Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Luomu Super Spirulina

200 g jauhe | Orgaaninen spirulina

Yhteenveto

 • Orgaaninen ja puhdas Spirulina
 • Jopa 70% proteiinia ja runsaasti vitamiineja
 • Kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa
 • Hyvin imeytyvä 200 g jauhe
 • Sopii sekä vegaaneille että kasvissyöjille

Spirulina on niin ravintorikas superfood, että jopa astronautit ottavat sitä mukaan avaruuteen! Nyt sinäkin voit nauttia puhtaasta Spirulina-jauheesta, joka on täynnä elimistöä hyväileviä mineraaleja, vitamiineja, proteiineja sekä aminohappoja, joiden avulla voit tuntea olosi paremmaksi ja energisemmäksi. Luomu Super Spirulina on erinomainen lisä päivittäiseen ruokavalioon, ja helppo lisä juomien, smoothien, ja jopa leivän sekä suolaisten ruokien sekaan.

Tämä superfood tarjoaa kaikki hyötynsä silloin, kun otat sen osaksi päivittäistä ruokavaliotasi. Spirulina on merilevä, jota kasvatetaan tarkoin kontrolloiduissa kasvatuslaitoksissa, josta se sitten kerätään kuivatettavaksi. Luomu Super Spirulina on ainutlaatuinen yhdistelmä proteiineja, aminohappoja ja mineraaleja - kokeile itse, kuinka spirulina voi vaikuttaa oloosi!

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Laktoositon

Spirulinan voima

Aiemmin spirulina löytyi harvasta ruokapöydästä, mutta sen yleisempi tietoisuus kasvoi kun selvisi, että Yhdysvaltain avaruusohjelma NASA on tutkinut sen käyttöä avaruusmatkoilla. NASA selvitti miten ravinteikasta ruokaa spirulina oikein on ja sen tutkimusten perusteella 1kg spirulinaa vastaa ravintoarvoiltaan noin 1000kg hedelmiä ja vihanneksia. Se onkin todellinen superfood, asuit sitten maapallolla tai suunnittelit retkeä avaruuteen. Kaiken lisäksi sitä kasvatetaan alueilla, joiden elintaso ei ole kovin korkea, joten spirulinan avulla päivän ravinto-arvot saadaan täytettyä. YK toimii yhdessä usean humanitaarisen toimijan kanssa, ja he toimittavat spirulinaa usein alueille, joilla esiintyy aliravitsemusta. Lisäksi Spirulinan proteiinimäärä on kasviksi ennennäkemättömän huikea, tehden siitä yhden parhaista kasviperäisistä superfoodeista.

Levän ominaisuudet elimistöön

 • Suorituskyky
 • Veriarvot
 • Kolesteroli
 • Väsymys
 • Sydän
 • Lihakset
 • Aivotoiminta
 • Hiukset

Suuri määrä tutkimuksia alkaa osoittaa että spirulinan lisääminen päivittäiseen ruokavalioon auttaa virkistymään, energisoimaan ja saamaan lisää fyysistä voimaa. Sen huikea ravintoainekoostumus toimii harmoniassa kehon kanssa. Sen käytöstä on saatu viitteitä, että se saattaa tehostaa suorituskykyä urheilun aikana, kasvattaen väsymyksen sietokykyä. On löydetty myös viitteitä, että lihasten vastustuskyky nousee. Spirulinan vaikutusta on tutkittu myös suhteessa kolesterolitasojen, sekä verenpaineen ja glukoositasojen ylläpitoon. Tutkijat ovat pyrkineet selvittämään myös sen vaikutusta aivotoimintaan ja muistiin. Voit nauttia nyt superfoodista, joka auttaa tuhansia ympäri maailman ja josta on tehty todella paljon tutkimuksia. Tutkijat ovat erittäin kiinnostuneita miten tämä ravinteikas superfood vaikuttaa elimistön toimintaan.

Millaisia etuja spirulina jauheen käyttö tuo?

Spirulinan proteiinimäärä on avain sen huikeasti kasvavaan suosioon. Jopa 70% sisällöstä on proteiinia, joka on erinomainen määrä täysin kasviperäistä proteiinia. Se vertautuu myös hyvin muihin kasviperäisiin proteiineihin: soijapavuissa on 43%, pähkinöissä 26% ja linsseistä vain 24% proteiinia. Koska se sisältää kaikki tärkeät aminohapot, on se ihanteellinen proteiinin lähde. Se saa kehosi tuntemaan olon paremmaksi ja voimaantuneeksi läpikotaisesti.

Spirulinan suosion salaisuus

Spirulinan tärkeät ainesosat löytyvät korkeista vitamiini- ja mineraalipitoisuuksisya. Ne saavat kehosi lataamaan kropan täyteen energiaa ja draivia. Spirulinasta löytyy aimo annos vitamiineja, kuten: A-, B-, C-, D-, E-, F- ja K-vitamiinit! Ne tukevat kehon normaalia toimintaa, helpottavat limakalvojen normaalia toimintaa, auttavat normaalin näön ja veritasojen ylläpidossa sekä tukevat hermoston sekä ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Mikä parasta se sisältää runsaasti rautaa, joka auttaa punaisia verisoluja ja immuunijärjestelmää toimimaan. Magnesium on tunnettu sen fysiologisista vaikutuksista proteiinisynteesiin ja luustooon, kun taas lihasten toimintaa edesauttaa kalium. Fotosynteesistä vastaa lehtivihreä, jota spirulinassa on luonnollisesti paljon. Se auttaa kehoa puhdistumaan, jotta tunnet olosi voimaantuneeksi koko päivän ajan.

Super Spirulina-jauhe

Spirulina kasvaa trooppisessa ilmastossa Etelä-Amerikassa, josta jauhe kerätään huolella ja toimitetaan maailman markkinoille. Keräysvaiheen jälkeen spirulina kuivataan, jonka jälkeen se murskataan pakattavaksi. Spirulina ei sisällä keinotekoisia lisä- tai makeutusaineita, vaan on 100% vegaaninen ja orgaaninen tuote. Voit sekoittaa sitä erilaisten ruokien ja juomien sekaan. Jos tykkäät kokeilla erilaisia reseptejä on spirulina ihanteellinen lisä keittiöösi. Tässä muutama suosikkiresepti!

Nautinnollinen spirulina

Tämä pehmeäksi jauhoksi jauhettu spirulina on erinomainen lisä päivittäiseen ruokavalioon, jossa se antaa sinulle lisää energiaa. Voit nauttia siitä muiden ruoka-aineiden kanssa tai kokeilla ihania terveysjuomia. Suositeltava annos on yksi lusikallinen noin kolme kertaa päivässä. Suosittelemme, että käytät spirulinaa usean kuukauden ajan, saadaksesi siitä kaiken tehon irti.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Luomu Super Spirulina
Luomu Super Spirulina

200 g jauhe | Orgaaninen spirulina

24.99€

+
Orgaaninen Spirulina ja Klorella
Orgaaninen Spirulina ja Klorella

750 mg 180 kpl | Superfood-lisä hyvinvoinnin tueksi

24.99€

+
Abs Stimulator Vaihto-geelityynyt
Abs Stimulator Vaihto-geelityynyt

12 geelityynyä | Täyttöpakkaus

10.99€

1 Tuote(tta)

24.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ihan huippu, otan aina aamulla smoothien seassa. Tykittää!

R Roosa
Vahvistettu Osto

Aluksi käytin vain smoothieissa, mutta kun kyllästyin aloin kokeilevammaksi. Tämän sivun pesto on all time favorite, mutta suosittelen lisäksi pannukakkuja ja jäätelöä!

A Anna-Liisa
Vahvistettu Osto

En oikein usko muihin lisäravinteisiin, kun maagiseen spirulina-chlorella-maca trioon. Onneksi WeightWorldilta saa kaikki yhden pysähdyksen taktiikalla.

M Miki
Vahvistettu Osto

Pitäisi olla laissa pakollista syödä tätä, kun tästä saa *kaiken*! Paljon järkevämpi valinta kuin 90% välipaloista, joita ihmiset syövät joka päivä.

A Armi
Vahvistettu Osto

Rakastan spirulinaa ja käytän sitä joka aamu smoothiessa. Suosittelen sitä kaikille.

E Emma
Vahvistettu Osto

Hyvä spirulina-jauhe. En pidä mausta mutta sopii smoothieen

J Jen
Vahvistettu Osto

Ei maistu kovin hyvältä, mutta toimii smoothiessa. Terveyshyötyjen takia siedän myös maun

Z Zayne
Vahvistettu Osto

Maistuu oudolle mutta sopii smoothieen

I Irinka
Vahvistettu Osto

En pidä mausta, mutta peitän makua sekoittamalla jauhetta erilaisiin ruokiin

P Penny
Vahvistettu Osto

Tykkään lisätä tätä mm. keittoihin ja mehuihin. Olen käyttänyt spirulinaa jo vuosia ja oloni on elinvoimaisempi, huomaa heti jos en ole vähään aikaan ottanut tai unohdan annoksen.

J Johanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä