Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Ihon kuorinta luonnonmukaisilla kuorintavoiteilla

WeightWorldin kuorintavoiteet on valmistettu luonnollisista ja orgaanisista ainesosista, jotka on valittu erityisesti ihoa ravitsevien ja puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Nämä luonnonmukaiset tuotteet ravitsevat ihoa ja puhdistavat samalla kuolleita ihosoluja sekä epäpuhtauksia, jolloin voit nauttia pehmeämmästä, sileämmästä ja terveemmästä ihosta.

Ihon kuorinta

Iho on kehon suurin elin. Sen hyvinvoinnista huolehtiminen on hyvin tärkeää, mutta saattaa nykypäivän hektisessä maailmassa jäädä vähemmälle. Erityisesti naisilla on usein iho-ongelmia: he saattavat kärsiä väsyneen näköisistä kasvoista tai alavartaloa vaivaavasta selluliitista. Iholle kertyy viikon mittaan valtavasti kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ilmeestä helposti tunkkaisen ja väsyneen. Ne voivat tukkia myös ihohuokosia, jolloin iholle ilmestyy näppyjä ja muita epäpuhtauksia. Kuolleista ihosoluista pääsee kuitenkin helposti ja nopeasti eroon kuorinnalla.

Ihon kuorinta on nopea ja tehokas tapa saada ihoon kaunista hehkua sekä pitää iho terveenä ja nuorekkaana vuodenajasta toiseen. WeightWorldin kuorintavoiteet on valmistettu luonnollisista ainesosista, jotka pyrkivät elvyttämään ihoa ja palauttamaan sen hyvinvoinnin. Ihon kuorintavoiteet pyrkivät puhdistamaan ihoa kuolleesta ihosolukosta, joka voisi muuten tukkia huokosia ja aiheuttaa epäpuhtauksia ja ihon rasvoittumista. Laadukkaiden tuotteidemme avulla ihon kuorinta kotona on edullista ja helppoa. Laajasta valikoimastamme voit valita juuri sinun ihotyypillesi sopivan kuorinnan.

Kuinka voin hyötyä ihon kuorimisesta?

Valikoimastamme löydät luonnollisista ainesosista valmistetut tuotteet, jotka auttavat rauhoittamaan ja kosteuttamaan jopa kaikkein herkimmän ihon, samalla kun se tarjoaa iholle vitamiineja, mineraaleja ja muita ravintoaineita. Ihokuorinnat vahvistavat ja ravitsevat ihoa, taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, elvyttävät ihoa ja tehostavat solujen uudistumista.

Lisää säännöllisen kuorinnan lukuisista hyvistä vaikutuksista voit lukea alta:

  • Vartalokuorinta puhdistaa ja pehmentää ihoa
  • Ihon kuoriminen edistää ihosolujen uudistumista
  • Kirkastaa ihoa 100% luonnollisten ainesosien avulla
  • Voi vähentää selluliittia ja muita ihon epätäydellisyyksiä
  • Poistaa kuollutta ihosolukkoa
  • Laadukkaat ainesosat ravitsevat ihoa tarjoten runsaasti vitamiineja ja mineraaleja
  • Stimuloi ja vilkastuttaa verenkiertoa
  • Lisää ihon kimmoisuutta

Kuinka käytän kuorintavoiteita?

Ihon kuorinta on paras suorittaa kylvyssä tai suihkussa, jolloin ei ole vaaraa sotkea ympäristöä. Vartalokuorinta on vaivaton ja nopea käyttää, eikä se vie kuin muutaman minuutin. Karkea kuorintavoide hierotaan iholle kosteusvoiteen tapaan pyörivin liikkein. Iho voidaan kuoria koko kehosta, eikä se ole haitallista iholle. Kuorintavoide kannattaa kuitenkin valita ihon herkkyyden mukaan, eli vartalolle ja kasvoille omansa. Kuorintavoidetta hieroessa ei tarvitse erityisesti painaa tai hangata, sillä pienet rakeet hoitavat tehtävän puolestasi. Jos kuitenkin haluat kuorintaan erityistä tehoa, voit hyödyntää kuorintahansikasta kuorintavoiteen levittämiseen. Rakeisen kuorintavoiteen hierominen iholle stimuloi ja vilkastuttaa ihon verenkiertoa, minkä takia voit halutessasi jatkaa hierovaa liikettä useamman minuutin ajan. Kun olet käsitellyt valitsemasi alueet, voit halutessasi antaa tuotteen vaikuttaa jopa 10 minuutin ajan, jolloin kuorintavoiteen sisältämät ravinteet ehtivät vaikuttaa ja imeytyä syvälle ihoon. Ihon kuoriminen syväpuhdistaa ihoa, rentouttaa mieltä ja saa sinut tuntemaan olosi uudistuneeksi ja nuorekkaaksi.

Vartalokuorinta: Kuoriessasi vartalon ihoa, on hyvä kiinnittää huomiota erityisesti kuivempiin ja karheampiin ihoalueisiin, kuten kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin. Vartalokuorinnan vaikutusta voit tehostaa antamalla tuotteen imeytyä useamman minuutin ajan esimerkiksi saunassa. Vartalokuorinnan jälkeen iholle on hyvä levittää kosteusvoidetta.

Kasvokuorinta: Kasvojen iho on ohuempaa ja usein herkempää kuin vartalon iho, joten kasvokuorintaan on hyvä valita hellävarainen tuote. Kasvoja kuoriessa on hyvä varoa herkkää silmänympärysihoa. Kuorintavoide on hyvä hieroa kevyesti puhdistetulle iholle pyörivin liikkein. Kasvojen ihon voi kuoria noin 1-2 kertaa viikossa. Kuivemmalle iholle riittää hyvin pari kertaa kuukaudessa.

Kuinka käytän kuorintavoiteita?

Millon ihoa ei pidä kuoria?

Ihoa ei kannata kuoria, jos ihossa on haavaumia tai se on erityisen arka esimerkiksi liiallisesta auringonotosta. Myöskään kuivaa tai erittäin herkkää ihoa ei pidä kuoria liian usein.

Myöskään normaalia ihoa ei pidä kuoria liian usein, sillä liiallinen kuorinta saattaa heikentää ihon kuntoa, ärsyttää ihoa tai aiheuttaa tulehdusreaktion. Liiallinen ihon kuorinta saattaa myös altistaa helpommin auringon UV-säteilyn aiheuttamille vaurioille.

Sopiva vaihtoehto jokaiselle ihotyypille

Kuorintatuotteita voivat käyttää kaikenikäiset naiset ja miehet ihotyypistä huolimatta. WeightWorldilta löydät sopivat tuotteet niin kuivalle kuin rasvaiselle iholle, aknen ja selluliitin hoitoon sekä epäpuhtaalle ja herkälle iholle. On kuitenkin tärkeä valita juuri omalle ihotyypillesi sopiva tuote, jolloin sen sisältämät ainesosat on valittu edistämään juuri kyseisen ihotyypin tarpeita. Meiltä löydät laajan valikoiman ensiluokkaisia kuorintavoiteita niin vartalolle kuin kasvoillekin. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme sivuillamme.

Kuivan ihon kuorinta
Kuivan ihon kuorinta/h5>

Kuivan ihon kuorinta asettaa kuorintavoiteelle tietynlaiset erityisehdot. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää tuotteen koostumukseen: kuivalle iholle kannattaakin valita kuorintavoide, joka on koostumukseltaan mahdollisimman hienorakeinen. Liiallinen kuorinta saattaa kuitenkin ärsyttää kuivaa tai herkkää ihoa, joten käytä kuorintavoidetta korkeintaan kerran viikossa.

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kuorinta
Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kuorinta

Rasvainen iho puolestaan rakastaa kuorintaa, ja sitä onkin hyvä kuoria muutaman kerran viikossa. Hieman rakeisemmat kuorintavoiteet soveltuvat rasvaiselle iholle erinomaisesti tehden siitä heti pehmeän ja raikkaan. Helli rasvaista ihoa esimerkiksi aromaattisella merisuolakuorinnalla, joka poistaa iholta epäpuhtaudet ja tekee ihon pinnasta pehmeän mattaisen.

Tee- ja kahvikuorinnat
Tee- ja kahvikuorinnat

Hellävarainen kahvikuorinta taas sopii useimmille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen. Tämä stimoloiva ja energisoiva kuorinta nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa samalla kun se kuorii kuolleen ihosolukon pois. Tehokas täsmäase epäpuhtauksia vastaan kaikille ihotyypeille on myös teekuorinta. Teelehtien antioksidanttinen vaikutus kamppailee bakteereja vastaan samalla kun mekaaninen hankaus poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Iho kirkastuu välittömästi ja tuntuu samettisen pehmeltä

Vartalokuorinta
Vartalokuorinta

Ihonhoidossa ei kannata kuitenkaan keskittyä ainoastaan kasvojenhoitoon, sillä myös kehon muut alueet kaipaavat huomiota. Selluliittia, raskausarpia ja vartalon muita ongelmia vastaan tehokas täsmäase on vartalokuorinta. Sen avulla ihon verenkierto vilkastuu ja iho muokkautuu pehmeäksi ja kimmoisaksi. Vartalon iho kuoriessa myös ihoa samentava kuollut ihosolukko saa kyytiä ja vartalorasva tai itseruskettava levittyy paremmin jättäen heleän lopputuloksen.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa