Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Super Greens-jauhe

Painonhallintaa ja elinvoimaisuutta tukeva ravintolisäjauhe

Yhteenveto

Super Greens viherjauhe on WeightWorldin apukeino optimoidun ruokavalion rakentamiseen. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon se, että vaikka yrittäisit parhaasi, voi ruokavaliostasi silti puuttua tarvittavia makro- ja mikroravinteita. Paketti sisältää 48 nopeasti imeytyvää ja helposti sekoitettavaa jauhemaista annosta. Jokaisesta annoksesta löytyy 23 eri kasvipohjaista ainesosaa, jotka yhdessä tuovat ruokavalioosi lisähyötyä, ja tukevat kehon elinvoimaisuutta tarjoten samalla runsaasti proteiinia sekä ravintokuitua.

  • Täydellinen ravintolisä optimoituun ruokavalioon
  • Sisältää keholle hyödyllistä, luonnollista ravintokuitua
  • Kasvipohjainen proteiinin lähde
  • Tarjoaa 23 eri luonnollisen ainesosan hyödyt
  • 48 annosta
  • Sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Laktoositon
  • Gluteeniton

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Super Greens -ravintolisäjauheen hyödyt?

Kuitua painonhallintaan

Super Greens viherjauhe sisältää 23 kasvipohjaista ainesosaa, jotka yhdessä muodostavat erittäin kuiturikkaan ravintolisän. Kuitu on painonhallinnan kannalta tärkeä osatekijä, koska se auttaa kehoa pilkkomaan ravintoa tehokkaammin, joten rasvan varastoinnin sijasta keho voi paremmin käyttää ruoan tarjoaman energian.

Täyttävä proteiinilähde

Kaikki tuotteen kasvipohjaiset ainesosat sisältävät runsaasti proteiinia, joten tämä ravintolisä tarjoaa erinomaisen lihattoman proteiinilisän. Proteiini ruokavalion osana tyydyttää nälkää tehokkaasti, ja auttaa säilyttämään kylläisyyden tunteen pidemmän aikaa. Tämä ruokahalua hillitsevä ominaisuus on siis tärkeää painonhallinnan kannalta.

Lisää elinvoimaisuutta

Super Greens-jauheen sisältämä runsas hedelmien sekä vihannesten valikoima tuo ulottuvillesi runsaasti hyödyllisiä mikroravinteita. Kasvipohjaiset ainesosat ovat täynnä vitamiineja ja mineraaleja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja sitä kautta myös painonhallintaa. Tämä elinvoimaisuutta tukeva ominaisuus on tärkeää myös kehon luonnollisten puolustusmekanismien ylläpitämisen kannalta.

Puhdistaa kehoa

Runsaasti vihanneksia sisältävä Super Greens-ravintolisäjauhe auttaa kehoa poistamaan haitallisia epäpuhtauksia. Mikroravintaineita paljon sisältävä tuote voi auttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa, ja näin auttaa kehoa puhdistumaan. Lisäksi tuotteen chlorella sisältää runsaasti B12-vitamiinia, jonka riittävä saanti kasvipohjaisen ruokavalion avulla on vaikeaa.

Ainesosaluettelo

Soijalesitiini, Spirulina, Ohranoras, Vehnänoras, Omena, Kaurajauho, Alfalfa , Chlorella (rikotut soluseinämät), Soijajauho, C-vitamiini, Punajuuri, Granaattiomena, Siperian Ginseng, Porkkana, Tomaatti, Astragalus juuri, Parsakaali, Pinaatti, Ginkgo Biloba -uute, Vihreä tee -uute, Rypäleensiemenuute, Seljanmarja, Mustikka

Käyttöohje

Super Greens-ravintolisän käyttö on yksinkertaista. Sekoita kaksi 5g kauhallista jauhetta 250-300 ml kylmään veteen päivittäin. Emme suosittele päiväannoksen ylittämistä, sillä se perustuu jokaisen annoksen vahvuudelle ja suurimmalle mahdolliselle määrälle, jonka keho voi päivittäin itseensä imeyttää.

Ohjeita

Super Greens-jauhe on yhdistelmä erilaisia kasvipohjaisia ainesosia, joten sillä ei pitäisi olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Säilytä tuote viileässä ja kuivassa paikassa. Kuten ennen minkä tahansa ravintolisän nauttimista, lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Tämä ravintolisä ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Super Greens-jauhe Painonhallintaa ja elinvoimaisuutta tukeva ravintolisäjauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.29% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen vihannesten suhteen todella nirso, joten tämän ravintolisän löytäminen oli minulle oikea jackpot!

J Jaakko
Vahvistettu Osto

Olen vegaani, ja tämä on yksi parhaista koskaan käyttämistäni ravintolisistä

M Mauri
Vahvistettu Osto

En pidä vihanneksista, joten tämä jauhe on ollut kätevä tapa välttää niitä!

J Jemina
Vahvistettu Osto

Hienoa, että sekä spirulina että chlorella löytyvät samasta tuotteesta.

M Marja-Liisa
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt ravintolisää ruokavalion ja liikunnan apuna, ja huomannut että se on hyvä tapa pysyä virkeänä rankoissakin kuntosalitreeneissä!

M Miksu
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote. Pidän jauheen koostumuksesta ja mausta

R R.T
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen lisä joka parantaa oloa!

R Rima
Vahvistettu Osto

Reilun kokoinen purkki ja laadukkaat ainesosat

G Gary
Vahvistettu Osto

Terveellisenmakuinen joten toimii varmaan

J Juhani
Vahvistettu Osto

Vihreä ja terveellinen! Todella hyvä tuote

A Anders
Vahvistettu Osto

Iso purkki, hyvän kokoinen hintaan nähden

B Ben
Vahvistettu Osto

En pidä tuotteen hajusta, mutta käytän sitä silti. En syö riittävästi vihanneksia ja hedelmiä joten toivon saavani ravintoaineita tästä

A Abi

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä