• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Uuden vuoden pakkaukset 2019

Uuden vuoden pakkaukset 2019

Nyt kun joulu ja uusi vuosi ovat takanapäin, on aika kääntää katseet asettamiisi tavoitteisiin ja uudenvuodenlupauksiin. Ei varmaan yllätä ketään, että nämä tavoitteet ja lupaukset liittyvät yleensä jollain tapaa painonpudotukseen.

Tehdyt tutkimukset uuden vuoden tavoitteista kertoivat, että tuhannesta ihmisestä:

halusi pudottaa painoa
halusi liikkua enemmän
halusi syödä terveellisemmin

Tavoitteiden asettaminen on hienoa, mutta tavoitteiden saavuttaminen onkin oma lukunsa. Tutkimusten mukaan nimittäin 57% luovuttaa jo ensimmäisen kuukauden aikana! Olemmekin nyt ottaneet käyttöön kaiken ammattitaitomme ja luoneet kolme ainutlaatuista ravintolisäpakkausta, joiden avulla tavoitteiden saavuttamisesta tulee laskenleikkiä.

WeightWorldin vinkki numero 1 - Määritä tavoitteesi

Kun haluat asettaa tavoitteita, tulee sinulla olla tarkka idea siitä, mikä tavoitteesi on ja miltä se näyttää, sillä miten muuten tiedät saavuttaneesi sen? Jos haluat pudottaa painoa, kuinka paljon? Koska? Miten? Sinun tulee kysyä nämä kaikki kysymykset itseltäsi, jotta sinulla on selkeä idea määränpäästä.

WeightWorldin vinkki numero 2 - Kaksin aina kaunihimpi

Kun uudenvuodenlupauksesi on painonpudotus, on ympäriltä saatava tuki erittäin tärkeää. Tiedätkö jonkun, jonka tammikuun kohokohtana on dieettaaminen ja mealpreppaus? Yritä tehdä yhteistyötä hänen kanssaan, sillä yhdessä liikkuminen ja toistenne motivointi vahvistavat projektinne onnistumista.

WeightWorldin vinkki numero 3 - Tee suunnitelma

Jos aiot tehdä ruokavaliomuutoksia tai alottaa kuntosalilla käymisen vuosien tauon jälkeen on sinun tärkeää asettaa saavutettavissa olevia lyhyen aikavälin tavoitteita. Mitä paremmin valmistaudut tuleviin muutoksiin ja mahdollisiin takapakkeihin, sitä varmemmin pysyt ohjaksissa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!