Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Puhdas Vadelmaketoni

1200 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood lisäravinne

Yhteenveto

  • Ihanteellinen tuote painonhallintaan
  • Kohdistuu rasva-arvojen aiheuttamaan huoleen
  • Sisältää 100% puhtaita vadelmaketoneita
  • Uutettu Euroopan Unionin hyväksymällä metodilla
  • Rahat takaisin -takuu

WeightWorldin gluteeniton Vadelmaketonikapselit ovat peräisin 100 % puhtaasta ketoneita. Ketoneista puhutaan niin kuin harrastajien keskuudessa ja ne ansaitsevatkin aivan erityistä puhutaan niin.

  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • GMO Free

Rasvanpolton haasteet

Me kaikki tiedämme ruokavalion merkityksen terveydellemme – nuoresta pitäen meille on painotettu rasvojen huomioimisen tärkeyttä. Vaikka tietty määrä rasvoja on itse asiassa hyväksi meille, on yksi suurimmista kohtaamistamme haasteista juuri oikean määrän nauttiminen ja kehojemme tukeminen elimistöömme päässeiden rasvojen torjumisessa. Jos kulutamme enemmän kuin aineenvaihduntamme pystyy käsittelemään, on sitä vaikea piilottaa – ulkoinen olemuksemme näyttää varmuudella tästä johtuvat seuraukset! Ympäri maailman on varmasti miljoonia meitä, jotka toivovat löytävänsä yksinkertaisen ja helpon ratkaisun taistellaksemme tätä vastaan.

Uskomattomat ketonit

Painonnousun aiheuttaessa enenevissä määrin huolta teollisuusmaissa on täysin ymmärrettävää, että tutkijat ovat etsineet apukeinoja – ja heidän katseensa on nyt kääntynyt vadelmaketoneihin! Nämä yhdisteet löydettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1918, jolloin niitä käytettiin kosmetiikkatuotteissa niiden tuoksuja sisältävien ominaisuuksien vuoksi. Nykyinen kiinnostus superfood-lisäravinteita kohtaan on kuitenkin johtanut näiden uutteiden lähempään tutkimiseen. Lupaavat tutkimukset ovat liittäneet ketonit rasvan hapettumiseen kehossa, lisätutkimukset taas rasvojen hajoamiseen.

Puhdas Vadelmaketoni

Vaikka maailmalla vadelmaketonit saatetaan sekoittaa muiden yhdisteiden kanssa, tietää WeightWorld, ettei tälle yksinkertaisesti ole tarvetta. Vadelmaketoni Pure-kapselit sisältävät muuntelemattoman annoksen näitä merkittäviä aineosia, ilman ylimääräisiä lisäaineita. Puhdas resepti on hyödyntänyt turvallista, EU:n vaatimusten mukaista menetelmää ketonien uuttamiseen. Nämä vegaaneille ja kasvissyöjille soveltuvat kapselit vain odottavat pääsyä käyttöön tehostaakseen kehosi toimintaa!

Ainesosaluettelo

Luonnolliset vadelmaketonit (4%), Täyteaine: Riisijauho, Kapselin kuori: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Kapseleiden nauttiminen

Puhtaat Vadelmaketoni-kapselit tarjoavat sinulle 1200mg luonnonmukaisia vadelmaketoneja joka päivä, vegaaniystävällisessä ja helposti nieltävässä muodossa. Päästäksesi nauttimaan vadelmaketonien hämmästyttävistä höydyistä, tulee sinun ottaa kaksi kapselia päivittäin, mielellään aina ennen ateriaa, suuren vesilasillisen kera. Hyötyjen maksimoimiseksi ehdotamme, että panostat kapseleiden pitkäkestoiseen ja jatkuvaan käyttöön.

Ohjeita

Määrätietoisella paneutumisella kehitetyt WeightWorld-tuotteet tarjoavat ensiluokkaisia ravintolisiä, jotka voivat tehostaa kehoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Pyydämme sinua kuitenkin huolehtimaan Puhtaiden Vadelmaketonikapselien liittämisestä terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. Tuote on täysin luonnollinen eikä sillä ole tiedettyjä sivuvaikutuksia. Mikäli kuitenkin olet raskaana tai imetät, olet lääketieteellisen valvonnan alla tai sinulla on lääkitys, konsultoithan asiantuntevaa ammattilaista ennen kapseleiden ottamista.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Puhdas Vadelmaketoni
Puhdas Vadelmaketoni

1200 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood lisäravinne

22.99€

+
Vadelmaketoni Plus
Vadelmaketoni Plus

180 kpl | Tehokas sekoitus superfoodeja

22.99€

+
Omenasiiderietikka Complex
Omenasiiderietikka Complex

1860 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä painonhallintaan

21.99€

1 Tuote(tta)

22.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

82.50% pohjautuen 15 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sopiva ja tehokas

M Marlene S
Vahvistettu Osto

Kahden viikon tulos -5kg, jatkan ehdottomasti käyttöä pidempään!!

O Oona
Vahvistettu Osto

Vadelmaketoni Plus on parempi

T Tiina
Vahvistettu Osto

En omista vaakaa, joten en tiedä onko painoa pudonnut, mutta olo keventynyt huomattavasti. Peili kertoo enemmän kuin vaaka!

A Anna
Vahvistettu Osto

Arvostan lisäaineita kammoavana, että tuote on puhdas eikä sisällä epämääräisiä täyteaineita. Paino putoaa hitaasti, mutta pääasia, että putoaa!

M Mirjami
Vahvistettu Osto

Luonnollinen superfood rasvanpolttoon. Uusi tuttavuus, mutta ei taatusti vika kerta kun tilaan.

T Topias
Vahvistettu Osto

Yksinkertainen käyttää. Olin alkuun skeptinen, sillä aiemmin kokeilemani vadelmaketoni-tuotteet olivat ihan täyttä huuhaata. Tämän kanssa olen kuitenkin huomannut selkeän eron jo ihan pelkän hien pintaan nostavan kävelyn kanssa. Kunhan saan selän kuntoon, en malta odottaa mitä tuloksia saan puntilla aikaiseksi!

S Saga
Vahvistettu Osto

Näiden avulla lähdin taistelemaan raskauskilojen putoamista vastaan.. Koska liikkua ei vielä voinut, piti aloittaa ruokavalion muokkaamisella (ja se ei vauva-arkea viettävälle ole todellakaan mikään helppo nakki!). Kun lääkäri oli näyttänyt vihreää valoa, aloitin urakan näiden avulla!

S SiniC
Vahvistettu Osto

Erinomainen ravintolisä! Käytän niitä päivittäin ja olen huomannut tuloksia jo! Olen todella tyytyväinen etteivät ne ole aiheuttaneet sivuvaikutuksia.

A Amber
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus. En heti huomannut tuloksia, mutta nyt olen pudottanut hieman painoa

P Patik

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä