Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

2 Vuoden Takuu

U-Neck

Laite | Niskahierontalaite

Yhteenveto

Huono ryhti yhdistettynä pitkäkestoiseen työskentelyyn johtaa usein niskan kipuun ja jäykkyyteen. Nyt voit kuitenkin välttyä tältä kivulta U-Neck -niskahierojan avulla! Tämä moderni, kannettava laite tarjoaa nopeavaikutteista, pitkäkestoista kivunlievitystä. Sen vaikutus perustuu fysioterapiasta tuttuihin tekniikoihin lihassäryn lievittämiseksi sekä ainutlaatuiseen matalataajuusvärähtelyn, lämmön ja värinän yhdistelmään. Unohda kalliit ja kivuliaat hoidot ja synteettiset kipulääkkeet, kun tämä elektroninen niskan hierontalaite auttaa tehostamaan verenkiertoa ja rentouttaa oloasi oman kotisi mukavuudessa.

 • Helppo käyttää oman kotisi mukavuudessa
 • Sisältää 6 ainutlaatuista ohjelmaa joustavaan käyttöön
 • Hyödyntää sähköstimulaation, lämmön ja värinän yhdistelmää
 • Auttaa ehkäisemään ja lievittämään niskakipua
 • Kivuton ja ei-invasiivinen hoitokeino
 • Kannettava, kaukosäätimen avulla ohjattava laite helppoon ja kätevään kotikäyttöön

Kolmen eri hierontametodin ja 6 hierontaohjelman ainutlaatuinen yhdistelmä tekee U-Neck Massager-hierojasta loistavan ratkaisun kaikille, jotka haluavat päästä eroon niskakivusta. U-Neck -niskahieroja voi auttaa sinua keskittymään asioihin, joita oikeasti haluaisit tehdä - älä enää anna niskasäryn hidastaa menoa!

 • GMP
 • ISO
 • Kliinisesti todistettu
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Mikä on U-Neck Niskan hierontalaite?

Stressi ja ahdistus voivat joskus aiheuttaa niskan lihasten jännittymistä, mikä voi johtaa särkyyn niskassa ja selässä. Tämä voi olla erittäin ärsyttävää ja estää sinua tekemästä asioita, joista normaalisti nautit. Älä anna kivun enää määräillä sinua, vaan voita se älykkään elektronisen U-Neck niskahierojan avulla. Tämä hierontalaite on suunniteltu auttamaan sinua saamaan hyvinvointisi takaisin ja tuntemaan olosi mukavammaksi. Se hyödyntää kolmen tehokkaan hierontatekniikan yhdistelmää lievittämään niskakipuja, jäykkyyttä tai päänsärkyjä. U-Neck on kehittynein sähköinen niskanhieroja, jota voi helposti ohjata kaukosäätimen avulla - nauti täydellisestä helpotuksesta missä ja milloin vain.

 • U-Neck niskahieroja auttaa ehkäisemään ja lievittämään niskakipua
 • Paremman hyvinvoinnin ja terveyden vuoksi
 • Kivuton hoito jäykkyydelle, niskakivulle, olkasärylle ja jopa päänsärylle
 • Käyttää tehokkaita hierontatekniikoita - Infrapunalämpö, Värinä ja Matalataajuuksinen sähkösykehoito
 • Helpottaa uupumusta ja rentouttaa lihaksia tehostamalla verenkiertoa
 • U-Neck niskahieroja tarjoaa pikaisen helpotuksen mukavalla ja kätevällä tavalla
 • Kannettava laite kaukosäätimellä takaa helppokäyttöisyyden

Nauti olostasi kuin hierontasalongissa - oman kotisi mukavuudessa! U-Neck niskan hierontalaite istuu mukavasti niskaasi ja antaa sinun rentoutua vain muutamassa minuutissa. Laitteessa on erilaisia toimintoja, jotka hoitavat eriasteista kipua 5-30 minuutissa. Voit helposti käyttää tätä sähköistä hierojaa vaikka päivittäin. Avaa ärsyttävä niskajumi U-Neck hierontalaitteen avulla ja tunne olosi virkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi!

Miten kannettava hieroja toimii?

U-Neck niskahieroja toiminta perustuu kolmeen eri hierontatekniikkaan. Ne tarjoavat sinulle monia terveyshyötyjä helpottamalla jännitystä, jäykkyyttä ja särkyä. Ennen kaikkea U-Neck hierontalaite on fysioterapiaan tai särkylääkkeisiin verrattuna käytännöllinen ja taloudellinen vaihtoehto. Kannettavaa U-Neck hierojaa käyttämällä voit huomata olon parantuvan kohisten. Kun niska tuntuu epämukavalta, napsauta vain sähköinen hieroja päälle ja nauti sen rentouttavasta sekä kipua lievittävästä vaikutuksesta. Jokaisella tekniikalla on omat erityiset hyötynsä, mutta kaikki tähtäävät samaan lopputulokseen - sinun olosi parantamiseen.

Sähköstimulaatio: Matalataajuuksinen sähköstimulaatio vaikuttaa samoin kuin suora niskahieronta, mutta ei väsytä lihaksiasi.

Lämpö: Voit säätää lämpöä matalasta korkeaan intensiteettiin niskasäryn asteesta riippuen. Eri lämpötilat vaikuttavat lihaksistoon eri tavoin.

Värinä: Tämä tekniikka vähentää lihasten ylikuumentumista ja tehostaa verenkiertoa, mikä lievittää huonon ryhdin, stressin tai väsymyksen aiheuttamaa niskajännitystä.

Mitkä ovat U-Neck niskahierojan 6 hierontaohjelmaa?

1. Automaattiohjelma: Oletusohjelma, joka yhdistää kaikki kolme tekniikkaa. Laite noudattaa syklejä, jossa lämpöhierontaa seuraa värinähieronta ja lopulta matalataajuuksinen sähköstimulaatio, minkä jälkeen ohjelma alkaa alusta.

2. Lämpö- ja värinäohjelma: Tätä ohjelmaa käyttämällä voit hyötyä sekä lämpö- että värinähieronnasta. Voit säätää erikseen lämmön ja intensiteetin astetta.

3. Sähköstimulaatio- ja lämpöohjelma: Tämä ohjelma antaa sinun nauttia sähköstimulaation ja lämmön yhteisvaikutuksesta. Se auttaa tehostamaan verenkiertoa ja rentouttamaan lihaksistoa.

4. Lämpöohjelma: Tämä tekniikka käyttää ainoastaan lämpöhierontaa. Voit säätää lämpöastetta mieltymystesi mukaan.

5. Värinäohjelma: Tämä tekniikka hyödyntää vain värinää. Voit säätää värinän tasoa ja intensiteettiä manuaalisesti mieltymystesi mukaan.

6. Sähköstimulaatio-ohjelma: Tämä tekniikka käyttää vain sähköstimulaatiota. Voit säätää stimulaation intensiteettiastetta.

Miten käytän U-Neck hierontalaitetta kivun lievittämiseen?

Käytä kipua lievittävää sähköistä niskanhierojaa 10-20 minuutin ajan kahdesti päivässä parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi. Laite on helppokäyttöinen. Ennen käyttöä ota kostea pyyhe ja tuputtele hellästi laitteen metallilevyjä. Aseta sitten U-Neck hierontalaite niskasi ympärille. Käytä kaukosäädintä valitaksesi haluamasi toiminto. Laitteessa on kuusi päätoimintoa, jotka hyödyntävät joko yhtä hierontatekniikkaa tai 2-3 tekniikan yhdistelmää. Voit kokeilla eri tekniikoita löytääksesi itsellesi sopivimman hoidon. Suosittelemme, että kytket laitteen pois päältä jokaisen hoitokerran jälkeen, jotta sen patteri kestää mahdollisimman pitkään.

Turvallinen käyttää

U-Neck niskan hierontalaite on kehitetty turvallisuuttasi, hyvinvointiasi ja mukavuuttasi ajatellen. Käytä laitetta ohjeiden mukaan, jotta voit nauttia jokaisen hierontatekniikan hyödyistä ilman sivuvaikutuksia. Jos sinulla on ennakkoluuloja sähköstimulaatiohierontaa kohtaan, huoli pois: U-Neck hieroja hyödyntää matalataajuuksisia sähkösykkeitä, jotka ovat niin matalia, että tuskin huomaat niitä. Koska kyseessä on sähköinen laite, pidä se erossa vedestä ja pois lasten ulottuvilta. Tämä tuote ei sovellu heille, joilla on sydämentahdistin.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Kallis, mutta kannattava sijoitus! Käytän tätä nykyään joka ilta. Teen istumatyötä koneella ja niskat ovat kestojumissa. Ihana lämpö ja hieronta, parempaa saa hakea!!

J Jane
Vahvistettu Osto

Ystävälläni on ollut isomman kokoinen infrapunahieroja, tehokas, mutta liian suuri itselle. U-Neck on helppo ottaa mukaan ja tuo 20min päivässä tulee vaikka julkisissa istuttaessa. Halvempaa kuin hierojalla ramppaaminen, tästä en luovu..

S Sarita
Vahvistettu Osto

Yhdyn ylistävien kuoroon, miinusta tosin tulee siitä, että tämän kanssa ei ole niin mukava maata. Olisi mahtavaa, jos voisin rentoutua U-neckin kanssa sängyssä.

P Petra
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote

S Sampo
Vahvistettu Osto

Kolme lempitoimintoani on värähtely, lämpö ja "sykkivä" hieronta. Iltojen ehdoton rentouttaja!

E Evelina H
Vahvistettu Osto

Kylmä talvi on taas tulossa, mutta tämän avulla selviän. Asunnossani ei ole saunaa ja suihkun jälkeen on ihana laittaa tämä niskaan, jolloin lämpö leviää pitkin selkärankaa. Plussaa siitä, että tällä lähtevät jumitkin!

H HK
Vahvistettu Osto

Halvempi ku mitä olin katteellu vastaavia. Noppee toimitus!

T Tino
Vahvistettu Osto

Superkätevä kaukosäädin, saat ihanaa hierontaa ilman että laitat itse tikkua ristiin.

A Annika
Vahvistettu Osto

Tuntuu hyvältä

M Malai
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus, kiitos!

E Elina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä