Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Suosittu

Vadelmaketoni Plus

180 kpl | Tehokas sekoitus superfoodeja

Yhteenveto

Painonhallinta voi olla haastava prosessi, ja toisinaan tehokkaat ravintolisät voivat tarjota lisäapua matkan varrelle. Vadelmaketoni Plus on patentoitu ja laadukas ravintolisä, joka sisältää vitamiinirikasta vadelmauutetta sekä lukuisia muita luonnon raaka-aineita, jotka tukevat edistymisessä kohti unelmiesi vartaloa. Ravintolisän tarjoamat terveyttä tukevat ominaisuudet tukevat sekä painonhallintapyrkimyksiäsi, että elinvoimaisuuttasi!

 • Luonnollinen tuki painonhallintaan
 • 1000mg Vadelmaketonia jokaisessa annoksessa
 • Sisältää runsaasti vitamiineja
 • 180 tablettia - 3 kuukauden annokset
 • Omenasiiderietikka, Vihreä tee ja C-vitamiini
 • Helppokäyttöiset kapselit
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Laktoositon

Rasvanpoltto voi olla haastavaa

Kaikkihan me tiedämme ruokavalion tärkeyden terveydelle (oikeanlaisen energiansaannin, tarvittavat vitamiinit jne) - ja erityisesti sen, kuinka paljon rasva voi vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme! Vaikka jotkut rasvat ovat elimistölle hyödyllisiä, voi niiden sopivan määrän saanti tuottaa hankaluuksia. Jos saamme rasvaa enemmän kuin kulutamme, on tällä sekä ulkonäköömme että terveyteemme kohdistuvia seuraamuksia. Monet ihmiset ympäri maailman etsivät yksinkertaista ratkaisua tähän pulmaan.

Mitä ovat vadelmaketonit?

Nykyaikana löydämme edestämme kaksi täysin vastakohtaista ongelmaa - epäterveellinen ruokavalio ja samanaikaisesti tahto saavuttaa hoikempi vartalo, ehkäpä runsaan treenin sekä kuntoilun avulla. On siis täysin loogista, että alan asiantuntijat tahtovat löytää ratkaisun. Ensimmäiset tiedot tästä aktiivisesta agentista saatiin vuonna 1918 kosmetiikan parista, ja sen tuoksu huomattiin nopeasti. Kun terveysalan maailmanlaajuinen kiinnostus superfoodeja kohtaan kasvoi, huomattiin vadelmaketonit nopeasti. Erään rohkaisevan tutkimuksen mukaan nämä ainutlaatuiset uutteet vaikuttavat kehon rasvan hapettumisprosessiin. Toisessa tutkimuksessa huomattiin niiden yhteyden rasvojen pilkkomiseen.

Mitkä ovat vadelmaketonien vaikutukset?

Laihdutustuloksiin pyrkivät ihmiset päätyivät vadelmaketonien käyttöön tehokkaana rasvanpolttajana, mutta toimivatko vadelmaketonit todella? Syy siihen, miksi vadelmaketonit auttavat laihdutuksessa löytyy niiden sisältämästä adiponektiini-hormonista. Tämä elimistön tuottama kemikaali pyrkii hallitsemaan rasvan kertymistä kehoon, ja se vaikuttaa painonnousuun sekä laihtumiseen. Näiden löytöjen tuloksena vadelmaketonia sisältävät painonhallintalisät, kuten pillerit ja kapselit, ovat nousseet huippusuosioon luonnollisena keinona kehon rasvaa vastaan.

Tuotteemme koostumus

Tämä kaikki kuulostaa tietysti hienolta, mutta mistä tiedät valinneeni oikean vadelmaketonia sisältävän tuotteen? Maxmedix ymmärsi, että oli aika tarjota tämän uskomattoman ainesosan hyödyt maailmalle, ja vastata tehokasta painonhallintatuotetta etsivien ihmisten kutsuun. Vadelmaketonit uutettiin tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, ja yhdistettiin kuuteen muuhun aktiiviseen ainesosaan, joita ei muista tuotteista löydy. Voit nyt helposti klikata tämän ravintolisän terveysrutiiniisi liikunnan ja terveellisen ruokavalion oheen. Syy siihen, miksi Vadelmaketoni Plus on oikea unelmatuote, piilee sen ainutlaatuisessa koostumuksessa. Puhtaan vadelmaketonin lisäksi se nimittäin sisältää oikean juhlakattauksen muita tehokkaita raaka-aineita, jotka yhdessä tukevat ravintolisän toimivuutta ja täydentävät sen vaikutuksia.

Ainesosat

Vadelmaketoni (Rubus Idaeus) -uute, omenasiiderietikka (Malus Pumila Mill) -jauhe, omenapektiini, vihreä tee (Camellia Sinensis) -uute, rakkolevä (Fucus Vesiculosus), mango (Mangifera Indica ) -uute, vedetön kofeiini, C-vitamiini (askorbiinihappo), acai (Euterpe Oleracea) -jauhe, sidosaine: japanintatar-uute, kapselin kuori: mikrokiteinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti (kasviperäinen)

Vadelmaketonit - käyttöohje?

Ota 2 Vadelmaketoni Plus -kapselia päivässä, eri ajankohtina ja ison vesilasin kera. Mitä kannattaa syödä ravintolisää käytettäessä? Vadelmaketonikapseleita käyttäessäsi suosittelemme huolehtimaan tasapainoisista aterioista noin puoli tuntia kapselin ottamisen jälkeen. Kuinka kauan kestää, ennen kuin voit tuntea vadelmaketonien vaikutuksen? Tämä riippuu tietenkin käyttäjästä. Suosittelemme, että käytät tuotetta joka päivä säännöllisesti useiden viikkojen ajan.

Onko vadelmaketoneilla sivuvaikutuksia?

Vadelmaketoneita koskevat arvostelut puhuvat puolestaan, ja puhdas vadelmaketoni on yksi luonnollisimmista yrttilisistä jonka voit elämäntyyliisi lisätä. Tästä syystä emme usko tuotteen aiheuttavan minkäänlaisia sivuvaikutuksia, vaan ainoastaan vadelmaketonien hyötyjä. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että Vadelmaketoni Plus sisältää vitamiinirikkaiden vadelmaketonien lisäksi myös muita ainesosia, joten mahdolliset allergiat tulee huomioida. Sen lisäksi että Vadelmaketoni Plus on oikea vitamiinipommi, on se lisäksi täysin kasvipohjainen tuote, joka sopii sekä kasvissyöjille että vegaaneille.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Vadelmaketoni Plus
Vadelmaketoni Plus

180 kpl | Tehokas sekoitus superfoodeja

22.99€

+
Puhdas Vadelmaketoni
Puhdas Vadelmaketoni

1200 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood lisäravinne

22.99€

+
Liposomal C Vitamiini
Liposomal C Vitamiini

1000 mg 180 kpl | Tehokas 1000 mg vitamiinilisä

25.19€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 15 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen aloittanut ketonin käytön. Vaikutusta en ole vielä huomannut. Liikun samaan tapaan kuin ennenkin.

A Anne-Marita T
Vahvistettu Osto

Tuote vasta 4 päivää en voi arvostella

P Päivikki L
Vahvistettu Osto

Helppo niellä. Toimii

P Paula
Vahvistettu Osto

Super tehokas tuote ja vahvin annos mitä löysin!

M Mariia
Vahvistettu Osto

Satsasin suoraan useamman kuukauden pakettiin ja päätös kannatti, nyt -15kg.

K Kasimir
Vahvistettu Osto

Olo on kevyt ja energinen, mutta vielä toistaiseksi kiloja ei ole pudonnut kuin 5kg. Koska lähtöpainoa on rutkasti, saisi kilojakin lähteä kovempaan tahtiin...

p pirkka
Vahvistettu Osto

En tiedä onko kyseessä lumevaikutus vai onko tämä tuote parhain keksintö ikinä, mutta en ole vuosiin tuntenut oloani näin hyväksi. Ikikiitollinen, että löysin tämän tuotteen :)

S Sussu
Vahvistettu Osto

Markkinoiden vahvin! (usean huonon tuotteen jälkeen uskallan näin sanoa..)

j julius k
Vahvistettu Osto

Vyöstä on voinut jo siirtyä yhden reiän pienempään, mahtavaa!

J Janette
Vahvistettu Osto

Terveysongelmien jälkeen paino nousi kuin huomaamatta ja oli yllättävän vaikeaa lähteä pudottamaan painoa, kun en ole sitä koskaan joutunut aiemmin tekemään. Päädyin siis hakemaan hieman pientä avustusta ja koin, että tämä on se sopiva ravintolisä juuri minulle. Piristää, mutta ei närästä ja tosissaan auttaa polttamaan rasvaa!

M Maaria

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä