Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Thermo-Lite

Luonnollinen Termogeeninen Ravintolisä

Yhteenveto

Painonhallintaan ihanteellinen Thermo-Lite on tehokas ravintolisä, jossa yhdistyvät yhdeksän mahtavaa ja luonnollista ainesosaa. Jokainen aktiivinen ainesosa on huolella valittu niiden hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi - ne erityisesti auttavat tehostamaan elimistöä ja tarjoamaan motivaatiota ja kestävyyttä liikuntasuorituksen aikana.

  • Luonnollinen termogeeninen ravintolisä
  • Tehostaa energiatasoja, motivaatiota ja kestävyyttä
  • Sisältää aminohappoja, vitamiineja ja hivenaineita
  • B6-vitamiini väsymykseen ja uupumukseen
  • Kromi verensokeritasoja normalisoimaan
  • Maidoton, laktoositon ja gluteeniton

Resepti sisältää parhaita ainesosia kehosi tukemiseen, erityisesti liikunnan aikana sekä hämmästyttävän valikoiman vitamiineja, hivenaineita ja aminohappoja. Tämä tekee siitä ykkösvalinnan niille, jotka haluavat luonnollisesti tehostaa treeniä sekä tukea elimistöä terveellisessä painonhallinnassa.

  • Maidoton
  • Gluteeniton

Tuote ei ole enää saatavilla.

Miksi käyttää termogeenistä tuotetta?

Termogeeniset tuotteet ovat nimensä mukaisesti elimistön lämmöntuotannon stimuloimiseen kehitettyjä ravintolisiä. Tämä tehdään valitsemalla tuotteeseen ainesosia, jotka tunnetusti tarjoavat elimistölle energiaa, kestävyyttä ja motivaatiota. Tämäntyyppisiin ravintolisiin on myös tapana ollut lisätä hyödyllisiä aminohappoja ja vitamiineja, joiden tiedetään tehostavan elimistöä ja vähentävän väsymystä ja uupumusta. Näillä myös tuetaan henkistä keskittymistä ja draivia, joita tarvitaan hyvinvoinnin ja fitness-tavoitteiden saavuttamiseen.

Thermo-Lite resepti

Vihreä tee
Vihreä tee

Vihreä tee on suosittu kuuma juoma, jota yleisesti käytetään sen herkullisen maun, energisoivan kofeiinisisällön ja elimistöä piristävän vaikutuksen vuoksi. Lisäksi on tutkittu vihreän teen ja elimistön termogeenisyyden välistä suhdetta yhdessä energiankulutuksen ja rasvan hapettumisen kanssa.

Guaranà
Guaranà

Tarinan mukaan Amazonin alkuperäiskansa käytti Guaranàa perinteisesti teessä ja muissa juomissa paastoamisesta johtuvan nälän tasapainoittamiseen sekä energian tehostamiseen. Sitä käytetään kehon stimulanttina, koska sen siemenissä sanotaan olevan enemmän kofeiinia kuin erittäin termogeenisenä pidetyssä kahvissa. Lisäksi tutkimus on arvioinut Guaranàn ja rasva-aineenvaihdunnan välistä vuorovaikutusta.

Aminohapot
Aminohapot

Aminohapot ovat tärkeitä paljon urheileville niiden elimistölle hyödyllisten vaikutusten vuoksi. L-Karnitiini aminohappoa käytetään usein fyysisenä stimulanttina, kun taas L-tyrosiinia on tutkittu sen vaikutuksista lämmössä tapahtuvaan liikkumiskapasiteettiin. Lisäksi on tutkittu Karnitiinin ja lipidiprofiilin käyttöä.

Siperian Ginseng
Siperian Ginseng

Yli 2000 vuotta vanhaa Siperian Ginsengiä on perinteisesti käytetty stimulanttina, piristeenä sekä adaptogeeninä ja sen voidaankin sanoa tukevan elimistön kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin sekä henkisesti että fyysisesti. Lisäksi on tutkittu sen käyttöä, kestävyyttä ja fyysistä vastustuskykyä.

Inkivääri
Inkivääri

Inkivääri on yleisesti ruoanlaitossa käytetty mauste, jolla on erityinen, suosittu maku ja useita eri käyttötarkoituksia. Sen termogeeniset ominaisuudet voivat auttaa kehoasi painonhallinnassa. Lisäksi inkiväärin kytköstä ruokahaluun, kylläisyyteen ja energiankulutukseen on tutkittu perusteellisesti.

Vitamiinit & Mineraalit
Vitamiinit & Mineraalit

Useilla tunnetuilla ravintoaineilla voi olla monia mahtavia etuja elimistölle; B6-vitamiini edistää normaalia energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, hermoston normaalia toimintaa sekä vähentää väsyneisyyttä ja uupumusta. Lisäksi kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja ylläpitää normaalia veren glukoositasoa.

Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: Vihreä tee 5:1, Magnesiumoksidi, Siperian Ginseng 35:1, Inkiväärijuuren jauhe, L-Tyrosiini, L-Karnitiini-L-Tartraatti, Guarana, Pyridoksiini HCI (B6-Vitamiini), Sinkkisitraatti, Kromi Pikolinaatti

Muut ainesosat: Magnesiumstearaatti, Bovine Gelatiinikapseli: Koko 0

Thermo-Liten käyttö

Thermo-Lite kapselit on suunniteltu saumattomaksi osaksi päivittäisiä rutiineitasi. Ota vain kolme kapselia päivässä aterioiden välissä tyhjään vatsaan, ison vesilasillisen kera. On omasta mieltymyksestäsi kiinni, mihin vuorokauden aikaan kapselit otat - kehotamme kuitenkin, että otat ne samaan aikaan joka päivä. Huomioi, että kapselit sisältävät kofeiinia, emmekä suosittele niiden ottamista klo 19 jälkeen tai juuri ennen nukkumaanmenoa. Jokainen Thermo-Lite sisältää 90 kapselia, jotka riittävät 30 käyttökertaan.

Ohjeita

Tämä ensiluokkainen ravintolisä on valmistettu laadukkaista, luonnollisista ainesosista, joten se on turvallinen käyttää. Kuten kaikkien uusien tuotteiden kanssa, jos et ole käyttänyt tätä ravintolisää ennen, suosittelemme sinua lukemaan ainesosaluettelon läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä on maidoton, laktoositon ja gluteeniton, mutta ei sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille. Konsultoi lääkäriäsi jos olet raskaana tai sinulla on lääkitys. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Thermo-Lite Luonnollinen Termogeeninen Ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

70.00% pohjautuen 5 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Onnistuin liiallisella treenamisella tukkimaan aineenvaihduntani, mikään ei liikkunut mihinkään ja olo kohtalaisen tukala. Otan nyt Thermo-Litea säännöllisesti ja liikun harvakseltaan, matalalla sykkeellä. Olo alkaa tasaantua ja toivottavasti pian voin lisätä liikuntaa. Thermo-Liten jätän kyllä liikunnan oheen, sillä se virkistää tehokkaasti.

E Ellen
Vahvistettu Osto

Tällä saa todellakin hien pintaan!

O Olavi
Vahvistettu Osto

Hinnasta miinusta

J Johannes
Vahvistettu Osto

Olen todellinen unikeko ja jos haluan aamusalille, tarviin potkua persuksille. Thermo-Lite ajaa asian hyvin!

E Eevi
Vahvistettu Osto

Vaikuttaa toimivan mutta toivon saavani lisää tuloksia kun jatkan käyttöä

R Ron

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä