Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Bodywrap-vartalokääre - Hemmottelua vai kiinteytystä?

Body wrap eli vartalokääre on helppo, kotona tehtävä “kylpylähoito”, jonka tavoitteena on elimistön ja ihon puhdistaminen kuona-aineista sekä ylimääräisistä kertyneistä nesteistä. Lisäksi vartalokääre parantaa verenkiertoa, kiinteyttää ihoa ja sen avulla voit täsmähoitaa vartalon ongelmakohtia!

Mitä vaikutuksia body wrappien käytöllä on?

Mitä vaikutuksia body wrappien käytöllä on?

Body wrap eli vartalokääre on detox-hoito, jonka avulla pyritään puhdistamaan elimistöstä haitallisia myrkkyjä ja kuona-aineita. Hankkimalla body wrapit kotiin, on sinulla mahdollisuus puhdistaa kehosi milloin tahansa. Vartalokääreen tekeminen body wrappien avulla on yksinkertaista, ja se saa olon tuntumaan rentoutuneelta. Hoidon aikana keho kiedotaan erityisesti tätä varten kehitettyihin kääreisiin, joiden vaikutuksesta elimistö puhdistuu haitallisista myrkyistä jättäen ihon samalla kosteutetuksi ja ravituksi. Samalla body wrap taistelee selluliittia vastaan ja auttaa vähentämään ylimääräistä rasvaa kehosta.

  • Vatsan, lantion, jalkojen ja käsien iho voidaan saada tiukemmaksi ja kimmoisammaksi.
  • Poistaa elimistöön kertyneitä myrkkyjä.
  • Parantaa lihasten näkyvyyttä elimistössä.
  • Voi nähtävästi vähentää selluliitin määrää.
  • Voi edistää painonpudotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa.
  • Tekee vatsan ja lantion seudusta tiukemman ja pienemmän.
  • Kosteuttaa kuivunutta ja halkeillutta ihoa.
  • Vähentää stressiä ja lisää rentoutunutta oloa.

Body wrap-kääreillä voi myös olla nopeuttava vaikutus ihon parantumiseen ja esimerkiksi erilaisten kipujen lievittämiseen, sillä lämpimänä käytettävien kääreiden teho ja aineet ulottuvat aina syvällä ihon alla oleviin lihaksiin asti vähentäen esimerkiksi lihasten palautumiseen kuluvaa aikaa. Tätä voidaan käyttää myös hyvänä keinona palautua urheilusuorituksen jälkeen, tai valmistautua urheilusuoritukseen rentoutuneilla lihaksilla. Koska parantuminen ja palautuminen tapahtuu solukon hapettumisen avulla ja body wrapit voivat nostaa kuljetettua veren ja hapen määrää, saavat ne nopeita tuloksia aikaan.

Kotona tehtävät vartalokääreet voivat auttaa käynnistämään painonpudotuksen tehokkaammin, sillä ne antavat nopeita tuloksia, mikä motivoi jaksamaan ja jatkamaan painonpudotusta. Jo muutamien senttien kaventuminen vyötäröltä voi antaa runsaasti lisäboostia painonpudotusprosessiin. Tämän takia vartalokääreet voivatkin olla täydellinen apukeino, jos motivaatio on kadoksissa. Vaikka body wrap ei annakaan pitkäaikaisia tuloksia, vaan lähinnä poistaa kehoon kertyneitä haitallisia aineita ja pakkaa rasvan väliaikaisesti tiukempaan pakettiin, pystyy se kuitenkin luomaan kuvan helposti saavutettavasta lopputuloksesta. Koska tuotetta voidaan käyttää joka viikko, saadaan liikunnan ja ruokavalion avulla aina vain enemmän irti viikoittaisessa mittauksessa. Tietenkin kääreiden käyttö aiheuttaa työskentelyä kehon sisällä, kun hikoilu poistaa myrkkyjä, mikä edesauttaa myös kaloreiden polttamista ja näin laihduttamista. Samalla body wrap voi estää selluliitin kerääntymistä ja vähentää olemassa olevaa selluliittia.

Pitkäaikainen ja säännöllinen vartalokääreiden käyttö auttaa kehoa pääsemään eroon myrkyistä ja samalla kehon kyky säilöä rasvoja heikkenee, eli kiloja ei välttämättä kerry yhtä helposti. Vartalokääreet vaikuttavat suotuisasti ennen kaikkea ihoon, joka onkin yksi tärkeimmistä kehon elimistä. Ihon tehtävänä on suojella elimistöä ja sen lihaksia, luita ja muita elimiä. Pitämällä huolta ihosta ja nauttimalla vartalokääreiden ihoa nuorentavista ja puhdistavista vaikutuksista, et ainoastaan pidä ihoa silkkisenä, vaan annat sisäelimille ja ihon alla oleville kudoksille parasta mahdollista suojaa.

Vartalokääreiden terveysedut ovat itsessään jo aivan omaa luokkaansa, mutta myös kääreiden henkisillä vaikutuksilla on merkitystä. Body wrappien sanotaan olevan tehokas keino stressin lievittämiseen, sillä ne saavat sekä mielen että lihakset rentoutumaan tarjoten kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Stressi ja esimerkiksi sen aiheuttama korkea kolesteroli ovat syyllisiä hyvin moniin terveysongelmiin ja sairauksiin, joten stressiä hoidettaessa myös keholla on parempi mahdollisuus säilyä terveenä ja taistella tauteja vastaan. Myös mieli pysyy rauhallisena ja hyvinvoivana saaden uutta energiaa jaksamaan päivittäisessä elämässä.

body-wraps

Kuinka body wrap-kääreitä käytetään kotona?

Vartalokääreiden käyttäminen on äärettömän helppoa ja mikä parasta, niiden käyttäminen ei vie paljon aikaa. Tämä on siis tehokas ja nopea tapa hoitaa kehoa ja hyötyä kaikista body wrapin ominaisuuksista. Näiden yksinkertaisten ja helppojen ohjeiden avulla voit käyttää onnistuneesti body wrap-tuotteita kotona ja nauttia silminnähtävistä lopputuloksista.

1. Valmistelu ja mittaus

Avaa body wrap-paketin kiinnikkeet ja poista klipsit. Rullaa siteet ja laita ne korkeita lämpötiloja kestävään kulhoon. Kiehauta kuumaa vettä ja lisää sitä astiaan niin paljon, että se peittää siteet kokonaan. Tämän jälkeen avaa puhdistavaa savea sisältävä pakkaus. Tyhjennä paketti astiaan, jossa on jo vesi ja kaksi sidettä. Sekoita mutaa varovasti ja anna siteiden hautua mudassa ainakin 30 minuutin ajan. Päätä mille alueelle haluat vartalokääreen tehdä ja mittaa tämä alue tarkasti. Merkitse mittaan alueen ympärysmitta. Näin saat hyvän kuvan siitä, kuinka paljon senttejä karistit body wrap-hoidon aikana.

2. Vartalokääreen asettaminen

Kun siteet ovat imeytyneet puhdistavassa savessa 30 minuutin ajan, voit testata veden lämpötilan. Veden ei tulisi olla kiehuvan kuumaa, mutta sen tulisi olla lämmintä, kun aloitat kehon kietomisen vartalokääreeseen. Varo, ettet polta itseäsi kun aloitat kääreiden asettamisen, sillä kääreet saattavat olla hyvinkin kuumia. Jos ne tuntuvat liian kuumilta ja olo on epämukava, voi astiaan lisätä kylmää vettä. Purista ylimääräinen neste siteistä ennen kuin asetat ne ympärillesi ja aloita tämän jälkeen kietominen. Kiedo siteet haluamallesi alueelle. Aloita aina alueen alimmasta kohdasta ja jatka kietomista ylöspäin, varmistaen että alue tulee kiedottua kunnolla. Älä kuitenkaan kiristä siteitä niin tiukalle, että verenkierto häiriintyy, sillä se voi tuoda negatiivisia vaikutuksia.

Kun olet kietonut kehosi body wrap-siteisiin, peitä kyseinen alue hengittävällä kelmulla, tai esimerkiksi pyyhkeellä. Tärkeää on, että siteet säilyttävät mahdollisimman paljon lämmöstä hoidon aikana, joten mitä vähemmän kylmä ilma pääsee niihin vaikuttamaan, sen parempi. Tässä on kuitenkin huomioitava, että ihon tulee silti pystyä hengittämään. Sen takia esimerkiksi muoviseen kääreeseen tulee puhkoa reikiä, kun se asetetaan suojaamaan body wrapia. Näin takaat parhaan lopputuloksen. Anna kääreen vaikuttaa iholla 60 minuuttia. Aika kuluu helposti, kun kietoudut kylpytakkiin ja istut kirjan kanssa sohvalle tai nojatuoliin.

3. Kääreiden poistaminen

Kun on aika poistaa kääreet, irrota ne varovasti ja hiero mahdollinen ylimääräinen savi iholta pois. Ei ole välttämätöntä käydä suihkussa hoidon jälkeen, sillä näin iho pystyy imemään hoidon sisältämät aineet paremmin. Iho imee itseensä kääreiden aineita ja pitää ne ihossa jopa 3 – 4 päivää hoidon jälkeen. Suosittelemme, että mittaat alueen samasta kohtaa, josta se mitattiin ennen vartalokääreen kietomista. Näin saat tarkat tulokset hoidon toimivuudesta ja voit verrata mittoja body wrap-hoidon jälkeen. Usein tuloksissa nähdään jopa useiden senttien muutoksia ja olo tuntuu säteilevän hyvältä hoidon jälkeen.

4. Lopuksi

On suositeltavaa juoda vettä ainakin 2 – 4 litraa päivässä seuraavan 3 – 4 päivän ajan. Koska body wrap-kääreiden vaikutukset jatkuvat useita päiviä, on tärkeää että nestettä on elimistössä runsaasti. Mitä enemmän vettä juodaan, sitä nopeammin ja suuremmissa määrin haitalliset myrkyt pääsevät poistumaan elimistöstä hoidon jälkeen. Myrkkyjen poistuminen jatkuu useiden päivien ajan ja hoitoa voidaan tehostaa vedenjuonnin lisäksi myös esimerkiksi uimalla.

Body wrap-kääreet ovat siitä loistavia, että ne voidaan pestä ja uudelleenkäyttää lukemattomia kertoja. Ne tuleekin uusia ainoastaan silloin, kun niiden joustavuus on kadonnut.

Body wrap-siteiden vaikutukset ulottuvat syvälle ihon alle ja niiden sisältävät aineet voivat imeä ulos myrkkyjä, jotka ovat kietoutuneet ihon solukkoihin. Kun myrkyt poistuvat, vartalokääre puristaa ihon solukot yhteen ja muuttaa näin ihosta pinkeämmän ja vartalosta sileämmän. Tarjoamamme body wrap-tuotteet voivat myös toimia myrkkyjä puhdistavana hoitona, sekä poistaa vanhaa kuollutta ihokerrosta, jättäen jälkeensä pehmeän ja silkkisen lopputuloksen.

Kuinka usein vartalokääreitä voidaan käyttää viikossa?

Kuinka usein vartalokääreitä voidaan käyttää viikossa?

Suositusten mukaan body wrap-kääreitä ei kannata käyttää samalle alueelle enempää, kuin kerran viikossa. Body wrapeista voi kuitenkin nauttia usean kerran viikossa, kunhan hoidettavaa aluetta vaihdetaan. Hoitamalla esimerkiksi kädet, jalat, lantion ja vatsan erikseen, mahdollistat kääreiden käytön jopa 4 kertaa viikossa. Body wrap on myös mainio hoito, kun tiedossa on suuremmat juhlat tai muu tapahtuma. Esimerkiksi useat julkisuuden henkilöt, kuten Lady Gaga ja Paula Abdul, käyttävät vartalokääreitä, millon muulloinkaan, kuin juuri ennen punaiselle matolle astelemista! Vartalokääreet ovat myös mainio hoito kun haluat rentoutua rankan viikon jälkeen, tai kun kaipaat arkeen pientä piristystä ja luksusta. Jokainen ansaitsee tuntea olonsa kauniiksi ja nuorekkaaksi!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa