WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Spirulina yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Luomu superfood spirulina jauhe ja tabletit

Spirulina on todella superfood-nimen arvoinen - se on niin voimakas, että sekä NASA että YK ovat hyväksyneet sen käytön ravintona. Spirulina yhdistelmäpakkaus sisältää sekä jauheen että spirulina tabletit, jotka molemmat sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Nauti merilevän ihanasta vitamiinien ja kivennäisaineiden huikeasta koostumuksesta. Nämä kaksi tuotetta antaa sinulle täydellisellä tapaa energiaa kehosi päivittäiseen käyttöön.

 • Spirulinaa kahdessa eri luomu muodossa
 • Jopa 70% kasvisperäistä proteiinia
 • Sisältää välttämättömiä aminohappoja
 • Huima määrä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kätevät kapselit ja ihanan pehmeä spirulinajauhe
 • Jauhe soveltuu ihanasti erilaisiin resepteihin

Saat kaikki uskomattoman Spirulina-levän huikeat edut tällä kätevällä yhdistelmäpakkauksella, näin saat sen myös osaksi päivittäistä rutiinia. Luomu spirulina tablettien avulla saat aina tarkan annoksen tätä kehoa hyväilevää levää. Spirulina jauhe on taas helppo sekoittaa ja yhdistää osaksi herkullisia viherjuomia. Tämän pakkauksen avulla spirulinan nauttiminen onnistuu helposti ja vaivattomasti - anna kehollesi hyvä olo!

33.01
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Spirulina jauhe

/wwfi-bio-spirulina-algae-tablets

Muutaman vuoden sisällä Spirulina on siirtynyt akseettisesta ainesosasta maailmankuulujen elintarvikkeiden joukkoon, jota sekä Yhdistyneet Kansakunnat että NASA suosittelevat. Yksityiskohtainen tutkimus, jonka Yhdysvaltain kansallisen ilmailu- ja avaruusjärjestö NASA toteutti, totesi, että 1000kg muita hedelmiä ja vihanneksia vastaa ravitsemuksellisesti noin 1 kg Spirulinaa. Aika huima toteamus! Spirulina on siis todellinen Superfood maapallon asukkaille, ja ehkä sitä voidaan käyttää myös avaruusmatkoilla. Spirulinaa kasvatetaan köyhyydestä kärsivillä Afrikan alueilla, jossa sen avulla voidaan täydentää köyhyydestä kärsivien ja aliravittujen lasten ruokavaliota. YK tekee säännöllisesti yhteistyötä humanitaaristen ryhmien kanssa saadakseen nämä mukaan käyttämään tätä Superfoodia ja estämään aliravitsemusta. Sen proteiinimäärä on huikea ja sen käyttö on laajentunut kaikkialle maapallolla.

 • Suorituskyky
 • Veri
 • Kolesteroli
 • Väsymys
super-organic-spirulina-bio-spirulina-algae-tablets
 • Sydän
 • Lihakset
 • Aivot
 • Hiukset

Huikea levä

Tieteellisen yhteisön kiinnostus spirulinaa kohtaaan on noussut, sillä on viitteitä että se auttaa elvyttämään, energisoimaan ja vahvistamaan kehoa. Tutkijat ovat tutkineet liittykä spirulinan kulutus kohentuneeseen suorituskykyyn ja pitempään väsymyksen sietokykyyn. On myös yritetty selvittää auttaa se lihaksia palautumaaan rasituksesta tai sietämään rasitusta paremmin. Sen roolia kolesterolitasoon on pyritty myös selventämään, kuin myös sen roolia verenpaineeseen ja sokeritasoihin. Onpa sen roolia muistin toimintaan ja aivotoimintaa pyritty myös selvittämään. Nyt sinäkin voit käyttää tätä tutkijoiden mielenkiinnon kohteena olevaa superruokaa ja mahdollisesti parantaa omaa hyvinvointiasi, saaden kehosi taas liikkeelle ja voimaan hyvin.

spirulina-super-pack

Super vahva superfood - Spirulina

images/wwfi-bio-spirulina-algae-tablets-protein-info2

Spirulinasta löydät upean määrän proteiinia, joka edesauttaa sinua proteiinisynteesissä. Spirulina sisältää huikeat 70% proteiinia painostaan, joten se on ihanteellinen proteiinin lähde. Mikä parasta se on 100% orgaanista ja täysin vegaanista! Katsomalla mitä muita kasvisproteiineja on olemassa huomaat, että se on varsin huikea: esimerkiksi soijassa on vain noin 43% proteiinia, maapähkinöissä vain noin 26% ja linsseissä vaivaiset 24%. Se on siis täydellinen proteiininlähde vegaaneille, siinä on lisäksi kaikki tärkeä aminohapot. Joiden avulla kehosi proteiinisynteesi toimii oikealla tavalla. Ylläpidä kehosi harmoniaa tämän ihanan spirulina yhdistelmäpakkauksen avulla!

Spirulinan piilotetut ominaisuudet

Spirulinassa on huomattava määriä elintärkeitä yhdisteitä, jotka tuovat energiaa ja elinvoimaa suoraan elimistöön. Vitamiinit A, B, C, D, E, F ja K kaikki avustavat kehoa eri tavoin, näin saat kehosi toimimaan optimaalisella tavalla! Ikeniä ja näkökykyä, kehoa ylläpitävään aineenvaihdunta, verenkierto, hermosto ja luut on kaikki riippuvaisia eri vitamiineista ja hivenaineista. Ehkä tärkein hivenaine on rauta ja magnesium, sekä luustoa tukeva kalsium. Spirulinassa on myös huima määrä lehtivihreää, jonka avulla kehosi puhdistuu epäpuhtauksista toden teolla. Spirulinan avulla koko kehosi voi entistä paremmin!

Spirulina tabletit ja jauhe - mahtava kokonaisuus!

Spirulinaa kasvatetaan Keski-Amerikan trooppisessa lämmössä, jossa sekä jauhe ja tabletit valmistetaan huolella ja tarkkuudella. Sadonkorjuun jälkeen spirulina kuivataan, josta se murskataan ja puristetaan joko tableteiksi tai jauhetaan jauheeksi. Molemmat spirulinan muodot on hyödyllistä ja voit helposti valita, kumpaa haluat nauttia sinä päivänä. Suositeltu päiväannos on pakkauksessa esillä, jotta saat parhaan hyödyn irti spirulinasta käytä sitä vähintään kolmen kuukauden ajan.

Bio Spirulina Algae Tablets
Luomu Spirulina tabletit

These small yet potent tablets can give you 4000mg of Spirulina everyday! They are perfectly complementary to any existing regime, and you’re sure to find them easy to slot into your day. Twice daily, swallow five tablets, before a meal with a full glass of water.

Super Spirulina Powder
Super Spirulina jauhe

Spirulina-levän jauhe on uskomattoman helppokäyttöinen. Koska se voidaan sekoittaa moniin resepteihin, mukaan lukien vihreät smoothiet ja muut suolaiset ruoat. Se on täydellinen terveyttään varjelevalle harrastajalle, joka rakastaa voida hyvin Suositeltava käyttömäärä on kolme lusikkaa päivässä, per annos.

Ohjeet

Koska luomu Spirulina -tabletit ja Super Spirulina jauhe on täysin luomuja on niissä vain yksi puhdas ainesosa, jolla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Molemmat tuotteet soveltuvat erinomaisesti vegaanisiin ja kasvispainoitteisiin ruokavalioihin. Eikä kummassakaan ole lainkaan laktoosia eikä gluteenia. Ota kuitenkin yhteys lääkäriisi, ennen kuin otat lisäravinteita, erityisesti jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä. Tabletteja ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Lue Lisää
Spirulina yhdistelmäpakkaus Yhdistelmäpakkaus | Luomu superfood spirulina jauhe ja tabletit

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Näiden avulla sain oman ruokavalion ihanaan balanssiin ja elämä alkoi hymyillä.

A Annika
Vahvistettu Osto

Jauhe menee kivasti aamupalalla vihersmoothien seassa ja tabletteja voi nappailla vaikka ennen salitreeniä tai työvuoroa.

L Leo
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös