Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Arvostelussa vatsalihasstimulaattori: hyödyt, huonot puolet & kaikki siltä ja väliltä

Mitä vatsalihasstimulaattori tekee?

Jos treenitavoitteesi on pyykkilautavatsa, olet varmaankin jo sitoutunut terveellisen ruokavalion noudattamiseen ja säännöllisen kuntoiluun. Aina vaivannäkö ei kuitenkaan ole tarpeeksi toivottuja tuloksia varten. Lihasstimulaattori voi auttaa, sillä sen sähköinen treeni kohdistuu vain ja ainoastaan vatsalihaksiin. Tämä vatsalihaslaite on suunniteltu vahvistamaan ja kiinteyttämään vatsaa sähköisten impulssien avulla, ja sen käyttäminen on paitsi tehokasta, myös täysin turvallista.

Ergonomisesti suunniteltu ab stimulator eli vatsalihasstimulaattori on varustettu erilaisilla laitteensäädöillä, jolloin saat juuri itsellesi räätälöidyn käyttökokemuksen. Mutta tulosten saavuttamiseksi oikean vatsalihaslaitteen valinta on tärkeää. Kannattaa siis tutustua laitteen ominaisuuksiin, hyötyihin ja puutteisiin. Lue lisää vatsalihasstimulaattoreista, ja opi niiden hyödyt, haitat, tehokkuus, turvallisuus sekä se, mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Mitä vatsalihaslaite voi tehdä - ja mitä se ei tee

Vatsalihaslaitteet voivat Vatsalihaslaitteet eivät voi
Vahvistaa keskivartalon lihaksia Aikaansaada hurjia eroavaisuuksia ilman terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa
Auttaa lihasten kasvattamisessa Poistaa runsasta rasvakudosta
Aiheuttaa lihassupistuksia Aiheuttaa suuria painon muutoksia

Vatsalihaslaitteiden ominaisuuksia ja hyötyjä

 • Sähköimpulssit treenaavat vatsalihaksia
 • Erilaiset asetukset mahdollistavat harjoituksen tehokkuuden valitun vaikeusasteen mukaisesti
 • Paristot takaavat kätevän käyttökokemuksen
 • Uudelleenkäytettävät ihoon kiinnittyvät tyynyt
 • Vaihtoehtoisia sovelluksi käsivarsille
 • Kompakti laite on helppo kuljettaa
 • Helppo kiinnittää kehoon ja vaivaton käyttää

Vatsalihasstimulaattorin huonoja puolia ja varoitukset

Kaikilla laajalle kohderyhmälle valmistetuilla lihasten kasvattamiseen ja vahvistamiseen tarkoitetuilla laitteilla on omat huonot puolensa. Näitä voivat olla esimerkiksi ihoärsytys, sähköiskut, kipu, mustelmat ja joissakin tapauksessa jopa ihon palaminen. Tämä vatsalihaslaite käyttää kuitenkin sähköimpulssiteknologiaa vatsalihasten tehokkaaseen stimulointiin.

Vaikka tämän vatsalihasstimulaattorin käyttö on täysin turvallista, ei sen käyttöä suositella keisarinleikkauksessa olleille naisille tai vatsan rasvaimua tehneille ihmisille ilman lääkärin suostumusta, jottei leikkauksesta toipuva vatsan alue vahingoittuisi millään tavalla.

Kuinka voit saada hyviä tuloksia vatsalihaslaitteen käytöstä

Kerromme 5 tärkeintä tekijää, jotka kannattaa ottaa huomioon kun olet valitsemassa itsellesi parasta vatsalihaslaitetta:

 1. Vatsalihaslaitteen koko

  Vatsalihasstimulaattorit ovat eri muotoisia ja kokoisia, jotta jokainen voisi löytää omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan. Valitse siis kehollesi parhaiten sopiva laite, ja kiinnitä huomiota erityisesti laitteen pituuteen ja leveyteen - mitä suurempi pinta-ala, sitä tehokkaampi laitteen vaikutus.

 2. Uudelleenkäytettävät geelityynyt

  Vatsalihaslaitteiden mukana tulevat geelityynyt on tarkoitettu johtamaan sähköimpulsseja lihaksiin. Valitse stimulaattori, johon kuuluvat geelityynyt on tarkoitettu kestämään päivittäistä käyttöä vähintään kuukauden ajan.

 3. Tehokkuusasetukset

  Paras vatsalihaslaite on sellainen, josta löytyy säädettävä tehokkuusasetus. Näin voit aloittaa laitteen käytön pienemmillä tehoilla, ja lisätä vaikeusastetta pikkuhiljaa ajan myötä.

 4. Sisäänrakennettu teknologia

  Vatsalihasstimulaattoreiden sähköimpulssiteknologia vie vatsatreenin seuraavalle tasolle. Geelityynyt välittävät signaaleja vatsalihaksiin, ja harjoitustehokkuus on säädettävissä omien mieltymysten mukaan.

 5. Vaihtoehtoinen sovellus käsivarsille

  Eräiden vatsalihaslaitteiden mukana voivat olla myös käsivarsien geelityynyt, joiden avulla voit stimuloida ja treenata käsivarsien lihaksia. Tämä mukava lisä tekee vatsalihaslaitteesta myös käsivarsilaitteen tarkoitukseen räätälöityjen geelityynyjen avulla.

Tiivistetysti

Nyt tiedät mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota ennen kuin klikkaat laitteen ostoskoriin. Muista lisäksi tarkistaa laitteen CE-sertifikaatti, sekä lukea käyttäjien arvostelut. Kun löydät itsellesi täydellisen vatsalihaslaitteen pidä mielessä, että pyykkilautavatsaa varten tarvitset myös terveelliset ruokailutottumukset sekä säännöllisen treenirutiinin.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa