Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Vadelmaketoni

Vadelmat ovat monen herkkua, mutta oletko jo tutustunut niiden terveyttä hyödyttäviin ominaisuuksiin? Vadelmaketoni on noussut suosioon muun muassa laihduttajien keskuudessa, koska sillä on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia rasvanpolton ja aineenvaihdunnan kannalta. Vadelmaketonia sisältävistä lisäravinteista löytyy luonnollista ketonia, joka auttaa vapauttamaan kehoon adiponektiini-proteiinia. Tällä proteiinilla on erityisen tärkeä rooli aineenvaihdunnan toiminnassa, sillä se voi edesauttaa rasvahappojen imeytymistä ja normaalia verensokeria. Kun apunasi on vadelmaketoni, voit asteittain vähentää annoskokoa ja aterioiden välissä napostelua. Lisäksi Vadelmaketoni toimii myös antioksidanttina, joka auttaa kehoa poistamaan kuona-aineita. Elimistön puhdistuminen voi virkistää sekä kehoa että mieltä! WeightWorldin kätevien lisäravinteiden avulla voit ottaa herkullisten vadelmien kaikki hyödyt käyttöösi!
Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Mikä on vadelmaketoni?

Vadelmaketonit ovat yhdisteitä, joita löytyy punaisista vadelmista. Vadelmia on itse asiassa olemassa monia eri lajikkeita. Tuttujen punaisten vadelmien lisäksi löytyy myös mustia, violetteja ja keltaisia vadelmia. Punaiset vadelmat erottuvat kuitenkin muista lajikkeista sisältämiensä ketonien eli luonnollisten fenolien ansiosta. Ketonit antavat punaisille vadelmille syvän värinsä ja ihanan tuoksunsa.

Ketonia löytyy myös muista pehmeistä marjoista, kuten karhunvatukoista ja karpaloista, jotka saavat vadelman tavoin ketonista makean tuoksunsa ja kirkkaat värinsä. Punaiset vadelmat ovat kuitenkin voimakkain vadelmaketonin lähde, minkä vuoksi ne ovat myös suosituimpia.

Mihin vadelmaketonia käytetään?

Vadelmaketonia käytetään paljon kosmetiikassa sekä elintarvikkeissa. Tätä yhdistettä lisätään usein hajuvesiin, meikkeihin ja muihin kosmeettisiin tuotteisiin, koska se antaa niille luonnollisen ja makean hedelmäisen tuoksun. Tuoksunsa ja makunsa ansiosta sitä lisätään myös ruokiin ja juomiin. Vadelmaketonia voidaan jopa käyttää ihonhoitoon, koska sen on nähty parantavan ihon kimmoisuutta.

Suosituin vadelmaketonin käyttötarkoitus on kuitenkin laihdutusvalmisteisiin ja tuotteisiin. Se on tehokas painonpudotusta tukeva ainesosa, koska se tehostaa aineenvaihduntaa sekä edistää laihtumista luonnollisesti ja turvallisesti.

Luonnollisisten vadelmien ketonipitoisuus on hyvin matala, joten ei ole mahdollista saada riittävästi vadelmaketonia vain syömällä marjoja. Sen sijaan on parempi käyttää lisäravinteita, jotka sisältävät runsaasti vadelmaketonia. Vadelmaketoni-valmisteen avulla voit helposti saada riittävän päiväannoksen ketonia syömättä valtavia määriä vadelmia.

Vadelmaketoni-lisäravinteet sisältävät luonnollista ketonia, joka auttaa vapauttamaan adiponektiini-proteiinia kehoon. Tällä proteiinilla on tärkeä rooli aineenvaihdunnan normaalissa toiminnassa, koska se saa rasvahapot imeytymään ja verensokeritason pysymään matalana.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto eli FDA hyväksyi vadelmaketonien käytön laihdutusvalmisteissa vuonna 1965. FDA:n hyväksymät tuotteet on tutkittu ja todettu turvallisiksi käyttää. FDA:n tavoite on suojella ihmisiä tehottomilta ja vaarallisilta lääkkeiltä sekä valmisteilta. Koska vadelmaketoni on FDA:n hyväksymä, sitä voidaan turvallisesti käyttää elintarvikkeissa ja lisäravinteissa.

Vadelmaketoni-dieetti voi tukea terveellistä painonpudotusta

Vadelmaketoni-laihdutusvalmisteella on tutkitusti monia suotuisia vaikutuksia terveydelle. Ottamalla sen osaksi ruokavaliotasi voit helpottaa luonnollista painonpudotusta. Laihduttajien keskuudessa vadelmaketoni on erittäin suosittu tuote, koska sillä on huomattu olevan positiivisia vaikutuksia rasvanpolttoon ja aineenvaihduntaan. Näin ollen energiankulutuksesi voi kasvaa ja samanaikaisesti ruokahalusi pienentyä. Kun käytät vadelmaketonia, voit asteittain vähentää annoskokoa ja aterioiden välissä napostelua. Energiatasojesi nouseminen auttaa sinua pysymään motivoituneena ja jaksamaan kovankin treenin. Vadelmaketonin vaikutukset toimivat tehokkaana kokonaisuutena, joka voi auttaa sinua pudottamaan painoa luonnollisesti ja helposti.

Vadelmaketoni toimii myös antioksidanttina, joka auttaa kehoa poistamaan haitta-aineita ja ruoan mukana elimistöön kertynyttä kuonaa. Elimistön puhdistuminen virkistää oloa ja mieltä!

Vadelmaketoni ja laihdutus

Vadelmaketoni voi olla luonnollinen ratkaisu heille, jotka haluavat pudottaa painoa, koska se on luonnollinen yhdiste ilman tunnettuja sivuvaikutuksia. Ketonit ovat todellista superfoodia, jotka tehostavat adiponektiini-nimisen proteiinin tuotantoa kehossa ja siten auttaa painonpudotuksessa. Tämä proteiini säätelee aineenvaihduntaa - mitä enemmän sitä on kehossamme, sitä nopeammin aineenvaihduntamme toimii muuntaen ruokaa energiaksi sen sijaan, että se pääsisi varastoitumaan rasvaksi. Adiponektiini auttaa myös säätelemään verensokeritasoja. Tätä proteiinia syntyy kehossa luonnollisestikin pieniä määriä, mutta vadelmaketoni-lisäravinteet voivat nostaa niiden määrää elimistössä, jolloin aineenvaihdunta ja sitä myötä painonpudotus tehostuvat!

Vadelmaketonit voivat myös edistää painonpudotusta lisäämällä lipolyysiä eli rasvasolujen hajoamista elimistössä. Vadelmaketonit tekevät rasvasoluista herkempiä rasvaa polttavan noradrenaliini-hormonin vaikutuksille. Lisäksi ne voivat täsmähoitaa vatsan alueen rasvaa, jolla on taipumusta kertyä sitkeästi maksan seudulle. Näin ollen vadelmaketonit ovat loistava lisäys ruokavalioon kaikille, jotka haluavat hoikistua ja karistaa lisäkiloja. Vadelmaketonit eivät ainoastaan auta muuntamaan ruokaa käyttökelpoiseksi polttoaineeksi vaan myös hajottamaan ja vähentämään jo olemassa olevia rasvakertymiä!

Tutkimuksen mukaan vadelmaketoni vähensi rasvan määrää ja suojeli maksaa, kun sitä annettiin hiirille. Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että vadelmaketoni vähensi ja ehkäisi ylipainoa tehostamalla noradrenaliinin tuotantoa ja sitä kautta lipolyysiä eli rasvasolujen muuntumista energiaksi.

Vadelmaketoni painonpudotuksessa - vadelmaketoni-pillerit ovat tehokas apu

Tuoreiden vadelmien syöminen on hyväksi kokonaisterveydelle ja hyvinvoinnille, ja hedelmät ja vihannekset ovat aina tasapainoisen ruokavalion ja painonpudotuksen kulmakivi. Ongelma kuitenkin on, että saadaksesi vadelmaketoni-pillerien sisältämät terveyshyödyt sinun pitäisi syödä noin 40 kiloa tuoreita vadelmia päivässä! Kukaan tuskin kykenee syömään niin paljon marjoja, joten vadelmaketoni-pillerit ja lisäravinteet ovat monelle käytännöllinen keino päästä nauttimaan näiden luonnon terveyspommien vaikutuksista. Vadelmaketoni-pillerit voivat auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi käytännöllisemmällä ja edullisemmalla tavalla.

Mistä ostaa vadelmaketoni-laihdutusvalmistetta Suomessa?

Kun haluat ostaa vadelmaketoni-laihdutusvalmistetta, on hyvä varmistaa, että hankit korkealaatuisen tuotteen. Kokonainen kilogramma vadelmia sisältää yleensä vain 1-4 milligrammaa ketoneita. Markkinoilla on kuitenkin paljon valmisteita, jotka sisältävät vain synteettistä ketonia sekä täyteaineita, joilla voi olla haittavaikutuksia. Kun haluat varmistua siitä, että hankkimasi vadelma-laihdutusvalmiste todella tekee kehollesi hyvää, WeightWorldin Pure Raspberry Ketone on erinomainen vaihtoehto. Aidoista vadelmista valmistettu Pure Raspberry Ketone sisältää korkean pitoisuuden luonnollista vadelmaketonia, jonka avulla voit saada lisäpotkua laihdutukseen!

Milloin voin nähdä tuloksia?

Kuten kaikki painonpudotustuotteet, vadelmaketonit vaikuttavat jokaiseen yksilöllisesti. Tämä johtuu siitä, että kaikkien meidän vartalo on erilainen ja toimii hieman eri tavalla. Tekijät kuten paino, pituus, aineenvaihdunta, geeniperimä, elämäntyyli ja ruokavalio vaikuttavat kaikki vadelmaketonien vaikutuksen voimakkuuteen ja nopeuteen. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät vadelmaketoni-lisäravinnetta osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota sekä säännöllisen liikunnan yhteydessä. Vadelmaketoni soveltuu täydellisesti käytettäväksi päivittäisenä lisäravinteena!

Vadelmaketoni on supersuosittu!

Vadelmaketoni nousi suursuosioon vuonna 2012, kun Dr Oz esitteli lisäravinnetta ohjelmassaan The Dr. Oz Show ja kuvaili sen olevan “ihmeellinen rasvanpolttaja”. Vadelmaketoni on siitä asti ollut trendikäs, ja sitä ovat käyttäneet myös monet julkisuuden henkilöt. Julkimot kuten Kim Kardashian, Roxanne Pallett (Emmerdale), Spencer Matthers (Made in Chelsea), Luisa Zissman (The Apprentice) ja Sam Faiers (The Only Way is Essex) ovat kaikki kertoneet käyttäneensä vadelmaketoneita tärkeänä osana onnistuneita painonpudotusprojektejaan. Sinä voit olla seuraava menestystarina!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.