• klarna
    Luotettavat maksutavat

    Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

  • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

    Luotettavat ja nopeat toimitustavat

  • Asiakkaan tietoturva

    Tietosi ovat meillä turvassa

Nesteenpoisto - Viisi Parasta Nestettä Poistavaa Ruoka-ainetta

Suuri valikoima päivittäisiä ruokia sisältää diureettisia ominaisuuksia. Katso mitkä ovat meidän top-5 diureettiset ruoka-aineet - todennäköisesti suurin osa niistä löytyy jo keittiöstäsi!

Vesimeloni
sisältää 92% vettä ja on siksi täydellinen hedelmä nestehukasta kärsiville. Vesimelonit ovat lisäksi loistavia luonnollisia diureetteja ja tehokkaita poistamaan nestettä kehosta. Vesimelonit toimivat myös tehokkaina laksatiiveina ja ne voivat auttaa säätelemään ruoansulatusjärjestelmää.

Viinirypäleillä
on muutamia etuja. Ensisijaisesti ne ovat hyvin ravintorikkaita ja vähäkalorisia, mikä tekee niistä herkullisen välipalan, josta ei tarvitse tuntea syyllisyyttä. Toiseksi niillä on korkeat kaliumtasot suhteessa erittäin matalaan natriumtasoon. Jo tämä pelkästään antaa niille kiistattomat diureettiset ominaisuudet.

Selleri
on pääasiallisesti tunnettu hypertension eli kohonneen verenpaineen torjumisesta. Se on arvostettu vähäkalorisuutensa vuoksi ja sen omaamat voimakkaat diureettiset ominaisuudet johtuvat sen korkeista kalium- ja natriumpitoisuuksista.

Sipuleilla
on laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia. Ne, jotka ovat tottuneet syömään sipulikeittoa illalla, kertovat niiden erinomaisista diureettisista piirteistä. Joskus muinoin oli jopa tapana hieroa puolikasta sipulia munuaisiin nesteenpoiston stimuloimiseksi ja helpottamiseksi.

Parsa
sisältää asparagiinia, kemiallista aktiivista ainesosaa, joka virkistää munuaisia ja helpottaa niitä toksiinien eliminoimisessa. Tämän lisäksi parsassa on runsaasti B- ja K-vitamiineja sekä muita kehollemme tärkeitä mineraaleja.