Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Vartalonhoito osana kehon hyvinvointia ja terveyttä

Oletko väsynyt näkemään peiliin katsoessasi selluliittia, raskausarpia tai aknea? Haluaisitko sileämmän, ruskettuneemman ihon? Laajasta valikoimastamme voit löytää juuri sinulle sopivan vartalonhoitotuotteen, joka auttaa sinua pitämään hyvää huolta ihostasi. Iho on ihmisen suurin elin, ja sen terveys on erittäin tärkeä osa hyvinvointia. Iho-oireet, kuten selluliitti ja rypyt, voimistuvat iän myötä - satsaa niiden ennaltaehkäisyyn ja voit kiittää itseäsi myöhemmin. Hoida vartaloasi ja hehku terveyttä!

Helli ihoasi oikeanlaisella hoidolla

Vartalonhoitotuotteemme on suunniteltu auttamaan sinua tuntemaan olosi upeaksi. Helli ihoasi, häivytä ikävä kaksoisleuka tai tehosta verenkiertoa! Kun kokonaisterveys on kunnossa, myös painonhallinta helpottuu. On tärkeää hoitaa kehoa sekä sisältä että ulkoa.

Terveyden kulmakiviä ovat liikunta ja tasapainoinen ruokavalio. Vaikka elämäntapasi olisivatkin terveellisiä, voi ihon terveydessä silti olla ongelmia, joita haluaisit hoitaa. Tehokkaiden tuotteidemme ansiosta voit täsmähoitaa kehon ongelmakohtia, voida hyvin ja näyttää upealta!

Kätevien syväpuhdistavien voiteiden avulla varmistat, että ihosi on riittävän ravittu ja kosteutettu. Hemmottele itseäsi luonnollisilla voiteilla ja kuorinnoilla, jotka voivat auttaa sinua pääsemään eroon selluliitista, aknesta, arvista ja muista vaivoista.

Kollageenivalmisteet puolestaan lisäävät kollageenipitoisuutta ihossa, mikä edistää sen tasaisuutta sekä auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita. Kollageeni on kehossa luontaisesti esiintyvä proteiini, joka tasoittaa ihoa. Kollageenikapselit lisäävät sen pitoisuutta elimistössä, jolloin voit torjua ikääntymisen merkkejä sisältä päin ja nauttia heleästä, kimmoisasta ihosta mahdollisimman pitkään.

Konjak-pesusieni puolestaan on mullistava ihonhoitotuote, joka toimii kuin luonnollinen kuorintavoide. Pesusieni valmistetaan Konjak-kasvista, joka sisältää runsaasti hivenaineita. Anna orgaanisen Konjak-juuren syväpuhdistaa ihoasi hellävaraisesti. Tämä luonnontuote voi auttaa kutistamaan ihohuokosia, jolloin voit nauttia silkkisestä ihosta. Neutraalin pH-arvonsa ansiosta kaikille ihotyypeille soveltuva hoito voi jopa helpottaa atooppisen tai psoriasiksesta kärsivän ihon oireita.

Paranna itsetuntoa karkoittamalla kaksoisleuka

Itsetuntoa heikentävä kaksoisleuka on erittäin yleinen vaiva. Plastiikkakirurgia oli pitkään ainoa tapa päästä siitä eroon, mutta kirurgin veitsen alle meneminen on kallista ja kivuliasta. Tämän vuoksi olemme kehittäneet helpompia ja taloudellisempia vaihtoehtoja kaksoisleuan häivyttämiseen. Vaikka laihdutus ja kaksoisleuan jumppaaminen ovat usein paras keino kaksoisleuan häivyttämiseen, soveltuvat kätevät kotihoitotuotteet niiden kylkeen hoitoa tehostamaan. WeightWorldin kaksoisleualle suunnatut tuotteet hyödyntävät luonnollisia ainesosia ja auttavat sinua pääsemään eroon löysästä leuan alueen ihosta mahdollisimman vaivattomasti.

Oil Pulling - yllättävä keino hampaiden valkaisuun

Moni haaveilee valkoisemmista hampaista. Häikäisevät hampaat parantavat itsetuntoa ja hyvinvointia, mutta hampaiden valkaisuhoidot ovat usein puhtaasti kosmeettisia. Nyt voit kuitenkin kokeilla ikivanhaa kookosöljyä hyödyntävää keinoa, joka on jälleen noussut suursuosioon. Oil Pulling eli “öljypurskuttelu” valkaisee hampaita ja samanaikaisesti myös parantaa suun hygieniaa ja kokonaisterveyttä. Se on helppo ja täysin luonnonmukainen tapa hoitaa hampaita ilman kalliita hammaslääkärilaskuja tai voimakkaita valkaisukemikaaleja.

Body wrapit auttavat sinua tuntemaan olosi upeaksi

Kätevät body wrapit eli vartalokääreet tehostavat laihtumista käytännöllisesti. Ne lisäävät termogeneesiä eli kehon sisäistä lämpötilaa, jolloin hikoilet enemmän ja rasvanpoltto tehostuu. Laihdutus sujuu kuin tanssi, kun hoidat kehoasi body wrapeilla, terveellisellä ruokavaliolla, runsaalla nesteytyksellä ja säännöllisellä liikunnalla.

Kaunis keho, parempi mieli!

Vartalonhoito on tärkeää, koska kehon terveys tukee myös hyvinvoinnin kokemusta ja mielialaa. Kun tunnet olosi terveeksi, sinun on myös helpompi löytää motivaatiota liikkua, jolloin laihdutus ja haaveet litteämmästä vatsasta ovat helpommin saavutettavissa. Vartalonhoito edistää kokonaisterveyttä ja auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi omassa kehossasi. Löydä itsellesi sopiva hoitorutiini hellimään kehoa ja mieltä!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa