Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Toimitusehdot

Nämä ehdot ovat sovellettavissa kaikkiin sinun ja Comfort Click Ltd :n (jäljempänä WeightWorld) välisiin sopimuksiin. Yleisissä ehdoissa viitataan WeightWorldin verkkosivuihin. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt myös nämä ehdot. Sivuston käyttäjänä sitoudut noudattamaan verkkokaupan toimitusehtoja, jonka katsotaan tapahtuvan, kun käytät ensimmäisen kerran sivuston palveluja. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, lopeta sivuston käyttö välittömästi.

Yksikään verkkokaupan osa-alueista ei muodosta sopimuslaillista tarjousta ja hyväksyntää. Vasta tekemäsi tilauksen katsotaan muodostavan sopimuslain mukainen tarjous. Sopimus astuu voimaan, kun WeightWorld vahvistaa tilauksesi sähköpostitse.

1. Määritelmät ja tulkinta

Tässä sopimuksessa määritellyt käsitteet tulkitaan seuraavasti:

 • "Käyttäjätili"Käyttäjätilillä tarkoitetaan henkilö- ja maksutietoja, joilla käyttäjät asioivat sivustolla
 • "Toimittaja"Toimittajalla tarkoitetaan mitä tahansa yrityksen ulkopuolista tavarantoimittajaa tai kuljetusyhtiötä, joka toimittaa ostetut tuotteet asiakkaalle
 • "Sisältö"Sisällöllä tarkoitetaan tekstiä, grafiikkaa, kuvia, äänitteitä, videomateriaalia, ohjelmistoja, tietokokoelmia ja mitä tahansa muuta sivustolla esiintyvää aineistoa
 • "Tavarat"Tavaroilla tarkoitetaan mitä tahansa sivustolla esiintyviä WeightWorldin markkinoimia ja tarjoamia tuotteita
 • "Palvelu"Palvelulla tarkoitetaan mitä tahansa verkkopalveluja, työkaluja, palveluja tai tietoja, joita WeightWorld tarjoaa sivustollaan joko nyt tai tulevaisuudessa
 • "Maksutiedot"Maksutiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoja, joita sivustolla vaaditaan tuotteiden ostamisen yhteydessä. Maksutiedoiksi luetaan luotto – ja pankkikorttinumerot sekä tilinumerot
 • "Ostotiedot"Ostotiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tilausta, lähetettä, kuittia tai muuta vastaavaa, joka voi esiintyä joko kirjallisessa tai sähköisessä muodossa
 • "Järjestelmä"Järjestelmällä tarkoitetaan mitä tahansa verkkoviestintään liittyvää infrastruktuuria, jota WeightWorld tarjoaa sivustollaan, joko nyt tai tulevaisuudessa. Tämä sisältää verkkopohjaisen sähköpostin, ilmoitustaulut, live-chat-palvelut ja sähköpostilinkit
 • "Käyttäjä" / "Käyttäjät"Käyttäjällä tarkoitetaan mitä tahansa yrityksen ulkopuolista kolmatta osapuolta, joka käyttää sivuston palveluja, mutta ei ole WeightWorldin työllistämä
 • "Sivusto"Sivustolla tarkoitetaan www.weightworld.fi -sivustoa, jolla olet parhaillaan (ja mitä tahansa verkkopalvelun alasivustoa)

WeightWorld myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäiselle yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle.

Mikäli tavara tilataan EU:n ulkopuolelta, voi asiakas joutua maksamaan tuontiveroa ja muita tullimaksuja tuotteen saapuessa perille. WeightWorld ei ole vastuussa näistä maksuista, emmekä myöskään ole velvollisia tekemään laskelmia tai arvioita tältä osin. Jos ostat Euroopan talousalueen ulkopuolelta, ota yhteyttä paikallisiin tulliviranomaisiin koskien lisätietoja ja kustannuksia. Tuotteen ostajana sinut luokitellaan myös ostamasi hyödykkeen maahantuojaksi, joten sinun tulisi varmistaa sen maahantuomiseen liittyvät paikalliset lait ja säädökset. Tulliviranomaiset voivat tarkastaa tuotteet niiden saavuttua. WeightWorld ei ole vastuussa mahdollisen tullitarkastuksen aiheuttamista muutoksista tuotepakkauksen ulkonäköön.

 • 4.1Lukuunottamatta käyttöehdoissa mainittua viidettä lauseketta, kaikki sivustolla esiintyvä sisältö, (lukuunottamatta käyttäjien tuottamaa sisältöä) kuten teksti, grafiikka, logot, ikonit, kuvat, äänitteet, videot, tietokokoelmat, sivun taitto, koodaus ja ohjelmisto ovat WeightWorldin, yhteistyökumppanien, osakkuusyhtiöiden tai muiden kolmansien osapuolten omaisuutta. Tämä omaisuus kuuluu kansainvälisen immateriaalilain piiriin.
 • 4.2Kuudetta lauseketta lukuunottamatta, et saa jäljentää, kopioida, jakaa, tallentaa tai muulla tavalla uudelleenkäyttää sivustolla esiintyvää materiaalia, ellei toisin ole mainittu sivustolla tai olet saanut WeightWorld:lta luvan näin toimia.
 • 5.1Tällä sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. Tällaista linkittämistä käytetään kuitenkin ainoastaan käytettävyyden vuoksi, eikä WeightWorld ole vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä, tietojen tarkkuudesta tai tietosuojasta.
 • 5.2Kuudetta lauseketta lukuunottamatta, et saa jäljentää, kopioida, jakaa, tallentaa tai muulla tavalla uudelleenkäyttää sivustolla esiintyvää materiaalia, ellei toisin ole mainittu sivustolla tai olet saanut sivuston omistajalta luvan näin toimia.

Sivustolla esiintyvää materiaalia saa jälleenkäyttää ilman kirjallista lupaa, jos ne kuuluvat luvun 3 (Copyright Designs and Patents Act, 1988) piiriin.

Tällä sivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin. Tällaista linkittämistä käytetään kuitenkin ainoastaan käytettävyyden vuoksi, eikä WeightWorld ole vastuussa kyseisten sivustojen sisällöstä, tietojen tarkkuudesta, tietosuojasta tai niiden käytön aiheuttamista taloudellisista menetyksistä tai tuhoista.

Jos haluat sijoittaa verkkokauppamme linkin jollekin muulle sivustolle, voit tehdä sen ainoastaan käyttämällä etusivumme osoitetta www.weightworld.fi. Sinun tulee myös pyytää lupa linkittämiseen. Linkittäminen tiettyihin sivuston osioihin vaatii myös WeightWorldin suostumusta. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

 • 9.1Kun käytät sivustoltamme löytyvää tiedustelulomaketta tai muuta verkkokaupan palvelua:
  • 9.1.1Et saa käyttää säädytöntä tai rivoa kieltä.
  • 9.1.2Et saa lähettää sisältöä, joka on laitonta tai muuten sopimatonta. Tämä sisältää, mutta ei rajoitu sisältöön, joka on loukkaavaa, uhkaavaa, häiritsevää, herjaavaa, seksististä, rasistista tai ikäsyrjintää sisältävää.
  • 9.1.3Et saa lähettää sisältöä, jonka tarkoituksena on edistää tai yllyttää väkivaltaan.
  • 9.1.4Tavat, joilla tunnistaudut verkossa eivät saa rikkoa tämän sivuston käyttöehtoja tai muita asiaankuuluvia lakeja.
  • 9.1.5Et saa esiintyä muuna henkilönä, etenkään WeightWorldin työntekijänä, sen edustajana tai sen tytäryhtiöiden tai osakeyhtiöiden nimissä.
  • 9.1.6käyttää järjestelmäämme luvattomaan massaviestintään, kuten huijaus- tai "roskapostin" levittämiseen.
 • 9.2WeightWorld pidättää oikeuden valvoa kaikkea sivustollamme tapahtuvaa viestintää.
 • 10.1Voidaksesi ostaa tuotteita tältä sivustolta ja käyttää sen palveluita, sinun on luotava käyttäjätili, joka sisältää tietyt henkilötiedot ja maksutiedot, jotka voivat vaihdella oman käyttötarkoituksesi mukaan. Emme voi vaatia maksutietojasi ennen kuin teet tilauksen. Käyttäjätiliä luodessasi olet velvollinen:
  • 10.1.1Takaamaan, että kaikki antamasi tiedot ovat oikeita ja totuudenmukaisia.
  • 10.1.2Sinulla täytyy olla lupa lähettää maksutietosi lupaa vaativissa olosuhteissa.
  • 10.1.3Emme suosittele käyttäjätilisi tietojen, kuten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jakamista muiden kanssa. WeightWorld ei vastaa mistään tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat tietojen jakamisesta kolmansille osapuolille. Emme myöskään suosittele tietojen tallentamista internet-selaimellesi.
 • 10.2Jos sinulla on syytä uskoa, että joku muu henkilö käyttää tietojasi ilman suostumustasi, ota välittömästi yhteyttä WeightWorldin asiakaspalveluun sulkeaksesi käyttäjätilisi ja peruuttaaksesi mahdolliset luvattomat ostokset. Luvattomat ostotapahtumat voidaan kuitenkin peruuttaa ainostaan ennen kuin ne on lähetetty eteenpäin. Jos tuotteita on lähetetty luvattomasti nimissäsi ennen kuin ehdit kertoa meille, ei WeightWorld ole korvausvelvollinen, vaan sinun tulee ottaa yhteyttä tavarantoimittajaan (Ks. Ostotiedot).
 • 10.3Kun olet valinnut käyttäjänimesi, on sinun noudatettava lausekkeen yhdeksän asettamia ehtoja. Ehtojen noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa käyttäjätilisi keskeytyksen ja / tai sulkemisen.
 • 11.1Joko WeightWorld tai käyttäjä itse voi sulkea käyttäjätilin. Saat siitä ilmoituksen ja lisätietoja sähköpostitse. Edellä mainitusta huolimatta pidätämme oikeuden irtisanoa käyttäjätili ilmoittamatta siihen johtaneita syitä.
 • 11.2Jos WeightWorld lopettaa käyttäjätilisi, nykyisiä tai vireillä olevia ostoksiasi ei peruuteta. WeightWorld pidättää oikeuden kieltäytyä lähettämästä vireillä olevia hankintoja oman harkintansa mukaan.
 • 11.3WeightWorld pidättää oikeuden peruuttaa asiakkaan tekemät ostokset ilman perusteluja ennen maksutapahtumaa ja tuotteiden lähettämistä.
 • 11.4Mikäli ostotapahtuma peruutetaan jostain syystä ennen lähettämistä, hyvitetään sinulle tuotteesta maksamasi hinta.
 • 11.5Mikäli päätät itse sulkea käyttäjätilisi, WeightWorld peruuttaa kaikki lähettämättömät ostoksesi ja hyvittää suorittamasi maksut.
 • 12.1Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että kaikki sivustollamme esiintyvät graafiset esitykset ja tuotekuvaukset vastaavat itse tuotteita. WeightWorld ei vastaa näiden kuvauksien poikkeamista. Tämä ei sulje pois omaa vastuutamme huolimattomuudesta johtuvista virheistä, ja koskee vain oikeiden tuotteiden muunnelmia, eikä täysin eri tuotteita (ks. lauseke15.1 koskien virheellisiä tuotteita).
 • 12.2WeightWorld ei voi taata, että kaikki tuotteet ovat saatavilla. Varastosta löytyvien tuotteiden määrää ei voi tarkistaa sivustolta. Jos tuote loppuu varastosta, saamme siitä ilmoituksen, jonka jälkeen päivitämme sivustomme asianmukaisesti.
 • 12.3Kaikki hintatiedot ovat oikeita sillä hetkellä, kun ne päivitetään sivustolle. WeightWorld pidättää oikeuden muuttaa hintoja sekä muuttaa tai poistaa erikoistarjouksia ajoittain ja tarpeen mukaan. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa kaikkia hintatietoja oman harkintamme mukaan.
 • 12.4EU-alueen asiakkaille hinnat näkyvät euroina, mutta maksu veloitetaan käyttäen Englannin puntaa. Maksu veloitetaan sen perusteella, mikä on ollut tuotteen hinta tilaushetkellä, joten valuuttavaihtelut tai rahan arvo eivät vaikuta siihen.
 • 12.5Kaikki sivustolla esiintyvät tuotteet sisältävät arvonlisäveron.

Ennakkotilaukset tulee maksaa etukäteen kassalla.

Ennakkotilaukset lähetetään heti, kun tuotteita on saatavilla. Emme voi taata tai arvioida tilauksen lähettämistä tai vastaanottamista koskevia päivämääriä.

Jos tuotteiden saapumisella on kiire, älä tee ennakkotilausta WeightWorldilla.

Huomioithan, että jos tilauksesi sisältää sekä varastosta löytyviä tuotteita että ennakkotilauksia, tilauksesi lähetetään vasta kun kaikki tuotteet ovat saatavilla.

Ennakkotilauksen suorittaminen WeightWorldilta vaatii yllämainittujen ehtojen hyväksymisen.

 • 14.1WeightWorld ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tavarat on tarkoitus lähettää sinulle. Viesti sisältää arvioitujen toimitusaikojen lisäksi tiedot mahdollisista viivästyksistä.
 • 14.2Toimitusaika on normaalisti 5-15 työpäivän välillä, joka lasketaan tilauksen vastaanottamisesta. Nämä toimitusajat ovat arvioituja ja ne saattavat vaihdella ajoittain meistä riippumattomista tekijöistä johtuen.
 • 14.3Jos WeightWorld ei saa sinuun yhteyttä seitsemän päivän sisällä toimituksesta, katsotaan sinun vastaanottaneen tavarat täysin käyttökelpoisina ja ilman ongelmia.
 • 14.4WeightWorldin asiakkaana sitoudut myös noudattamaan Postin tai UPS-lähettipalvelun omia sääntöjä.

WeightWorldin tavoitteena on aina tarjota korkealaatuisia tuotteita, jotka saapuvat vastaanottajalleen virheettöminä ja ehjinä. Toisinaan voi kuitenkin käydä niin, että tuotteet joudutaan palauttamaan. Palautuksiin sovelletaan seuraavia käyttöehtoja:

 • 15.1Jos vastaanottamasi tuotteet eivät vastaa tilaustasi, on tilaamillasi tuotteilla 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tänä aikana sinulla on mahdollisuus ilman velvoitteita lähettää takaisin vastaanottamasi tuotteet. Tuotteet tulee tällöin lähettää takaisin vahingoittumattomina ja käyttämättöminä. Palautukset ja vaihdot myönnetään, kun olemme vastaanottaneet tuotteet.
 • 15.2Jos vastaanotat virheellisen tai väärän tuotteen, lähetä tuote takaisin WeightWorld:lle 30 päivän kuluessa. WeightWorld on velvollinen maksamaan kuljetuskustannukset. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa, kuin sitä vastaanotettaessa. Hyvitykset myönnetään, kun olemme vastaanottaneet vialliset tuotteet, minkä jälkeen maksamme takaisin tuotteen hinnan käyttäen asiakkaan ostohetkellä valitsemaa maksumenetelmää.
 • 15.3Jos tuotteissa ilmenee vikoja niiden takuuaikana, olet oikeutettu korjaukseen tai vaihtoon takuuehtojen mukaisesti. Emme myönnä hyvitystä takuun piiriin kuuluvista käytetyistä tuotteista.
 • 15.4Jos tilaamasi tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksen aikana, mainitse saapumisilmoituksen yhteydessä, että tuote on vahingoittunut ja sovi palautuksesta WeightWorldin kanssa 30 päivän kuluessa. WeightWorld on velvollinen maksamaan kuljetuskustannukset. Hyvitykset myönnetään, kun olemme vastaanottaneet vialliset tuotteet, minkä jälkeen maksamme takaisin tuotteen hinnan käyttäen asiakkaan ostohetkellä valitsemaa maksumenetelmää.
 • 15.5Sinulla on lakisääteinen oikeus "harkinta-aikaan”. Tämä ajanjakso alkaa, kun tilaus on varmistettu ja päättyy 14 päivää sen jälkeen tavarat on toimitettu. Jos muutat mieltäsi tämän ajan kuluessa, palauta tuotteet WeightWorldille 30 päivän sisällä vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Asiakas on velvollinen maksamaan kuljetuskustannukset. Jos tavarat palautetaan tästä syystä, ei WeightWorld ole vastuussa syntyneistä pankkikuluista tai tiliveloituksista (lauseke 15.5; Toimitusehdot).
 • 15.6Jos haluat palauttaa tuotteet WeightWorld:lle jostakin edellä mainituista syystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • 15.7WeightWorld pidättää oikeuden käyttää harkintaa koskien kaikkia palautuksia. Tämän harkinnanoikeuden piiriin kuuluvia tekijöitä voivat olla esimerkiksi:
  • 15.7.1Tuotteiden käyttö ennen palautusta.
  • 15.7.2Tuotteen ominaisuus, joka voi johtaa sen pilaantumiseen tai ennenaikaiseen vanhentumiseen.
  • 15.7.3Ääni- tai videonauhoituksia tai tietokoneohjelmistoja sisältävä tuote, jonka tuotepakkaus on avattu.
  • 15.7.4Tuotteen laadusta johtuvat hinnanalennukset.

Tällaista harkintavaltaa voidaan ainoastaan käyttää lain puitteissa.

Sivuston käyttöä säätelee myös yksityisyydensuoja, joka on otettu osaksi näitä käyttöehtoja. Voit tarkastella käyttöehtoja napsauttamalla ylläolevaa linkkiä.

 • 17.1WeightWorld ei ole velvollinen takaamaan, että sivusto vastaa asiakkaan vaatimuksia, että se on tyydyttävää laatua, että se sopii tiettyyn tarkoitukseen, että se ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, että se on yhteensopiva kaikkien järjestelmien kanssa, että se on turvallinen, ja että kaikki annetut tiedot ovat täsmällisiä. Emme ole velvollisia takaamaan tietynlaisia tuloksia palvelujemme käytön tuloksena.
 • 17.2Tämän sivuston tarkoituksena ei ole vaikuttaa päätöksentekoon tai mihin tahansa muuhun toimenpiteeseen ryhdyttäessä.
 • 17.3Yksikään tämän sivuston osa-alue ei muodosta sopimuslain mukaista tarjousta ja sen hyväksyntää.

WeightWorld pidättää oikeuden muuttaa sivustoa, sen sisältöä tai näitä käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Sinun tulee noudattaa käyttöehtojen muutoksia ensimmäisestä kerrasta, kun käytät sivustoa muutosten jälkeen. Jos WeightWorld on velvollinen tekemään muutoksia käyttöehtoihin tavaroiden myyntiin liittyvien lakien vuoksi, nämä muutokset koskevat automaattisesti kaikkia vireillä olevia sekä tulevia tilauksia.

Tämän palvelimen tiedot on toimitettu "sellaisenaan", ilman mitään takuita, joko suoria tai viitattuja, mukaan lukien mutta ei näihin rajoittuen: myytävyyden, tiettyyn käyttöön sopivuuden tai oikeuksien loukkaamattomuuden takuu. WeightWorld ei takaa tämän sivuston tietojen oikeellisuutta tai täydellisyyttä.

WeightWorld ei vastaa sivuston saatavuuteen vaikuttavista ulkoisista vioista ja syistä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: ISP-viat, isäntäverkon häiriöt, viestintäverkon viat, sähkökatkot, luonnonilmiöt, sodat, oikeudelliset rajoitukset ja sensuuri.

 • 20.1WeightWorld ei missään tapauksessa vastaa vahingonkorvauksista, suorista tai epäsuorista, rangaistuksen luonteisista, tuottamuksellisista, erityisistä, seurauksellisista tai muista vahingonkorvauksista, joita aiheutuu tai jotka ovat jollain tavalla yhteydessä tämän sivuston käyttöön tai kyvyttömyyteen käyttää sivustoa tai sen sisältöä, sopimuksen, sopimusrikon, tiukan vastuun tai muun perusteen vuoksi. Sivuston käyttäjä vierailee sivulla omalla vastuullaan.
 • 20.2Toimitusehdot eivät syrjäytä tai rajoita WeightWorld n vastuuta kuolemantuottamuksesta tai henkilövahingosta johtuen huolimattomuudesta tai tahallisuudesta WeightWorldin taholta.
 • 20.3Toimitusehdot eivät syrjäytä tai rajoita WeightWorldin vastuuta välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat virheellisestä tavaroiden toimituksesta tai luottamuksesta virheellisiin tietoihin sivustolla.
 • 20.4Kaikki voitava on tehty sen varmistamiseksi, että nämä ehdot noudattavat tiukasti Unfair Contract Terms Act 1977 -lakia koskevia säännöksiä. Siinä tapauksessa, että jokin näistä ehdoista todetaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai epäpäteväksi, termi poistetaan näistä ehdoista, eikä se vaikuta jäljelle jääneiden ehtojen pätevyyteen tai täytäntöönpanokelpoisuuteen. Tätä termiä sovelletaan ainoastaan maissa, joissa tietty termi on laiton.

Jos jompikumpi sopijapuoli ei käytä jotakin tämän sopimuksen mukaan hänelle kuuluvaa oikeutta ajoissa tai ollenkaan, sitä ei ole tulkittava oikeudesta luopumiseksi. Jonkin oikeuden käyttämättä jättämistä ei ole myöskään tulkittava luopumiseksi.

Mikäli nykyisten ja niitä edeltävien käyttöehtojen välillä syntyy ristiriitoja, noudatetaan tämän version ehtoja, jollei muuta ole ilmoitettu.

Kaikki ilmoitukset / tiedonannot tulee lähettää meille joko postitse tai sähköpostitse. Tällainen ilmoitus katsotaan vastaanotetuksi 4-6 päivää postituksen jälkeen, jos kyseessä on sähköposti, on se vastaanotettu kokonaisuudessaan arkipäivänä tai seuraavana arkipäivänä, mikäli sähköposti lähetetään viikonloppuna tai pyhäpäivänä.

Näitä ehtoja sekä asiakkaan ja WeightWorldin välistä suhdetta sovelletaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaisesti.