Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Talvipaketti

Yhdistelmäpakkaus | Virkistävät jauhemaiset ravintolisät

Yhteenveto

Pidä huolta elinvoimaisuudestasi Talvipaketin avulla! Tämä ainutlaatuinen paketti sisältää 3 ravinteikasta sekä virkistävää superfood-lisää, jotka auttavat poistamaan elimistön epäpuhtauksia. Jauhemaiset ravintolisät mahdollistavat herkullisten ja lämpimien juomien valmistuksen (pakettiin sisältyy myös puhdistuskaakao!), joten ne ovat herkullinen lisä dieetin oheen, tai silloin kun tahdot nautiskella! Puhdistavat detox-jauheet ovat mukava sekä luonnollista lisäenergiaa tarjoava rutiini päivääsi!

  • Suklaa Detox
  • Detox Tea
  • Matcha Tea

Mitä Talvipaketti sisältää?

Kuinka käytän Talvipakettia

Talvipaketti tarjoaa mukavaa lämpöä pimeän vuodenajan keskelle! Jotta saisit Talvipaketin tehokkaista lisäravinteista parhaat hyödyt, tee näin:

Suklaa Detox:

Jos herkkuhammasta kolottaa dieetin aikana, on Suklaa Detox sinulle täydellinen tuote! Sekoita 1 pussillinen (5g) kaakaojauhetta 120ml kuumaa (ei kiehuvaa) vettä. Sekoita, kunnes jauhe on liuennut veteen, ja nautiskele! Käytä puhdistuskaakaota päivittäin 28 päivän ajan 1 pussillinen päivässä, joko aamulla tai illalla.

KUUMA VINKKI: Kaakaomme sisältää luonnollista makeutusainetta, mutta jos tahdot juomasta vielä makeampaa, lisää siihen hieman kookossokeria tai xylitolia tavallisen sokerin sijaan.

Detox Tea:

Jos kaipaat tukea painonhallintaan, on Detox Tea tarkoitettu sinulle! Laita pussi puhdistusteetä mukiin, ja kaada päälle lähes kiehuvaa vettä. Anna teen hautua noin 5 minuuttia. Käytä Detox Tea -puhdistusteetä joka ilta, jotta pääset tuntemaan sen ruokahalua hillitsevät vaikutukset!

Matcha Tea:

Jos tehokas ja luonnollinen energiaboosti on tarpeen, eivätkä sokerilitkujen kalorit houkuta, ota testiin Matcha Tea! Matcha-teen valmistus jauheesta on helppoa: lisää vain puolikas tai täysi teelusikallinen (haluamastasi maun voimakkuudesta riippuen) lähes kiehuvaan veteen, ja sekoita. Et tarvitse maitoa tai sokeria - tätä helpommaksi ei homma tule!

BONUS: Jos tahdot, voit valmistaa matcha-teen perinteisen japanilaisen metodin mukaan. Tätä varten tarvitsen matcha-kulhon sekä bambuvispilän, ja veden lämpötilan on oltava optimaaliset 70-80 astetta. Jauhemainen matcha-tee sopii käytettäväksi myös matcha-latten muodossa, tai leivonnassa ja ruoanlaitossa. Ikivihreitä suosikkeja ovat esimerkiksi matcha-keksit, -kakut ja jopa jäätelöt!

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä