Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

WeightWorld Skinny Tea

kpl | Painonhallintakuuri

Yhteenveto

Etsitkö jännittävää ja mukavaa tapaa laihdutusprojektin tueksi? Kokeile siinä tapauksessa WeightWorldin valmistamaa Skinny Tea -laihdutusteetä, jonka ainutlaatuinen ja täysin luonnollinen resepti tukee painonhallintaa. Terveellisen ruokavalion ei tarvitse tuntua tylsältä - tee dieetistä mukava kokemus ja nauti saamastasi lisäenergiasta tämän laihdutusteen avulla.

  • 28 päivän laihdutusteekuuri
  • Ravinteikas resepti tukee dieettiä
  • 9 luonnollisen raaka-aineen tehokkuus
  • Täydellinen tuote hillitsemään ruokahalua
  • Virkistävä & lisäenergiaa tarjoava tee!
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen

Mikä on WeightWorld Skinny Tea?

WeightWorldin tiimi tietää, kuinka hankalaa terveellisen ruokavalion noudattaminen voi olla pitkällä aikavälillä. Näkyvien tulosten saavuttaminen kestää oman aikansa, ja turhautumisriski voi käydä suureksi. Tämän vuoksi WeightWorld tahtoi tehdä oman osuutensa, jotta puhdas ruokavalio ei jäisi vain lyhyeksi pyrähdykseksi, ja jotta matka kohti terveellistä dieettiä olisi sekä helppoa että hauskaa.

WeightWorld Skinny Tea on hellävarainen ja samalla tehokas dieettiä tukeva tuote, jonka tehokkaat raaka-aineet auttavat sinua pysymään terveellisellä polulla. Maukas & virkistävä luonnollinen resepti tuo lisätehoa laihdutukseen, ja tarjoaa ruokavalioosi tärkeitä ravinteita.

Kuinka Skinny Tea toimii?

Laihdutusteen valmistuksessa käytetyt ainesosat, sekä niiden laatu voivat olla ratkaisevassa asemassa matkallasi kohti painotavoitettasi. Tämän vuoksi WeightWorld Skinny Tea sisältää innovatiivisen sekoituksen korkealaatuisia raaka-aineita, jotka on valittu tarjoamaan kehollesi luonnon parhaista antimia!

Kun vaihdat aamukahvin tai -teen WeightWorldin Skinny Tea -laihdutusteehen, vaihdat samalla suuren kalorimäärän terveellisempään vaihtoehtoon. Skinny Tea tarjoaa luonnollisen energiaboostin, ja voit aloittaa päiväsi tehokkaasti, pysytellen samalla dieetin sallimissa rajoissa.

WeightWorld Skinny Tean avainainesosat

Kuinka saat parhaat tulokset

Aseta Skinny Tea -teepussi mukiin, ja täytä muki lähes kiehumispisteessä olevalla vedellä. Anna teen hautua noin 5 minuuttia. Juo teetä joka aamu, jotta saat sen tehosta kaiken irti.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

WeightWorld Skinny Tea
WeightWorld Skinny Tea

kpl | Painonhallintakuuri

26.95€

+
Resveratroli-kapselit
Resveratroli-kapselit

250 mg 60 kpl | Punaviiniuute-valmiste

31.99€

1 Tuote(tta)

26.95€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tämän tilaan aina uudestaan, kun tarviin lisäpotkua dieettiin tai muuten vaan on bilettäminen jäänyt päälle ja olo turvonnut.. Sopii niin hyvin yhteen Örtten pullon kanssa, tykkään heidän tuotteistaan!

I Isabella
Vahvistettu Osto

Aidosti hyvänmakuinen tee, ei tunnu työltä tämän juominen. Tykkään että tässä on mietitty loppuun asti, aamutee virkistää, kun oot väsynyt ja iltatee rauhoittaa päivän jälkeen. Lempparituote.

L Loviisa
Vahvistettu Osto

Haluaisin jatkaa 28 päivän jälkeen, mutta taitaa olla liian kallis

E Ellu
Vahvistettu Osto

Suosittelen Örtten tuotteita vilpittömästi :)

S Satu
Vahvistettu Osto

Yleensä kuurien seuraaminen on älyttömän vaikeaa, mutta vannoutuneena teenjuojana tämä meni alas tosta noin vaan. 28 päivää oli juuri sopiva ja viime kerralla tämä starttasi itsellä kestäneen pidemmän "terveellisen" jakson. Nyt olisi tarkoitus tehdä sama temppu uudestaan...

N Nella
Vahvistettu Osto

Voikun iltateetäkin olisi joka illaksi, mun ehdoton lemppari näistä! Nam!

K Kristi
Vahvistettu Osto

Tilasin vaimokkeelle

M Manuel
Vahvistettu Osto

Tällä saa terveellisen olon aika vähällä vaivalla.

I Irkku
Vahvistettu Osto

Kaverini suosituksesta ostin tämän teekuurin ja olen nyt 2 viikon käytön jälkeen hoikistunut hieman. Iso plussa!

K Karoliina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä