• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Raspberry Ketone Advanced/Plus

1000mg 60 Kapselia | Vadelmaketoni & superfood kapselit painonhallintaan

maxmedix

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Vadelmaketoni Plus on korkealaatuinen, luonnollinen lisäravinne, joka sisältää täsmällisen ja voimakkaan sekoituksen superfoodeja kuten vihreää kahvia, rohtomangostania, vihreää teetä sekä tietysti vadelmaketoneja. Nämä tehokkaat ainesosat voivat auttaa kehoasi polttamaan rasvaa nopeammin ja tarjoavat samalla runsaana annoksen ravintoaineita ja antioksidantteja.

 • Tukee terveellistä painonpudotusta
 • Täynnä ravintoaineita ja antioksidantteja
 • Voimakas sekoitus vadelmaketoneja ja muita superfoodeja
 • Luonnollisesti rasvaa polttava lisäravinne
 • Valmistettu Iso-Britanniassa korkeiden GMP-laatustandardien mukaan
 • Vegaaninen ja gluteeniton

Nämä helposti nieltävät Vadelmaketoni Plus-kapselit yhdistävät vadelmaketonien rasvanpolttoa ja painonpudotusta tukevat vaikutukset muihin superfoodeihin, kuten rohtomangostaniin ja vihreään kahviin, jotta voit nauttia tehokkaimmista mahdollisista lopputuloksista. Tämä lisäravinne voi antaa painonpudotusprojektille ja kokonaisterveydelle helposti lisäpotkua!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapseli
Määrä: 60
Annostelu: 2 kapselia päivässä
Kesto: 30 Päivää

Mitä ovat vadelmaketonit?

Vadelmaketoni on yhdiste, jota esiintyy luonnollisesti vadelmissa, mutta myös muissa pehmeissä marjoissa kuten karhunvatukoissa ja karpaloissa. Tämä yhdiste antaa vadelmille niiden kirkkaan värin ja miellyttävän tuoksun. Vadelmaketoneita käytetään laajalti eri tarkoituksiin, kuten kosmeettisten tuotteiden hajusteena, mutta ne ovat myös tehokkaasti painonpudotusta tukeva ainesosa. Vadelmaketonin sopivat hyvin tukemaan painonpudotusta, sillä ne voivat kiihdyttää aineenvaihduntaa, tasapainottaa verensokeritasoja sekä voimistaa solujen herkkyyttä rasvanpolttohormoni noradrenaliinille.

Mikä on Vadelmaketoni Plus-lisäravinne?

Vadelmaketoni Plus on vallankumouksellinen, luonnollinen lisäravinne, joka voi auttaa kehoasi polttamaan rasvaa nopeammin kiihdyttämällä aineenvaihduntaa.

 • Jokainen kapseli sisältää lähes 200 milligrammaa ketoneja
 • Turvallinen, luonnollinen resepti tehostaa ketonien vaikutuksia
 • Vadelmaketoni Plus on pakattu täyteen antioksidantteja ja ravinteita
 • Soveltuu myös vegaaniseen ruokavalioon

Parhaiden mahdollisten lopputulosten saavuttamiseksi käytä tuotetta osana tasapainoista ruokavaliota ja säännöllisen liikunnan yhteydessä - kaikki nämä tukevat toisiaan. Vadelmaketoni Plus voi olla täydellinen lisäravinne auttamaan sinua etenemään kohti tavoitepainoasi. Vadelmaketoni-lisäravinne on valmistettu Iso-Britanniassa huippuluokkaisista ainesosista ja korkeiden laatustandardien mukaan.

Miten Vadelmaketoni Plus toimii?

Vadelmaketoni Plus-kapselit tehostavat adiponektiini-nimisen hormonin tuotantoa elimistössä. Tämä hormoni on vastuussa aineenvaihdunnan säätelemisestä ja siitä, miten syömäsi ruoka muuntuu energiaksi. Mitä nopeammin aineenvaihdunta toimii, sitä enemmän ruokaa elimistö muuntaa käyttökelpoiseksi energiaksi ja sitä vähemmän se varastoituu rasvaksi. Kun adiponektiinia tuotetaan enemmän, ja rasvaa kertyy kehoon vähemmän, on lopputuloksena hoikempi olemus!

Muut Vadelmaketoni Plus-lisävalmisteen ainesosat tukevat ketonien vaikutusta kehossa, jotta saat niistä kaiken hyödyn irti.

Kokeile jo tänään

Miten käytän Vadelmaketoni Plus-lisäravinnetta?

Vadelmaketoni-lisäravinteen käyttö on helppoa - sinun tarvitsee vain ottaa 2 kapselia päivässä vesilasillisen kera. Ota kapselit ruokailun yhteydessä. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi käytä yhdessä tasapainoisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa.

Jos käytät säännöllistä lääkitystä tai olet menossa leikkaukseen, keskustele lääkärisi kanssa ennen Pure Vadelmaketoni-valmisteen käyttöä. Valitettavasti valmiste ei sovellu raskaana oleville tai imettäville naisille.

Ainesosat

Vadelmaketoni Plus yhdistää korkealuokkaisia raaka-aineita eri puolilta maailmaa ainutlaatuiseksi ravintolisäksi. Tärkeimmät ainesosat ovat:

Vadelmaketonit

- Luonnollinen yhdiste, joka antaa vadelmille niiden makean maun ja kirkkaan värin. Ketonit auttavat polttamaan rasvaa kiihdyttämällä aineenvaihduntaa.

Vihreä kahvi

- Auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa ja nostamaan energiatasoja.

Rohtomangostani

- Tämä hedelmä auttaa hillitsemään ruokahalua ja ehkäisemään rasvan kertymistä.

Vihreä tee

- Vihreän teen terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosituhansien ajan. Se voi kiihdyttää aineenvaihduntaa ilman haittavaikutuksia.

Milloin näen tuloksia?

Vadelmaketoni Plus on luonnollinen lisäravinne, joten riippuu ihmisestä, miten nopeasti saat näkyviä lopputuloksia. Lopputulokset riippuvat myös siitä, miten paljon näet vaivaa terveellisen ruokavalion ja elämäntavan ylläpitämiseen sekä luonnollisesta aineenvaihdunnastasi. On tärkeää muistaa, että tämä lisäravinne on tarkoitettu osaksi terveellistä elämäntapaa.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Vadelmaketoni Plus-kapselit sisältävät luonnollisia ainesosia, eikä niillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosaluettelon allergisoivien aineiden varalta.