Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Luomu Super Guarana

Piristävä Amazonien super hedelmäjauhe

Yhteenveto

Väsymys, uupumus ja vetämätön olo - kukapa ei mieluiten korvaisi näitä tunteita energisyydellä, innolla ja jaksamisella! Moni turvautuu kiireisenä tai urheilusuoritukseen valmistautuessaan kemikaaleilla täytettyihin energia- ja urheilujuomiin. Tämän houkutuksen voi välttää nauttimalla sen sijaan Super Guarana -jauhetta, joka on luonnollinen luomuenergialähde sekoitettavaksi smoothieihin, mehuihin tai vaikka makeisiin välipaloihin.

 • Tasaisesti lisäenergiaa
 • Guaranassa on enemmän kofeiinia kuin kahvissa
 • Täydennetty vitamiineilla ja kivennäisaineilla
 • Sopii erilaisiin resepteihin
 • Luonnostaan makea ja hedelmäinen maku
 • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Super Guarana -jauhe tyydyttää lisäenergiantarpeesi kokonaisvaltaisella tavalla, kun yhdistät sen eri tavoin ruokavalioosi ja elämäntapaasi. Tämä hedelmä on suosittu koko Amazonin alueella, ja se on ihanteellinen lisä ruokavalioosi, jos kaipaat henkistä lisätehoa, fyysistä voimaa, motivaatiota ja yleistä boostia hyvinvointiisi. Kun hyödynnät erästä luonnon tehokkaimmista virkistävistä aineista, voit hylätä keinotekoiset korvikkeet pysyvästi ja ottaa askeleen kohti terveellisempää elämäntapaa.

 • Vegaaninen
 • Luomu
 • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Rakastettu guaranà

Guaranàhedelmä on saanut nimensä Amazonin sademetsän asukkaista, guaraniheimosta. Amazonin sademetsässä elää puolet maapallon elossa elollisista lajeista, joihin kuuluvat myös sadattuhannet ihmiset, joiden koti se yhä on. Heidän rakkautensa tätä hedelmää kohtaan on johtanut sen suosioon myös muualla maailmassa. Tiedetään, että sitä on perinteisesti käytetty teenä ja muina kuumina juomina, ja että se on ollut tavallinen energialähde paaston aikana. Nykyisin se on suosittu lisä hiilihapotetuissa juomissa ja makeisissa koko Etelä-Amerikan alueella, sillä se on luonnostaan hedelmäisen makeaa ja antaa energiaa.

Mitä guarana tarjoaa?

Tiedeyhteisö on kiinnostunut tästä perinteisestä stimulantista yhdestä syystä - se nostaa kofeiinitasoa jopa neljä kertaa enemmän kuin kahvipavut. Kofeiini kuuluu monien päivittäiseen elämään, sillä sen uskotaan tehostavan henkistä suorituskykyä, aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja fyysistä jaksamista. Fitnessharrastajat käyttävät sitä sekä fyysisen suorituskyvyn että rasva-aineenvaihdunnan termogeenisenä tehostajana.

Guaranàhedelmä antaa tätä suosittua stimulanttia luonnollisessa muodossaan ilman tarpeettomia lisäaineita tai sokeria, joita nykyaikaisissa energiajuomissa on. Nykyään tiedetään, että guaranassa on myös muita, ainutlaatuisia aineyhdistelmiä, jotka lisäävät sen kykyä vapauttaa energiaa hitaasti ja tasaisesti koko päivän. Monet näistä yhdisteistä ovat muita ksantiineja, kuten tanniineja, katekiineja ja prosyanideja. Viimeaikaisten, Amazonin alueella tehtyjen tutkimusten mukaan guaranàhedelmäuutteella on vahva yhteys myös alhaiseen kolesterolitasoon ja vyötärön ympärysmittaan.

Super Guarana -jauheen lisätehostajat

Tässä jauheessa on täydennyksenä B1-vitamiinia, joka auttaa väsymykseen ja tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi reseptissä yhdistyvät kolmen tärkeän kivennäisaineen edut. Kalsiumin tiedetään osallistuvan lihasten toimintaan ja luuston ylläpitoon, fosforin suojaavan solukalvojen terveyttä ja kaliumin auttavan hermostoa.

 • Henkinen tarkkuus
 • Fyysinen kestävyys
 • Rasva-aineenvaihdunta
 • Motivoituneisuus
 • Painonhallinta
 • Kolesteroli

Super Guarana -jauhe - ylivertainen lähde

Jauhemuotoinen ravintolisä mahdollistaa hedelmän stimuloivan vaikutuksen lisäämisen smoothieihin, mehuihin ja jälkiruokiin. Se on ihanteellinen valinta kokeilun- ja vaihtelunhaluisille käyttäjille, jotka haluavat elää terveellisellä tavalla, sillä sitä voi sekoittaa kaikenlaisiin, ravitseviin ja herkullisiin ruokiin. Super Guarana -jauhe sisältää vain puhdasta luomuguaranajauhoa: se sopii vegaaneille ja kasvissyöjille eikä sisällä lainkaan kovia kemikaaleja. Suosittelemme nauttimaan yhden lusikallisen tarjoilukertaa kohden ja nauttimaan guaranaa kolme kertaa päivässä. Tuotetta ei ole tarkoitettu imettäville tai raskaana oleville naisille eikä henkilöille, joille kofeiini ei sovi.

Luomu Super Guarana Piristävä Amazonien super hedelmäjauhe

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

65.00% pohjautuen 3 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Erittäin herkullinen jauhe, tykkäsin tosi paljon. Ainut miinus siitä ettei tekstejä ollut pakkauksessa suomeks.

S Stella
Vahvistettu Osto

Tätä kannattaa annostella varovasti, jauhe on mitä mahtavin mutta helposti menee liikaa - on sen verran maukasta.

M Minttu
Vahvistettu Osto

Antaa energiaa

P Pete

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä