Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Tärinälaitteen käytön 5 hyötyä koko keholle

Mietitkö tärinälaitteen lisäämistä kuntoharjoittelun osaksi? Valtavan suosittu tärinälaite tarjoaa koko kehon treeniä, ja voi auttaa painonpudotuksessa, sekä parantamaan tasapainoa, joustavuutta, verenkiertoa, lihasvoimaa ja luuntiheyttä. Jo 15 minuuttia päivässä voi tuoda kestäviä terveyshyötyjä koko keholle!

Lue tärinälaitteen hyödyt - nämä 5 tärkeintä hyötyä saat käyttämällä laitetta tavallisen treenisi ohessa:

 1. Auttaa pudottamaan painoa

  Kätevä tärinälaite on pieni ja helppo säilyttää, ja se sopii loistavasti kiireiseen elämäntyyliin. Tärinälaitteen hyödyt ulottuvat koko kehoon sen lähettämän värinän ansiosta - tärinä vaikuttaa keskikehon rasvakertymiin ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, jolloin kalorien polttaminen ja muutaman lisäkilon pudottaminen on helpompaa!

 2. Vahvistaa ja harjoittaa lihaksia

  Sen lisäksi että se voi edistää painonpudotusta, tärinälaiteharjoittelu vaikuttaa myös lihaksia vahvistavasti. Koko kehoon kohdistuva värinä aiheuttaa lihassupistuksia lihaskuntoliikkeiden aikana, ja voit suorittaa jalkakyykkyjä lisäteholla! Näin treenaat lihaksia ja tuet samalla luustoa sekä koko kropan lihaksia.

  Myös vanhuksille on hyötyä tärinälaitteesta, sillä se auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan heikkoja lihaksia. Lisäksi se tukee luuntiheyttä ilman lisästressin aiheuttamista, mistä voi olla hyötyä osteoporoosista tai muista luustoon liittyvistä vaivoista kärsiville.

 3. Tukee verenkiertoa

  Toistuva harjoittelu tärinälaitteella supistaa ja rentouttaa lihaksia, ja vilkastuttaa näin kehon verenkiertoa. Parempi verenkierto tehostaa lihasten hapensaantia ja stimuloi lymfakiertoa, minkä ansiosta valkosolut pääsevät kehon jokaiseen elimeen. Nämä tekijät vauhdittavat lihasten palautumisprosessia, lisäävät aineenvaihdunnan toimintaa, parantavat immuniteettia ja hyödyttävät koko kehoa.

 4. Hoitaa selluliittia

  Mietitkö, voiko tärinälaite hoitaa myös selluliittia? Parantunut verenkierto, lihasvoima, aineenvaihdunta yhdessä tehostuneen rasvanpolton kanssa voivat auttaa ehkäisemään epämiellyttävän näköistä selluliittia! Kun yhdistät tärinälaiteharjoittelun terveelliseen ruokavalioon ja koko kehon treeniin, vähenee selluliitin määrä automaattisesti!

 5. Tarjoaa kokonaisvaltaisen treenin vain 15 minuutissa!

  Tärinälaite harjoittaa ylävartaloa, keskivartaloa sekä alavartaloa samanaikaisesti, ja tarjoaa parempaa tasapainoa sekä joustavuutta samalla kun treenaat lihaksia ja poltat rasvaa. Tärinälaitteen hyötyihin lukeutuu myös sen mukava käyttö: voit treenata kotonasi milloin haluat, ja viedä kotitreenin seuraavalle tasolle!

Tiivistetysti

Tärinälaitteen päällä seisominen auttaa treenin jälkeisiin kolotuksiin tai väsyneeseen oloon työpäivän jälkeen. Kun lisäät tämän mukaan edellämainittuihin tärinälaitteen hyötyihin voit helpottaa oloasi nopeasti ja vaivattomasti! Tai voit tehdä koko kropan treenin vain 15 minuutissa! Olivatpa terveystavoitteesi mitkä tahansa - tärinälaitteen hyödyt voivat edistää niitä tehokkaasti!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa