• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Raspberry Ketone Pure

400mg 90 Kapselia | Vadelmaketoni kapselit painonhallintaan

maxmedix

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Jos etsit motivoivaa tehotuotetta, nämä helposti nieltävät Pure Vadelmaketoni-kapselit voivat auttaa polttamaan rasvaa tehokkaasti ja nopeuttaa aineenvaihduntaa, jotta pääset oikeaan suuntaan painonpudotustavoitteessasi! Tämä Vadelmaketoni-lisäravinne sisältää voimakkaan 1200mg pitoisuuden puhtaita vadelmaketoneja. Tuote on valmistettu Iso-Britanniassa korkeiden EU-laatustandardien mukaan.

 • Luonnollinen rasvanpolttaja tukee terveellistä painonpudotusta
 • Valmistettu Iso-Britanniassa
 • Voimakas 1200mg annostus parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi
 • Sisältää vain puhtaita vadelmaketoneja
 • Sinun tarvitsee vain ottaa 3 helposti nieltävää kapselia päivässä
 • Täysin vegaaninen tuote

Vadelmaketonit tukevat painonpudotusta lisäämällä aineenvaihduntaa säätelevän adiponektiini-hormonin pitoisuutta veressä. Aineenvaihdunnan nopeutuminen tehostaa ruoan ja elimistöön varastoituneen rasvan muuntumista käyttökelpoiseksi energiaksi, jolloin lopputuloksena on terveellinen ja luonnonmukainen painonpudotus. Vadelmaketonin auttavat sinua pysymään polulla kohti terveempää painoa ja elämäntapoja!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapseli
Määrä: 90
Annostelu: 3 kapselia päivässä
Kesto: 30 Päivää

Mikä on Pure Vadelmaketoni?

Pure Vadelmaketoni auttaa kehoasi tuottamaan enemmän adiponektiinia, joka on aineenvaihduntaa säätelevä proteiini. Lisääntynyt adiponektiinitaso voi johtaa rasvaprosentin alenemiseen ja hoikistuneeseen olemukseen. Nämä Pure Vadelmaketoni-kapselit todella ovat täysin puhtaita - niiden ainoa ainesosa on vadelmaketoni. Tämä ainutlaatuinen ja luonnollinen ravintolisä on kehitetty auttamaan sinua polttamaan rasvaa tehokkaammin, jotta voit pudottaa painoa vaivattomammin.

Ketonit ovat yhdisteitä, jotka antavat vadelmille niiden mehukkaan maun ja kirkkaan värin. Nämä yhdisteet on viime aikoina tunnistettu eräänlaiseksi “superfoodiksi”, joka voi auttaa tehostamaan aineenvaihduntaa ja taistelemaan ylimääräistä rasvaa vastaan. Vadelmaketonit ovat siis täydellinen apu, jos halut hoikistua. Nämä Pure Vadelmaketoni-kapselit on pakattu täyteen puhtaita ketoneja, eivätkä ne sisällä keinotekoisia ainesosia tai täyteaineita.

Miten Pure Vadelmaketoni-valmiste voi auttaa minua?

Adiponektiini-niminen hormoni säätelee aineenvaihduntaamme. Mitä enemmän tätä hormonia kehossa on, sitä nopeammin aineenvaihdunta toimii. Vadelman sisältämät ketonit stimuloivat adiponektiinin tuotantoa. Yksinkertaisesti sanottuna vadelmaketonit tehostavat elimistön kykyä muuntaa syömäsi ruoka käyttökelpoiseksi energiaksi sen sijaan, että se varastoituisi rasvaksi.

Miten käytän tuotetta?

Vadelmaketoni-lisäravinteen käyttö on helppoa ja sopii saumattomasti päivittäiseen rutiiniisi. Ota vain 3 helposti nieltävää kapselia päivässä vesilasillisen kera. Ota kapselit ennen ruokailua. Älä ylitä 3 kapselin suositeltua päiväannosta.

Pure Vadelmaketoni on turvallinen luonnontuote

Pure Vadelmaketoni on Iso-Britanniassa valmistettu korkealaatuinen tuote. Se on valmistettu puhtaasta vadelmaketonista, eikä sillä pitäisi olla sivuvaikutuksia. Jos olet allerginen tuotteen sisältämille ainesosille, älä käytä tuotetta. Älä käytä Vadelmaketoni-lisäravinnetta terveellisten aterioiden tai liikunnan korvikkeena - parhaat lopputulokset saavutat, kun yhdistät valmisteen tasapainoisiin elintapoihin. Jos kärsit terveysongelmista, olet raskaana tai imetät, keskustele lääkärisi kanssa ennen Pure Vadelmaketoni-valmisteen käyttöä.