Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Super Chlorella luomu

200 g jauhe | Orgaaninen ja luomusertifioitu Chlorella jauhe

Yhteenveto

Luomu Chlorella-jauhe on ladattu täyteen merilevän luonnollista voimaa, joka auttaa poistamaan kuonaa kehosta ja tuomaan päiviisi lisää energiaa. Se sisältää enemmän lehtivihreää kuin mikään muu kasvi, pursuten muita hyödyllisiä mineraaleja, Omega 3 rasvahappoa ja vitamiineja. Yksi näistä vitamiineista on B12-vitamiini, jota harvoin löytyy vegaanisessa muodossa. Raikasta nyt oloasi tällä ihanalla Chlorella viherjauheella, joka sopii erinomaisesti erilaisten juomien, smoothieiden ja aamupalojen valmistukseen!

  • Täysin orgaaninen ja luomu Chlorella-jauhe
  • Sisältää jopa 60% proteiinia
  • Lehtivihreä puhdistaa ja elvyttää kehoa
  • Luonnollinen mineraalilähde
  • Soveltuu käytettäväksi ruoanlaitossa ja smoothie-resepteissä
  • Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille

Täydellinen kehonpuhdistus on kuuma porkkana hyvinvointi- ja terveyspiireissä. Kehomme altistuu useille eri toksiineille ja epäpuhtauksille päivän aikana. Ei olekaan ihme, että useat ihmiset etsivät erilaisia keinoja puhdistaa ja huoltaa kehoaan sekä estää kuonan kertyminen elimistöön. Super Chlorella-jauhe on optimaalinen terveellisen, puhdistavasta vaikutuksestaan tunnetun, merilevän lähde.

  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Vegetaarinen

Chlorella - luonnon piilotettu salaisuus

Chlorella on tuhansia vuosia vanha yksisoluinen levä, joka on ollut maapallolla jo kauan aikaa täysin samassa muodossa. Tämä on todella ainutlaatuista, sillä yleensä eläimet ja kasvit kehittyvät, mutta toisaalta tämä on positiivinen merkki - ehkä tämä levä on niin täydellinen, ettei sen ole tarvinnut kehittyä! Kauko-Idästä lähtöisin olevan Chlorellan sen löysi Hollantilainen mikrobiologi vuonna 1890. Toisen maailmansodan jälkeen maailman ruokapula oli kuumimmillaan ja tällöin runsaasti proteiinia sisältävän Chlorellan potentiaali ruoka-aineena huomattiin. Lisäksi sen kasvattaminen oli ekologisesti kestävää ja se kasvoi yllättävän nopeasti - jopa neljä kertaa isommaksi 24 tunnin aikana. Viime aikoina sen käyttöä on tutkittu enemmän kehon puhdistuksessa kuona-aineista. Japanissa Chlorella on todella suosittua, jossa sitä kulutetaan arviolta noin 200 000 tonnia vuodessa.

Kehon puhdistamisen tarve

Ajan saatossa kehomme altistuu erilaisille toksiineille, joko ihomme tai hengityksemme kautta. Jopa muuten niin terveellinen kala saattaa sisältää jäänteitä elohopeasta ja muista raskasmetalleista. Ja mikä kauhistuttavinta, nämä määrät voivat olla yllättävän suuria. Suurin osa päivittäisistä ruoka-aineistamme, kuten maitotuotteet, lihavalmisteet, salaatit, hedelmät ja perunat altistuvat valmistuksen aikana rikkakasvien ja hyönteisten torjunta-aineille. Näistäkin voikin jäädä jäänteitä, jotka päätyvät elimistöömme. Vaikka olisimme miten varovaisia ruoanlaitossa ja tekisimme kaiken itse, on kaikkien ruoka-aineiden kasvattaminen itse usein mahdotonta. Eipä olekaan ihme että useat meistä, haluavat löytää valmisteen, jonka avulla kehon voisi puhdistaa näistä toksiineista.

Uskomaton yksisoluinen levä

Lehtivihreää esiintyy kasveissa, sillä sen avulla ne voivat saada yhteyttämisen tarvittavaa energiaa auringosta. Tämä luonnollinen pigmentti on oleellinen osa maapallon kiertokulkua. Chlorellassa tätä lehtivihreää on todettu olevan enemmän kuin missään muussa kasvissa. Lehtivihreä osaa muun muassa sitoa toksiineja, hidastaen niiden liikkeitä syvemmälle elimistöön. Kasvissyöjille on myös iloinen uutinen se, että Chlorella on ainutlaatuinen harvoin kasveista löytyvän B12-vitamiinin lähde. Yleensä sitä saadaan lihatuotteista, kuten maksasta. Tästä syystä onkin suositeltavaa, että kasvissyöjät sekä vegaanit nauttisivat Chlorella-valmisteita täydentääkseen ruokavalion vitamiinipuutteita. Chlorella sisältää myös huomattavan määrän terveellistä ja ravitsevaa rautaa, jonka avulla kehosi virkistyy ja immuunijärjestelmä toimii normaalilla tavalla.

Myös muut vitamiinit, kuten A-, C- ja E-vitamiinit, ovat elimistölle tärkeitä. Ne suojaavat elimistöä oksidoivalta stressiltä, pitävät verisuonet terveinä ja tukevat silmien ja ihon normaalia toimintaa. Kasviksi Chlorellassa on myös paljon proteiinia, jopa kaksi kertaa enemmän kuin pinaatissa. Elimistö tarvitsee proteiinia, mineraaleja ja aminohappoja rakennusaineeksi toimiakseen normaalilla tavalla. Saat melkein kaikki ravintoaineet, kuten sinkin, kalsiumin, magnesiumin, kaliumin ja fosforin yhdestä valmisteesta. Mikä parasta Chlorella sisältää runsaasti kasviperäistä Omega-3-rasvahappoa. Kaloilla oleva korkea omega-3-rasvahappopitoisuus voi olla hyvinkin peräisin niiden pääravinnosta - chlorella merilevästä.

Levän käyttäminen ravintoaineena

Yksisoluinen Chlorella-levä on kovan selluloosakuidun kapseloima, kätkien näin sisäänsä huiman määrän ravinteita. Jotta elimistömme hyötyisi Chlorellasta, on tämä suojaava vaippa rikottava. Pulverimuodossa oleva Chlorella-jauhe onkin tästä syystä erinomainen valinta ruokavalioon, sillä se imeytyy kehoon nopeammin. Voit lisätä jauhetta erilaisiin ruokiin tai käyttää sitä juomien tekemiseen. Kokeile vaikkapa näitä herkullisia reseptejä!

Näin nautit Chlorellan käyttämisestä

Tämä hienojakoinen jauhe antaa sinulle tehoa kehon puhdistukseen. Chlorella-jauhe on helppo lisätä terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, jonka avulla boostaat terveellisiä elämäntapojasi entisestään. Suosittelemme, että käytät noin teelusikallisen verran jauhetta maksimissaan kolme kertaa päivässä. Jotta saisit kaiken tehon irti tästä ravintolisästä, suosittelemme Chlorella-valmisteen säännöllistä käyttöä vähintään kolmen kuukauden ajan.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Omatekoinen vihersmoothie ei ollut maukkain, joten jatkossa tyydyn lisäämään tätä pirtelöiden joukkoon. Ajaa saman asian pienemmällä vaivalla ja on tosi monikäyttöinen, sillä menee myös lettujen joukossa

N Niina
Vahvistettu Osto

Pistää todella vatsan toimimaan. Vaihdoin moninaiset vitamiinipillerini tähän yhteen tuotteeseen, saan kyllä rahoilleni vastinetta.

J Joel
Vahvistettu Osto

PT:ni suositteli chlorellan hankkimista ja tämä oli ensimmäinen vastaan tullut tuote. Mikäli ravitsemuspuoli jää joskus liian yksinkertaiseksi, voin luottaa siihen, että jauheen kautta saan kaiken mitä tarvitsen!

M Marianne
Vahvistettu Osto

Mahti tuote arkeen, mutta suosittelen kokeilemaan myös kankkusaamuina. Jos ei chlorellasmoothiella olo parane niin ei millään!

J Jasper
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen ja terveellinen mutta en pidä mausta

J Jen
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen mutta vahvanhajuinen jauhe (chlorella haisee aina oudolle)

A Ana
Vahvistettu Osto

Pidän tästä tuotteesta, mutta en sen mausta. En ottaisi sitä veden kanssa, mutta aion kokeilla eri smoothie yhdistelmiä

E Ella
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja jauhe vaikuttaa hyvänlaatuiselta. Haju ei häiritse joten olen ollut tyytyväinen tuotteeseen.

S Shakita
Vahvistettu Osto

Mun mielestä kaikki Chlorella-tuotteet toimivat samalla tavalla, mutta tilaan yleensä täältä koska se on helppoa ja turvallista

J Johanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä