Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

WeightWorld Vegan Collagen Jauhe

300 g jauhe | Ihoa hoitava kollageenilisä
WeightWorld

Kollageenitasojen kasvattaminen voi tuntua hankalalta jos noudatat vegaanista tai kasvipohjaista ruokavaliota. Juuri tästä syystä WeighWorld halusi luoda laadukkaan Vegan Collagen Jauheen! Ensiluokkainen jauheemme ei maistu miltään, ja on monipuolinen sekä kätevä keino kehon luonnollisen kollageenituotannon tehostamista varten. Luonnolliset ainesosat ovat terveellisiä ja pitävät huolta ihon hyvinvoinnista. C-vitamiini, Hyaluronihappo ja Resveratroli tekevät Vegan Collagen Jauheesta täydellisen kasvipohjaisen vaihtoehdon ihonhoitoon!

  • Tukee kollageenintuotantoa
  • Terve ja nuorekas iho
  • Edistyksellinen vegaaninen aminohappojen yhdistelmä
  • 100% kasvipohjainen resepti
  • Sisältää 60 annosta
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
29.31
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä on WeightWorld Vegan Collagen Jauhe?

Tämä Vegan Collagen Jauhe on kasvipohjainen vaihtoehto niille vegaaneille sekä kasvissyöjille jotka tahtovat tehostaa kehon luonnollista kollageenintuotantoa. Tämä helppokäyttöinen jauhe on valmistettu laadukkaista ainesosista, joihin lukeutuvat mm. C-vitamiini, MSM ja kokonainen joukko tärkeitä aminohappoja. Jauhe ei maistu miltään, joten se on helppo lisätä päivittäiseen ruokavalioon. 60 annosta sisältävä pakkaus tarjoaa runsaasti vastinetta rahalle, ja pitkään kestävät annokset.

Kuinka se toimii?

Vegan Collagen Jauhe on sisältää ensiluokkaisia kasvipohjaisia ainesosia, jotka on yhdistetty tarjoamaan keholle luonnollista lisätehoa kollageenintuotantoa varten. C-vitamiinin tiedetään tukevan kollageenintuotantoa, ja Resveratroli yhdessä Hyaluronihapon kanssa pitävät yllä ihon kosteustasapainoa. Jokainen reseptin ainesosa on huolellisesti valittu anti age -vaikutusta silmälläpitäen. Lisäksi jauheesta löytyy salainen ase - edistyksellinen vegaaninen aminohappojen yhdistelmä, joka on kollageenintuotannon kannalta olennainen.

Kenelle tuote sopii?

WeightWorldin Vegan Collagen Jauhe on tarkoitettu niille, jotka noudattavat kasvipohjaista tai vegaanista ruokavaliota ja tahtovat pitää huolta ympäristöstä, samalla tarjoten keholle hyödyllistä lisätehokkuutta kollageenintuotantoa varten. Tuote on täydellinen myös niille, jotka haluavat monipuolisen keinon kollageenitasojen kasvattamista varten. Jauhe on todella kätevä, ja helppo lisätä smoothien, juoman tai ruoan sekaan. Lisäksi jauhemainen kollageenilisä imeytyy elimistöön äärimmäisen tehokkaasti.

Käyttöohje

Lisää teelusikallinen (5g) Vegan Collagen Jauhetta veden sekaan joka päivittäin. Voit halutessasi lisätä jauheen hedelmämehun tai smoothien sekaan, tai lempireseptiesi joukkoon - olivatpa kyseessä kylmät tai kuumat juomat, kakut tai proteiinipatukat - vain mielikuvituksesi on rajana!

Tämä korkealaatuinen ravintolisä on valmistettu vain luonnollisia sekä kasvipohjaisia ainesosia käyttäen, joten sillä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta.

Ainesosat

C-vitamiini, Sinkki, E-vitamiini, Appelsiinijauhe, Lehtikaalijauhe, Parsakaalijauhe, Ruusunmarjajauhe, Metyylisulfonyylimetaani (MSM), Rutiini, Resveratroli, Entsymien sekoitus (Amylaasi, Proteaasi, Lipaasi, Lactaasi, Sellulaasi), Lactobacillus Acidophilus, Hyaluronihappo, Piparminttu.

Lue Lisää
WeightWorld Vegan Collagen Jauhe 300 g jauhe | Ihoa hoitava kollageenilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös