Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Spirulina yhdistelmäpakkaus

Luomu superfood spirulina jauhe ja tabletit

Yhteenveto

Spirulina on todella superfood-nimen arvoinen - se on niin voimakas, että sekä NASA että YK ovat hyväksyneet sen käytön ravintona. Spirulina yhdistelmäpakkaus sisältää sekä jauheen että spirulina tabletit, jotka molemmat sopii erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Nauti merilevän ihanasta vitamiinien ja kivennäisaineiden huikeasta koostumuksesta. Nämä kaksi tuotetta antaa sinulle täydellisellä tapaa energiaa kehosi päivittäiseen käyttöön.

 • Spirulinaa kahdessa eri luomu muodossa
 • Jopa 70% kasvisperäistä proteiinia
 • Sisältää välttämättömiä aminohappoja
 • Huima määrä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kätevät kapselit ja ihanan pehmeä spirulinajauhe
 • Jauhe soveltuu ihanasti erilaisiin resepteihin

Saat kaikki uskomattoman Spirulina-levän huikeat edut tällä kätevällä yhdistelmäpakkauksella, näin saat sen myös osaksi päivittäistä rutiinia. Luomu spirulina tablettien avulla saat aina tarkan annoksen tätä kehoa hyväilevää levää. Spirulina jauhe on taas helppo sekoittaa ja yhdistää osaksi herkullisia viherjuomia. Tämän pakkauksen avulla spirulinan nauttiminen onnistuu helposti ja vaivattomasti - anna kehollesi hyvä olo!

Spirulina jauhe

Muutaman vuoden sisällä Spirulina on siirtynyt akseettisesta ainesosasta maailmankuulujen elintarvikkeiden joukkoon, jota sekä Yhdistyneet Kansakunnat että NASA suosittelevat. Yksityiskohtainen tutkimus, jonka Yhdysvaltain kansallisen ilmailu- ja avaruusjärjestö NASA toteutti, totesi, että 1000kg muita hedelmiä ja vihanneksia vastaa ravitsemuksellisesti noin 1 kg Spirulinaa. Aika huima toteamus! Spirulina on siis todellinen Superfood maapallon asukkaille, ja ehkä sitä voidaan käyttää myös avaruusmatkoilla. Spirulinaa kasvatetaan köyhyydestä kärsivillä Afrikan alueilla, jossa sen avulla voidaan täydentää köyhyydestä kärsivien ja aliravittujen lasten ruokavaliota. YK tekee säännöllisesti yhteistyötä humanitaaristen ryhmien kanssa saadakseen nämä mukaan käyttämään tätä Superfoodia ja estämään aliravitsemusta. Sen proteiinimäärä on huikea ja sen käyttö on laajentunut kaikkialle maapallolla.

 • Suorituskyky
 • Veri
 • Kolesteroli
 • Väsymys
 • Sydän
 • Lihakset
 • Aivot
 • Hiukset

Huikea levä

Tieteellisen yhteisön kiinnostus spirulinaa kohtaaan on noussut, sillä on viitteitä että se auttaa elvyttämään, energisoimaan ja vahvistamaan kehoa. Tutkijat ovat tutkineet liittykä spirulinan kulutus kohentuneeseen suorituskykyyn ja pitempään väsymyksen sietokykyyn. On myös yritetty selvittää auttaa se lihaksia palautumaaan rasituksesta tai sietämään rasitusta paremmin. Sen roolia kolesterolitasoon on pyritty myös selventämään, kuin myös sen roolia verenpaineeseen ja sokeritasoihin. Onpa sen roolia muistin toimintaan ja aivotoimintaa pyritty myös selvittämään. Nyt sinäkin voit käyttää tätä tutkijoiden mielenkiinnon kohteena olevaa superruokaa ja mahdollisesti parantaa omaa hyvinvointiasi, saaden kehosi taas liikkeelle ja voimaan hyvin.

Super vahva superfood - Spirulina

Spirulinasta löydät upean määrän proteiinia, joka edesauttaa sinua proteiinisynteesissä. Spirulina sisältää huikeat 70% proteiinia painostaan, joten se on ihanteellinen proteiinin lähde. Mikä parasta se on 100% orgaanista ja täysin vegaanista! Katsomalla mitä muita kasvisproteiineja on olemassa huomaat, että se on varsin huikea: esimerkiksi soijassa on vain noin 43% proteiinia, maapähkinöissä vain noin 26% ja linsseissä vaivaiset 24%. Se on siis täydellinen proteiininlähde vegaaneille, siinä on lisäksi kaikki tärkeä aminohapot. Joiden avulla kehosi proteiinisynteesi toimii oikealla tavalla. Ylläpidä kehosi harmoniaa tämän ihanan spirulina yhdistelmäpakkauksen avulla!

Spirulinan piilotetut ominaisuudet

Spirulinassa on huomattava määriä elintärkeitä yhdisteitä, jotka tuovat energiaa ja elinvoimaa suoraan elimistöön. Vitamiinit A, B, C, D, E, F ja K kaikki avustavat kehoa eri tavoin, näin saat kehosi toimimaan optimaalisella tavalla! Ikeniä ja näkökykyä, kehoa ylläpitävään aineenvaihdunta, verenkierto, hermosto ja luut on kaikki riippuvaisia eri vitamiineista ja hivenaineista. Ehkä tärkein hivenaine on rauta ja magnesium, sekä luustoa tukeva kalsium. Spirulinassa on myös huima määrä lehtivihreää, jonka avulla kehosi puhdistuu epäpuhtauksista toden teolla. Spirulinan avulla koko kehosi voi entistä paremmin!

Spirulina tabletit ja jauhe - mahtava kokonaisuus!

Spirulinaa kasvatetaan Keski-Amerikan trooppisessa lämmössä, jossa sekä jauhe ja tabletit valmistetaan huolella ja tarkkuudella. Sadonkorjuun jälkeen spirulina kuivataan, josta se murskataan ja puristetaan joko tableteiksi tai jauhetaan jauheeksi. Molemmat spirulinan muodot on hyödyllistä ja voit helposti valita, kumpaa haluat nauttia sinä päivänä. Suositeltu päiväannos on pakkauksessa esillä, jotta saat parhaan hyödyn irti spirulinasta käytä sitä vähintään kolmen kuukauden ajan.

Ohjeet

Koska luomu Spirulina -tabletit ja Super Spirulina jauhe on täysin luomuja on niissä vain yksi puhdas ainesosa, jolla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Molemmat tuotteet soveltuvat erinomaisesti vegaanisiin ja kasvispainoitteisiin ruokavalioihin. Eikä kummassakaan ole lainkaan laktoosia eikä gluteenia. Ota kuitenkin yhteys lääkäriisi, ennen kuin otat lisäravinteita, erityisesti jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkkeitä. Tabletteja ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ostetaan usein yhdessä

Orgaaninen Spirulina ja Klorella
Orgaaninen Spirulina ja Klorella

750 mg 180 kpl | Superfood-lisä hyvinvoinnin tueksi

24.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

24.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(8)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.36% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Näiden avulla sain oman ruokavalion ihanaan balanssiin ja elämä alkoi hymyillä.

A Annika
Vahvistettu Osto

Jauhe menee kivasti aamupalalla vihersmoothien seassa ja tabletteja voi nappailla vaikka ennen salitreeniä tai työvuoroa.

L Leo
Vahvistettu Osto

Vegaaninen ja puhistava lisä, joka on helppo lisätä esim. aamusmoothien sekaan. Keho tyykkää!

K K
Vahvistettu Osto

Annikki

V V
Vahvistettu Osto

Olen ollut vegaani jo monen vuoden ajan ja etsinyt sopivaa kehoa puhdistavaa lisää. Todella tyytyväinen, oon nyt käyttänyt muutaman kk ajan.

K Krista
Vahvistettu Osto

Lisään tätä aina aamuisin ripauksen smoothieeni. Toimii hyvin esim. kurkun ja pinaatin kanssa. Ihana maku ja wow, mikä fiilis. Tuntuu että kehoni on puhdistunut.

A Anna
Vahvistettu Osto

Ihoni tuntuu kirkkaammalta ja minulla on enemmän energiaa. Täys kymppi.

L Liisa
Vahvistettu Osto

Jes mikä tuote. Tykkään laittaa tätä proteiinipirtelööni salille mentäessä.

R R
Vahvistettu Osto

Tykkään ripotella tätä esim. puuron sekaan aamuisin. Maistuu ihanalta esim marjojen kanssa. Nam! Ja tulee tosi puhdistunut olo.

J Jenna
Vahvistettu Osto

Hempeän ja raikkaan makuinen, helppo ottaa. Suositteluni!

M Marika

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä