo. Niin kätevä ja niin hyvälaatuinen.

K K
Vahvistettu Osto

Tehokas yhdistelmä, tykkään juoda jääteetä etenkin salilla tai vaikka kun hengailen puistossa kavereiden kanssa.

E Elina
Vahvistettu Osto

Niin helppo käyttää, laitan vain kylmää vettä ja teepussin ja hetken päästä saan jääteetä. Tykkään juoda jääteetä etenkin detoxaamisen aikoihin.

V Viivi
Vahvistettu Osto

Maailman paras tuote, olen suuri jääteen ystävätär ja tämän avulla saan juotua lemppariani eli vihreää teetä kylmänä.

K Kirsi
Vahvistettu Osto

Kiitos, nopea toimitus ja hyvälaatuinen tuote.

T Tarja
Vahvistettu Osto

Ihan paras tuote, sain lahjaksi ja käytän joka päivä.

M Marja
Vahvistettu Osto

Tosi kätevä, tykkään tehdä omia jäätee-sekoituksia. Esim. minttutee ja vihreä tee toimivat ihanasti yhdessä.

I Iisa
Vahvistettu Osto

Helppo napata mukaan vaikka ostosreissulle tai kuntosalille.

T Teija
Vahvistettu Osto

Helppo tapa tehdä teetä ja pitää huolta, että keho saa tarpeeksi nestettä. Ei tarvitse aina pelkkää vettä juoda.

I Irina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä