Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

2 Vuoden Takuu

Värisevä Kuntoilulaite

Laite | Värisevä kuntoilualusta

Yhteenveto

Nyt voit tehdä koko kropan treenin vain 15 minuutissa oman kotisi mukavuudessa. Värisevä Kuntoilulaite on edistyksellinen kuntoilualusta, joka harjoittaa jalkojen, käsivarsien sekä keskivartalon lihaksia samanaikaisesti, sekä vahvistaa lihaksia, parantaa tasapainoa & auttaa painonhallinnassa.. Saat tuntuvan treenin liikkuessasi tai vain paikallaan seisoessasi. Sisäänrakennettu Bluetooth -audiotoiminto, 5 vastusta tarjoavat nauhat, kätevä kaukosäädin ja 2 vuoden takuu kruunaavat laitteen ominaisuudet. Kokeile Värisevää Kuntoilulaitetta jo tänään!

 • Tukee lihaskasvua ja auttaa painonhallinnassa
 • Kaukosäätimellä ohjattavat toiminnot
 • Sisäänrakennetut Bluetooth-kaiuttimet
 • Lisävastusta tarjoavat nauhat
 • 2 vuoden takuu
 • CE-sertifioitu

Mikä on WeightWorld Värisevä Kuntoilulaite?

WeightWorld Värisevä Kuntoilulaite on kotikäyttöön tarkoitettu liikkuva treenialusta. Tämä tehokas kuntoilulaite stimuloi lihaksia, ja voi olla hyödyllinen erityisesti vatsa-, jalka-, pakara-, selkä- ja niskalihaksille. Laitteen aiheuttama stimulaatio tukee lihasten kehittymistä, rasvanpolttoa sekä koko kehon tasapainoa. Yksi käyttökerta kestää ainoastaan 15 minuuttia.

Kenelle tämä laite sopii?

Värisevä Kuntoilulaite sopii kaikille kunnostaan huolta pitäville! Se toimii hyvin esimerkiksi kyykkyjen tai punnerrusten tehostajana, tai yksinkertaisesti kevyenä treeninä, jonka aikana voit istua tai seisoa paikallasi, samalla kun laite stimuloi lihaksiasi!

Kompakti laite on täydellinen kotikäyttöön, ja toimii kätevän kaukosäätimen avulla. Lisäksi siitä löytyvät sisäänrakennetut kaiuttimet, joiden käyttö on helppoa Bluetoothin avulla - ja voit nauttia musiikista treenatessasi!

Laitteessa on 5 eri väristä vastusnauhaa. Kukin väri edustaa eri vahvuutta, jotta voisit oikeasti panostaa treenaamiseen ja saada kuntoilusta kaiken hyödyn irti! Jokainen nauha tarjoaa eri lajeja vastaavan vastuksen, kuten esimerkiksi kuntosalia, joogaa, ja perusharjoittelua vastaavat vastukset.

Nauhat ovat kirkkaita ja sileitä ja ne on tehty luonnollisesta ja äärimmäisen kestävästä latex-materiaalista. Vastusnauhoissa on 600mm x 50mm extrapituutta, joka mahdollistaa sen, että kehollasi on tarpeeksi tilaa liikkua ja josta on apua jalka-, polvi-, ja selkäliikkeiden kanssa.

Kuinka se toimii?

WeightWorld Värisevä Kuntoilulaite on värisevä treenialusta, joka stimuloi lihaksia. Kun istut tai seisot laitteen päällä korkean (mutta turvallisen) taajuuden värinä kuljettaa energiaa kehon läpi, jolloin lihakset supistuvat ja rentoutuvat, aivan kuten tavallisen treenin aikana.

Laite on kätevä valinta kotikäyttöön, ja auttaa sinua treenaamaan vaikkapa telkkarin ääressä. Voit myös käyttää laitetta tehostamaan tavanomaista kuntoharjoittelua ja tehdä treenin laitteen päällä.

Käyttöohje

Ennen kuin käynnistät laitteen varmista, että se on tasaisella alustalla ja että sen ympärillä on tarpeeksi tilaa (vähintään 1 metri). Aseta 2 AAA Alkaline-paristoa kaukosäätimeen, ja liitä vastusnauhat jos tahdot käyttää niitä treenin aikana - kiinnitä karabiinihaka laitteen etupuolen alaosasta (näytön alapuolelta) löytyvään metalli-inserttiin.

Varmista, että karabiinihaka on tukevasti kiinni ruuvaamalla lukkoa paikallaan - näin voit olla varma, ettei haka irtoa käytön aikana! Voit myös käynnistää musiikin yhdistämällä laitteen yhteensopivaan Bluetooth-laitteeseen. Ja nyt treeni voi alkaa!

 1. Liitä Värisevä Kuntoilulaite virranlähteeseen ja käynnistä virtakytkin. LED-näytölle ilmestyy "- - -". Tämä tarkoittaa laitteen olevan käyttövalmis.
 2. Paina Päällä/Pois päältä -näppäintä käynnistääksesi laitteen. Näytölle ilmestyy "10.0".
 3. Ohjelman valinta -näppäimen avulla voit valita haluamasi valmiiden treeniohjelmien joukosta: nämä on merkitty kirjaimella "P". Painamalla Käynnistä-näppäintä ohjelma käynnistyy ja voit aloittaa treenaamisen. Valmiiden treeniohjelmien kestoa tai tehokkuutta ei voi muokata tai vaihtaa.
  Valmiit treeniohjelmat
  Nopeus Tehokkuus (Suurempi numero = Suurempi teho)
  Vaihtuu 10 sekunnin välein P1 P2 P3 P4
  S1 10 15 20 25
  S2 30 25 40 45
  S3 40 20 60 50
  S4 50 30 80 85
 4. Voit myös säätää treenin ajan ja intensiteetin itse: paina Ajastin-näppäintä ja säädä haluamasi kesto (enintään 20 minuuttia). Paina Käynnistä-näppäintä. Tämän jälkeen voit säätää tehokkuutta treenin aikana nopeusnäppäimien avulla.
 5. Lisätäksesi nopeutta paina M-näppäintä saadaksesi 25/50/80 nopeuden, ja kolmea viimeistä näppäintä 30/60/90 manuaalisella asetuksella.
 6. "Pysäytä" -näppäin keskeyttää treenin.
 7. "Käynnistä/Sammuta" -näppäin asettaa laitteen käyttövalmiustilaan treenin jälkeen.
 8. Voit sammuttaa laitteen kokonaan virtakytkimen avulla.

Suositeltuja harjoituksia

Suositus ennen laitteen käyttöönottoa

Lue ohjekirja ennen laitteen käyttöönottoa. Aseta Värisevä Kuntoilulaite tasaiselle alustalle ja pidä se poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Emme suosittele laitteen käyttöä jos: olet raskaana, vastikään ollut leikkauksessa tai kärsinyt lihaksen tai luun vaurioitumisen. Jos sinulla on terveysongelmia varmista laitteen sopivuus lääkärin kanssa.

Tekniset ominaisuudet

 • Mitattu jännite: 220V-240V/50-60Hz
 • Mitattu teho: 200W
 • Mitattu taajuus: 50/60 Hz
 • Suositeltu käyttöaika: 15 minuuttia
 • Käyttäjän maksimipaino: 120 KG
 • Mitat: 56 X 34 X 13.5 cm
 • Irroitettavat paristot: 2 x AAA

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Värisevä Kuntoilulaite
Värisevä Kuntoilulaite

Laite | Värisevä kuntoilualusta

121.99€ 134.19€

+
ABS Stimulator
ABS Stimulator

Laite | Vatsalihasten stimulointilaite

32.59€ 39.11€

+
Omega 3 Kalaöljy
Omega 3 Kalaöljy

2000 mg 240 kpl | Luonnollinen hyvinvoinnin tuki

24.99€

1 Tuote(tta)

121.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.54% pohjautuen 12 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Käytän omaani päivittäin! Se on helppo nostaa treenin jälkeen vaatekaappiin pois silmistä ja tuo “sitä jotain” kotitreeneihin.

M Mirella
Vahvistettu Osto

Tämä on omiaan keskivartalon ja selän lihasten treenaamiseen. Mahdollisuudet on rajattomat, sillä voit tehdä kaikki kotitreeniliikkeet tällä. Vatkaus tuntuu kehossa mahtavasti vielä pitkään treenin jälkeenkin!!

T Timo
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää ja pistää pystyyn niinsanotusti. Oon käyttänyt joskus vastaavaa salilla ja se laite oli rumuuden lisäksi ihan uskomattoman isokokoinen. Tämä on juuri sopivan kokoinen, mikä ei onneksi ole vähintänyt tehoa ainakaan minun mielestäni!

E Elise
Vahvistettu Osto

En ollut varautunut, että tämä on aidosti näin tehokas. Yllätyin tosi positiivisesti! Helppo tapa boostata treeniä ja laihtua kotioloissa.

M Miikka
Vahvistettu Osto

Käytän värinälaitetta todella paljon! Joskus teen suositeltuja harjoituksia ja jos laiskottaa seison vain laitteen päällä.

J Jenna
Vahvistettu Osto

En harrasta liikuntaa joten ostin tämän ja seison tai istun vain laitteen päällä ja se hoitaa homman. Hyvä sijoitus

P Pratik
Vahvistettu Osto

Tärinä tuntuu hassulta, mutta pidän sen helppokäyttöisyydestä

S Sarah
Vahvistettu Osto

Kesti hieman ennen kun opin käyttämään laitetta kunnolla, mutta nyt se on todella hyvä apuväline kotitreeniin

E Elias
Vahvistettu Osto

Hinta sai minut ensin epäröimään, mutta laite on todella hyvälaatuinen ja helppokäyttäinen

F Finn
Vahvistettu Osto

Helppo ja toimiva laite, tulokset näkyvät vasta pitkäaikasen käytön jälkeen, hieman kallis

R Rayner

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä