Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Vegan Collagen Advanced

180 kpl | Kasviperäinen kollageeni

Yhteenveto

Etsitkö kasviperäistä ravintolisää kollageenintuotannon tueksi? Siinä tapauksessa Vegan Collagen Advanced on täydellinen valinta! Tämä korkealaatuinen vegaaninen kollageeni sisältää C-vitamiinia, hyaluronihappoa sekä MSM:ää, ja on erinomainen keino tehostamaan kehon luonnollista kollageenin tuotantoa. Edistynyt kollageeniresepti voi ehkäistä ikääntymisen aiheuttamia merkkejä, kuten ryppyjä sekä uurteita ja tukee samalla luuston ja nivelten terveyttä.

 • Kollageenin tuotantoa tukeva ravintolisä
 • Tukee ihoa ja voi ehkäistä ikääntymisen merkkejä
 • Ihanteellinen luuston & nivelten terveydelle
 • C-vitamiini tukee kehon luonnollista kollageenintuotantoa
 • Sinkki, hyaluronihappo & resveratroli
 • Vegaaninen kasvikollageeni
 • Vegaaninen
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 24.99€
 • Osta 2 44.98€ 49.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 59.97€ 74.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mikä on Vegan Collagen Advanced?

Vegan Collagen Advanced on laadukas kasviperäinen kollageeni-ravintolisä, jonka edistyksellinen resepti sisältää kehon luonnollista kollageenin tuotantoa tukevia ainesosia, kuten C- ja E -vitamiineja sekä sinkkiä. Lisäksi ravintolisän muut ainesosat, kuten anti-ageing -vaikutuksia sisältävä ja niveliä tukeva hyaluronihappo tarjoavat täydellistä apua ihonhoitoon - täysin kasviperäisesti ja vegaaneille sopivalla tavalla. Kollageenin tuotannon lisääminen ehkäisee ikääntymisen merkkejä ihossa ja auttaa ryppyjä sekä veltostunutta ihoa kiinteytymään. Lisäksi edistyksellinen kasvikollageeni hoitaa luuston ja nivelten terveyttä!

Mikä ero on vegaanisella ja tavallisella kollageenilisällä?

Kollageeni on keholle tärkeää, sillä se on yksi ihon sekä sidekudoksen pääasiallisista rakenteellisista proteiineista. Tämän vuoksi markkinoilta löytyy runsaasti liha- ja kalaperäisiä kollageenitabletteja, jotka eivät tietenkään sovellu kasvipohjaista tai vegaanista ruokavaliota noudattaville. Siksi vegaaninen kollageeni on täydellinen valinta! Kasvikollageeni sisältää iholle sekä nivelille tärkeitä ainesosia, kuten kollageenin tuotantoa tehostavaa C-vitamiinia, ja on samalla täysin vegaaninen!

Vegan Collagen Advanced - Ainesosat

Protection
C-vitamiini

C-vitamiini on keholle erinomainen ainesosa, sillä se tukee luonnollista kollageenin tuotantoa ja edistää sekä ylläpitää ihon, luuston, rustojen, hampaiden sekä ikenien hyvinvointia.

Brain Health
Sinkki

Sinkki on tärkeä mineraali, joka suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä, auttaen kehoa suojautumaan vahingollisilta vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ihon ikääntymistä, nivelten jäykistymistä ja luuston haurastumista.

Absorption
Hyaluronihappo

Hyaluronihappoa käytetään laajalti ihonhoidossa sekä lisäravinteiden osana, koska se auttaa tukemaan ihon luonnollista kosteustasapainoa ehkäisten näin ikääntymisen merkkejä. Lisäksi hyaluronihappo tukee nivelten terveyttä.

Aktiiviset ainesosat: C-vitamiini (kalsiumaskorbaattina ja Acerola-kirsikkana), sinkki (sinkkiglukonaattina), E-vitamiini (asd-alfa-sukkinaatti), oranssi (Citrus sinensis) jauhe, lehtikaali (Brassica oleracea var. Sabellica) jauhe, parsakaali (Brassica oleracea var. italica) Jauhe, ruusunmarja (Rosa canina) -jauhe, metyylisulfonyylimetaani (MSM), rutiini, resveratroli, proteaasi, Lactobacillus Acidophilus, hyaluronihappo, kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, piidioksidi ja magnesiumstearaatti (anti-magnesiumstearaatti) (Täyteaine).

* Sisältää soijalähteitä.

Käyttöohje

Ota kaksi Vegan Collagen Advanced -kapselia päivässä, mieluiten aterian ohessa. Tämä vegaaninen kollageeni on valmistettu kasviperäisistä ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana, imetät tai olet lääkityksen alaisena tarkista tuotteen soveltuvuus lääkärin kanssa. Kollageenilisää ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Vegan Collagen Advanced 180 kpl | Kasviperäinen kollageeni

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.77% pohjautuen 12 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

I can feel/see the difference in my skin

M Miia K
Vahvistettu Osto

Helposti nieltävä kasvi/vitamiinikapseli.

S SPu
Vahvistettu Osto

Olen vegaani, joka on pitkään yrittänyt etsiä omaan ruokavalioon sopivaa kollageenilisää. +30 lasissa ja ihosta pidettävä huolta, joten on mahtavaa, että vegaaneille on oma versionsa.

J Jessi
Vahvistettu Osto

Huipputuote!

R Roope
Vahvistettu Osto

Aloitin ravintolisän käyttämisen huonojen nivelten takia, toivottavasti tilanne paranee.

L Liisa
Vahvistettu Osto

On vaikeaa löytää vegaanista kollageenilisää, joten tämä on täydellinen!

U Urla
Vahvistettu Osto

Vegaanisia kollageenilisiä ei ole helppo löytää, joten tämä on harvinainen löyty!

E Erica
Vahvistettu Osto

Halusin vegaanisen kollageenilisän, ja vaikka tämä ei itsessään sisällä kollageenia se vaikuttaa tehostavan kollageenin tuotantoa ja toimivan yhtä tehokkaasti kuin lihasta tehdyt valmisteet.

R Ruby
Vahvistettu Osto

Hyvä kollageenilisä vegaaneille

Y Yazmine
Vahvistettu Osto

Ihoni tuntuu tasaisemmalta eikä tunnu enää niin kuivalta joten tämä taitaa toimia

A Amelia
Vahvistettu Osto

En ole kasvissyöjä tai vegaani, mutta en voi sietää kollageenilisien makua, joten tämä sopii minulle paremmin.

H Hayleigh
Vahvistettu Osto

Täydellinen vegaaneille

T Tracy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä