Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Smoothiepaketti

Smoothien valmistussetti

Yhteenveto

Nauti lempismoothiesi ja tue terveyttä sekä hyvää mieltä Smoothiepaketin avulla! Paketti sisältää Go Blend Pro - tehosekoittimen, ja luonnolliset Hamppuproteiini - sekä Bio Neem -jauheet. Paketista saat siis kaiken tarvitsemasi herkullisia treenijuomia varten - ja kehosi kiittää! Koe luonnollisten lisäravinteiden hyödyt ja valmista ravinteikkaat juomat Smoothiepaketin avulla!

  • Go Blend Pro
  • Hamppuproteiini
  • Bio Neem -jauhe

Mitä Smoothiepaketti sisältää?

Kuinka käytän Smoothiepakettia

Näillä ohjeilla pääset nauttimaan kaikista Smoothiepaketin tarjoamista hyödyistä:

Aloita Go Blend Pron käyttö varmistamalla että laite on täysin latautunut. Lataa kannettava tehosekoitin kytkemällä se USB-porttiin ja haluamaasi virtalähteeseen. Latautumisen päätteeksi varmista, että kuppi on kiristetty tiukasti laitteeseen kiinni. Ja tämän jälkeen pääsetkin jo valitsemaan smoothien raaka-aineet...

  1. Valitse ja paloittele pieniksi paloiksi (1.5-2cm) haluamasi hedelmät tai vihannekset, ja aseta ne kuppiin.
  2. Kaada kuppiin valitsemasi neste, kuten mehu, maito tai vesi. Älä ylitä 80% kupin tilavuudesta. Kiinnitä laitteen kansi.
  3. Kallista laitetta erottaaksesi terät ja raaka-aineet. Aseta tehosekoitin sitten pystysuoraan, ja paina ‘ON’ -näppäintä 2 sekunnin ajan.
  4. Anna tehosekoittimen olla käynnissä tarvittavan ajan. Voit myös tehostaa prosessia ravistamalla kuppia hieman. Sammuta laite ja avaa kansi - ja nauti!

Jos tahdot tukea lihaskasvua ja treeniponnistelujasi, ota käyttöön Hamppuproteiini. Sekoita 1 noin 30g mittalusikallinen (sisältyy pakkaukseen) noin 200ml vettä. Halutessasi voit myös ripotella jauheen ruoan sekaan. Suosittelemme ottamaan enintään 3 annosta päivässä, tai noudattamaan lääkärin antamia ohjeita. Muista käyttää Hamppuproteiinia osana tasapainoista ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.

Jos puolestaan tahdot tehostaa kehosi luonnollista puolustusmekanismia sekä sydämen terveyttä, on Bio Neem -jauhe täydellinen valinta. Sekoita yksi 5g teelusikallinen jauhetta haluamaasi juomaan kuten mehuun, maitoon, smoothieen tai jogurttiin. Voit myös lisätä jauheen murojen, jälkiruokien tai salaattien sekaan. Jokainen pakkaus sisältää 200g jauhetta, joten siitä riittää 40 annokseen. Vaikka täysin luonnollinen Neem-jauhe on hyödyllinen lisä tasapainoisen ruokavalion ohessa, ei sitä tule käyttää aterian korvikkeena.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä