Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Kehon & Mielen hyvinvointi: Vastustuskyvyn tukeminen

Kehon ja mielen terveys ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukipilareita. Kun harrastat liikuntaa tai syöt terveellisesti, voit samalla tuntea mielialasi nousevan. Samoin tyyni ja positiivinen mieli auttaa löytämään energiaa laittaa keho liikkeelle. WeightWorldin monipuoliset tuotteet täsmähoitavat tiettyjä ongelmakohtia ja tukevat kokonaisvaltaista terveyttä. Oli ongelmasi sitten heikko vastustuskyky, stressaantunut mieli, huono verenkierto tai nivelten jomotus, voit löytää niihin avun helppokäyttöisistä, luonnollisista tuotteistamme.

Hyvinvointi perustuu kehon ja mielen tasapainoon

Sekä kehon että mielen terveys ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukipilareita. Näin ollen ne myös tukevat toisiaan voimakkaasti. Kun harrastat liikuntaa tai syöt terveellisesti, voit huomata myös mielialasi nousevan. Samoin tyyni ja positiivinen mieli auttaa löytämään energiaa laittaa keho liikkeelle. Aluksi tämän tasapainon löytyminen voi tuntua vaikealta, mutta lyhyen totuttelun jälkeen se alkaa toimia omalla painollaan, kun vain kuuntelet kehoasi. Myös laihdutusta pitäisi ajatella kokonaisvaltaisena muutoksena, joka pohjautuu terveellisiin elämäntapoihin. Sotkuisen huoneen siivoamiseksi ei riitä pelkkä verhojen vaihtaminen uusiin; samaan tapaan yksittäiset elämäntapamuutokset eivät riitä tasapainoisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Tiibetiläismunkki Tsongkhapa kirjoitti jo 1400-luvulla: “Ihmiskeho, joka on löytänyt rauhan itsensä kanssa, on kallisarvoisempi kuin harvinaisinkaan jalokivi”. Monella meistä onkin vaikeuksia tasapainon löytämisessä. Erityisesti nykyään, kun istumatyö on tavallista ja epäterveellistä ruokaa on saatavilla ylen määrin, on helppo vieraantua kehostaan ja tuntea voivansa pahoin. Jos haluaisit tuntea olosi terveemmäksi, on sinun kuitenkin mahdollista muuttaa elämäntapoja ja saavuttaa parempi tasapaino.

Vastustuskyky ja verenkierto ovat terveyden tukipilareita

Hyvin toimiva immuunijärjestelmä ja verenkierto ovat kokonaisterveyden kulmakiviä. Kun vastustuskyky on heikko, elimistösi ei jaksa taistella sairauksia vastaan riittävän tehokkaasti, ja huomaat kärsiväsi jatkuvasti flunssista ja muista terveysvaivoista. Huono verenkierto voi myös kohottaa alttiuttasi sairastua flunssaan ja muihin sairauksiin. Heikon verenkierron oireita ovat myös esimerkiksi jatkuva paleleminen ja väsymys, kuiva iho sekä jalkojen turvotus. Kuten huomaat, nämä tekijät vaikuttavat kaikkiin ruumiinosiin, ja ovat näin ollen terveyden tukipilareita. Jos vastustuskyvyssä tai verenkierrossa on ongelmia, mahdollisten oireiden kirjo on valtava.

WeightWorld tarjoaa onneksi tuotteita, jotka auttavat sinua parantamaan heikentynyttä vastustuskykyä tai huonoa verenkiertoa. Kätevät lisäravinteet tarjoavat kehollesi aimo annoksen antioksidantteja, vitamiineja ja hivenaineita, jotka ovat hyvän immuunijärjestelmän rakennuspalikoita. Huonoa verenkiertoa puolestaan voit hoitaa esimerkiksi helppokäyttöisten hierontalaitteiden avulla. Kun et kärsi jatkuvasta sairastelusta, palelusta tai väsymyksestä, voit saada lisää virtaa liikkua ja karistaa viimeisetkin liikakilot! Laihdutus on vaikeaa, kun keho ei ole täydessä terässä.

Voita ärsyttävät lihas- ja nivelkivut

Kun kehoa kolottaa ja särkee, on vaikea raahautua salille, ja terveellisesti syöminenkin voi tuntua vaivalloisemmalta. Älä enää anna lihas- ja nivelkipujen lannistaa sinua! Joskus kipuilu on oire sairaudesta, mutta lähes jokainen ihminen kärsii myös ajoittain säryistä, jotka eivät ole oire mistään vakavammasta. Tällöinkin kivun kanssa voi kuitenkin olla vaikea elää. Erityisesti terveelliset elämäntavat ja liikunta voivat tuntua hankalilta, jos tekisi mieli vain etsiä sopivaa asentoa sohvalta ja unohtaa särky.

Voit myös huomata paikkojen kipeytyvän, kun aloitat liikunnan pitkästä aikaa. Tämä on täysin luonnollista ja jopa toivottavaa, vaikka se tuntuukin ikävältä. Kun paikkoja kolottaa, tiedät, että rasvanpoltto, lihasten kasvu ja fyysisen kunnon nousu etenevät kehossasi kohisten. Erityisesti, jos ylimääräisiä kiloja on vielä karistettavana, voivat tietyt liikuntamuodot kuitenkin aiheuttaa nivelkipua. Esimerkiksi juokseminen voi rasittaa niveliä, jos keho on ylipainoinen. Ravintolisät voivat kuitenkin avittaa urheilusta palautumista ja lihas-ja nivelkipujen kaikkoamista, jotta voit taas nauttia liikunnasta.

Antioksidantit ja vitamiinit tukevat terveyttä

Antioksidantit suojelevat kehoa sairauksilta, kun taas vitamiinit ovat elintärkeitä ravintoaineita, joita keho ei pysty tuottamaan itse. Vitamiinien puute voi johtaa monenlaisiin oireisiin, jotka on helppo välttää monipuolisen ruokavalion ja helppokäyttöisten lisäravinnevalmisteiden avulla. Sivuiltamme löydät mm. monipuolisen valikoiman erilaisia superfood-jauheita, joilla voit saada lisäpotkua päivään. Tehosta smoothiesi tai aamupuurosi makua ja ravintoarvoja lisäämällä vain teelusikallinen kätevää superfood-jauhetta!

Kun pidät huolta kehostasi, myös mieliala kohenee

Liikunta ja terveellinen ruokavalio eivät ole hyväksi vain vartalolle, vaan myös mielenterveydelle. Vaikka alku voi tuntua vaikealta, useimmat ihmiset saavat nautintoa liikunnasta. Kun liikut, tiedät tekeväsi itsellesi hyvää. Kaikki liikuntamuodot voivat auttaa sinua saamaan lisää virtaa arkeen ja parantaa hyvinvoinnin kokemusta. Luonnollisesti myös laihtuminen ja hoikistunut keskivartalo ovat seurausta urheilun ja terveellisten elämäntapojen aloittamisesta.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa