Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Vihreä kahvi

Oletko jo tutustunut vihreään kahviin ja sen hyvää tekeviin ominaisuuksiin? Tiesitkö, että normaalisti paahtamisen yhteydessä kahvipavut menettävät suuren osan terveysvaikutuksistaan? Vihreät kahvipavut ovatkin kahvimarjojen siemeniä, joita ei ole vielä paahdettu. Luonnollisessa tilassaan vihreä kahvi sisältää monia ravintoaineita, jotka voivat tehostaa painonpudotusta, ja tarjota myös lukuisia muita hyvinvoinnin kannalta suotuisia vaikutuksia. Juuri tästä syystä vihreä kahvi sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat ottaa kahvin luonnollisista vaikutuksista kaiken irti! Vihreä kahvi on monipuolinen ravintolisä, jonka avulla voit saada lisää virtaa treeniin sekä terveellisiin elämäntapoihin. Vihreä kahvipapu-uute sisältää erinomaisen kokonaisuuden proteiineja, hiilihydraatteja, aminohappoja ja rasvoja. Näiden ainesosien saumaton yhteistyö voi auttaa sinua kohti terveellisempää ja virkeämpää oloa!
Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Mitä on vihreä kahvi?

Coffea-pensaan pavuista valmistetaan yhtä maailman suosituimmista juomista eli tietysti kahvia. Tiesitkö, että “kahvipavut” ovat itse asiassa kahvimarjojen siemeniä? Jokainen kahvipensaan kasvattama marja sisältää noin kaksi siementä, jotka ovat saaneet kutsumanimensä, koska niiden ulkonäkö muistuttaa tavallisia papuja. Kun kahvimarjojen siemenet poimitaan, ne ovat väriltään vihreitä. Tutun tummanruskean värinsä ne saavat vasta paahtamisen yhteydessä.

Vihreät kahvipavut ovat kahvimarjojen siemeniä, joita ei ole vielä paahdettu. Tässä luonnollisessa tilassaan vihreä kahvi sisältää monia ravintoaineita, jotka voivat tehostaa painonpudotusta ja tarjota myös muita terveydelle suotuisia vaikutuksia. Paahtamisen yhteydessä suuri osa kahvipapujen terveysvaikutuksista menetetään. Tämän vuoksi vihreä kahvi soveltuu lisäravinteen muodossa täydellisesti heille, jotka haluavat ottaa kahvin luonnollisista vaikutuksista kaiken irti!

Vihreä kahvi ja laihdutus

Vihreä kahvi-lisäravinne voi olla luonnollinen vaihtoehto heille, jotka haluavat lisäpotkua painonpudotukseen. Sen painonpudotusta tukeva vaikutus johtuu erityisesti sen sisältämästä klorogeenihaposta. Vihreät kahvipavut sisältävät korkean pitoisuuden klorogeenihappoa, mutta paahtaessa suuri osa siitä häviää. Tutkimusten mukaan klorogeenihappo voi säädellä glukoosin imeytymistä ja tasapainottaa verensokeria. Eräässä tutkimuksessa klorogeenihappo myös kiihdytti rasvaa polttavan adiponektiini-proteiinin tuotantoa. Monet tutkimuksista on tehty hiirillä, mutta vihreän kahvin rasvanpolttoa kiihdyttävä vaikutus on havaittu myös ihmisiin kohdistuvassa tutkimuksessa. The Journal of International Medical Research-lehdessä vuonna 2007 julkaistun tutkimuksen mukaan klorogeenihappoa käyttäneen vertailuryhmän vapaaehtoiset ihmiset laihtuivat keskimäärin useita kiloja muita enemmän. Näin ollen vaikuttaa siltä, että vihreä kahvi todella on laihduttajan paras ystävä! Lisäksi sen sisältämä kofeiini voi tarjota lisää energiaa ja virtaa saada painonpudotusprojekti oikeille raiteille!

Vihreän kahvin hyödyt

Paahdettu kahvi, jota useimmat suomalaiset juovat säännöllisesti, sisältää runsaasti antioksidantteja ja kofeiinia. Eräs tärkeä ainesosa, jota paahdettu kahvi sisältää vain vähän, on kuitenkin klorogeenihappo. Tämä aine voi kiihdyttää aineenvaihduntaa, jolloin elimistösi polttaa enemmän kaloreita ja rasvaa. Kun kahvipapuja paahdetaan, monet sen sisältämät terveydelle hyödylliset ainesosat, kuten klorogeenihappo, tuhoutuvat.

Vihreä kahvi-valmiste on luonnonmukaisesti tuotettu lisäravinne, joka sisältää nekin ainesosat, joita et löydä tavallisesta kahvikupillisestasi! Luonnonmukaisesti valmistetut Vihreä kahvi-pillerit soveltuvat turvallisesti jokapäiväiseen käyttöön. Vihreä kahvi on superfood, jonka ottaminen osaksi päivittäistä elämäntapaa voi tarjota sinulle monia hyötyjä.

Puhdas ja luonnollinen superfood

Tämä sähäkkä superfood voi tarjota lukuisia terveyshyötyjä, kun otat sen osaksi ruokavaliotasi ja elämäntapaasi:

  • Vihreä kahvi-uute sisältää luonnollista kemiallista yhdistettä nimeltä klorogeenihappo (CGA). Klorogeenihappoa löytyy myös esimerkiksi perunoista, luumuista sekä persikoista, mutta vihreät kahvipavut sisältävät sitä erityisen korkean pitoisuuden. Klorogeenihappo on voimakas antioksidantti, joka voi auttaa hidastamaan glukoosin vapautumista aterioiden jälkeen. Miksi tämä on hyödyllistä? Koska insuliini-niminen peptidihormoni sitoo liiallista glukoosia verestä ja varastoi sen - mikä puolestaan johtaa kammottuun rasvan kertymiseen ja lihomiseen.
  • Vihreä kahvi-uutteen sisältämä klorogeenihappo voi auttaa maksaa käsittelemään rasvahappoja tehokkaammin. Yli 70% kahvipapujen sisältämästä klorogeenihaposta tuhoutuu, kun ne paahdetaan. Mitä tämä tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna vihreä kahvi-kapselit voivat tarjota tehokkaampia terveysvaikutuksia kuin kahvijuoma, koska niiden sisältämä vihreä kahvipapu-uute säilyttää luonnollisen korkean pitoisuutenas klorogeenihappoa.
  • Tämä superfood on myös voimakas luonnollisen kofeiinin lähde, minkä ansiosta se tukee energiatasojasi. Näin voit saada lisää virtaa ja motivaatiota treeniin ja terveellisiin elämäntapoihin. Kofeiini voi mös tukea rasvahappojen vapautumista kehoon kertyneistä rasvavarastoista.
  • Vihreä kahvipapu-uute sisältää erinomaisen kokonaisuuden proteiineja, hiilihydraatteja, aminohappoja ja rasvoja. Näiden ainesosien saumaton yhteistyö voi auttaa sinua saavuttamaan terveellisemmän ja energisemmän olemuksen!

Miten käytän vihreä kahvi-valmistetta?

Vihreä kahvi-kapselit ovat erittäin tehokas tuote, joka sisältää kahvimarjan siemenien luonnolliset terveyshyödyt! Energiatasojen kohottamiseksi suosittelemme, että otat päivittäin kolme 400 milligramman kerta-annosta. Koska kofeiini voi heikentää unensaantia, vihreä kahvi-kapselit kannattaa ottaa päiväsaikaan. Voit ottaa yhden kapselin kolmesti päivässä, mitä pidetään ihanteellisena annostuksena. Näin vihreä kahvi-kapselit voivat tukea painonpudotusta ja auttaa sinua tuntemaan olosi hyvinvoivaksi.

WeightWorldissa olemme kehittäneet Pure Green Coffee-kapselit, jotka sisältävät korkealaatuista vihreä kahvipapu-uutetta. Nämä kapselit ovat tehokkain tapa käyttää vihreää kahvia osana päivittäistä ruokavaliota, koska ne sisältävät korkean pitoisuuden hyödyllisiä antioksidantteja.

Terveellinen ja luonnollinen valinta laihduttajalle

Vihreä kahvi voi olla terveellinen vaihtoehto kahvijuomalle, ja paahtamattomat kahvipavut ovat turvallinen sekä tehokas keino tukea painonpudotusta. Muista, että vihreä kahvi on suunniteltu helpottamaan painonpudotusta yhdessä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa - nämä ovat aina terveellisen elämäntavan kulmakiviä. Kun haluat ostaa vihreä kahvi-laihdutusvalmistetta, varmista, että olet ostamassa korkealaatuista tuotetta. Markkinoilla on valmisteita, joissa on käytetty keinotekoista vihreää kahvi-uutetta tai täyteaineita.

Vihreä kahvi on turvallinen luonnontuote, kunhan sitä käytetään oikeaoppisesti. Älä ylitä suositeltua päiväannosta, koska vihreä kahvi-kapselit sisältävät runsaasti kofeiinia. Keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin otat vihreän kahvipapu-uutteen osaksi dieettiäsi, erityisesti jos olet raskaana tai kärsit korkeasta verenpaineesta, sydäntaudista tai diabeteksesta. Alle 18-vuotiaiden ei tule käyttää valmistetta.

Kuten kaikki laihdutusvalmisteet, vihreä kahvi-uute tulee yhdistää terveelliseen ruokavalioon ja säännölliseen liikuntaan. Näin voit saavuttaa tavoittelemasi lopputulokset. Vihreä kahvi-valmisteen teho riippuu myös siinä käytetyn vihreä kahvipapu-uutteen laadusta. Valitse siis hyvämaineisen valmistajan tuote, jossa on käytetty korkealaatuisia kahvipapuja. Parhaat vihreä kahvi-kapselit on valmistettu paahtamattomista kahvipavuista täysin orgaanisesti.

Miksi vihreä kahvi on niin suosittua?

Ylipaino ja lihavuus ovat yhä yleistyviä ongelmia, jotka aiheuttavat vaivaa monelle ihmiselle. Kukapa meistä ei haluaisi ehkäistä lihavuutta tai päästä eroon liikakiloista? Jos haluat saada kaiken irti vähäisemmästäkin urheilusta ja elää terveellisemmin, on olemassa hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten vihreä kahvi-kapselit. Niiden suosio on levinnyt viime vuosina Amerikasta Eurooppaan, koska ne tarjoavat laihduttajille hyödyllisiä vaikutuksia erittäin helppokäyttöisessä muodossa. On kuitenkin muistettava, että vihreä kahvi-kapselit vain tukevat tasapainoista ruokavaliota, eivät korvaa sitä.

Miten löydän parhaan vihreä kahvipapu-uutteen?

Haluatko saada kaiken irti tästä superfoodista? Kiinnitä huomiota siihen, että valitset varmasti korkealuokkaisen lisäravinteen, joka sisältää runsaan pitoisuuden terveyshyötyjä! WeightWorldin vihreä kahvipapu-valmisteet sisältävät voimakkaan pitoisuuden kahvipapua, luonnollista kofeiinia sekä klorogeenihappoa. Yhdessä terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa Pure Green Coffee-valmisteemme voi auttaa sinua pudottamaan kiloja - ja myös pitämään ne poissa!

WeightWorld-tuotteet on valittu laatua ajatellen vain korkealuokkaisista ja luonnollisista ainesosista. Näin sivuvaikutusten riski on minimaalisen pieni, ja voit saada tehokkaimman mahdollisen hyödyn irti lisäravinteidemme käytöstä. Pure Green Coffee-valmiste on erinomainen vaihtoehto, kun haluat kokeilla helppokäyttöistä ja turvallista laihdutusvalmistetta!

Vihreä kahvi-lisäravinne helposti WeightWorldista

WeightWorld tarjoaa erinomaisia vihreä kahvipapu-uutteesta valmistettuja tuotteita. Suosituin valinta on Pure Green Coffee vihreä kahvi-kapselit, jotka sisältävät voimakkaan 7000 milligramman annostuksen vihreää kahvia, joiden klorogeenihappopitoisuus on 50%. WeightWorldista voit ostaa vihreää kahvia helposti, nopeasti ja turvallisesti. Miksi et kokeilisi vihreä kahvi-uutetta jo tänään!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.