Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

5 tehokasta vinkkiä saada raskausarvet pois

Iho koostuu elastiini- ja kollageeniproteiineista, jotka venyvät vain tiettyyn pisteeseen asti. Tämän rajan ylittyessä proteiinien rakenne alkaa hajota, ja tuloksena ovat raskausarvet.

Jos mietit miten välttää raskausarvet, on meillä sinulle hyviä uutisia - jo pienet varotoimet raskauden aikana voivat auttaa ehkäisemään itsepäisten arpien syntymistä. Useimmat naiset myöntävät, että he olisivat voineet estää raskausarvet tai ainakin osan niistä, jos he olisivat toimineet ajoissa ja oikealla tavalla. Jos ihmettelet siis miten saada raskausarvet pois raskauden aikana, lue kokoamamme 5 vinkkiä:

 1. Dermaroller

  Derma rolling eli ihon mikroneulaus on turvallinen ja tehokas tapa edistää kollageenin tuotantoa, ja sitä voi tehdä myös kotihoitona. Dermaroller koostuu kahvasta, pyörivästä rullasta sekä pienenpienistä neuloista.

  Mikroneulauksessa neulat lävistävät ihon pinnan, luoden kollageenintuotantoa kiihdyttäviä mikrovaurioita. Kun iho alkaa parantaa näitä mikrovaurioita kollageenin avulla, myös raskausarvet voivat parantua.

  Kollageeni stimuloi veren määrää ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä, mikä voi auttaa estämään raskausarvet raskauden aikana.

 2. Hydrolysoitu kollageeni

  Kollageenin muodostus on tärkeää ihon kimmoisuudelle, ja runsasproteiinisen, kanaa, kalaa, naudanlihaa, kalkkunaa, lammasta ja kananmunia sisältävän ruokavalion lisäksi avuksi kannattaa hankkia kollageenia sisältävä ravintolisä.

  Hydrolysoitua kollageenia sisältävät lisäravinteet tehostavat kollageenin muodostusta ihossa. Vaikka näiden ravintolisien tehokkuutta ei ole tieteellisesti todistettu, ovat monet käyttäjät todenneet niiden parantavan ihon kuntoa.

 3. Kaurapohjainen vartalonkuorinta

  Kaura on edullinen raaka-aine (sekä ruoka-aine), joka voi auttaa silloin, kun mietit millä estää raskausarvet. Valmista kaurasta vartalonkuorinta-aine, joka on sekä tarpeeksi rakeinen että helposti hajoava. Kaurakuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja, ja voi auttaa raskausarpien ehkäisemisessä - muista kuitenkin käyttää kosteusvoidetta aina kuorinnan jälkeen.

 4. Voide raskausarpien hoitoon

  Luonnollisista ainesosista valmistetun ja täyteläisen, raskausarpien hoitoon tarkoitetun voiteen käyttö voi olla yksi parhaista tavoista saada raskausarvet pois. Saat parhaat tulokset kun käytät voidetta kuuman suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat vielä auki. Hiero voidetta alueelle vähintään 2 minuutin ajan, ja anna sen imeytyä ihoon kokonaan. Käytä voidetta kahdesti päivässä, jotta voisit nähdä tuloksia mahdollisimman pian.

 5. Manteli- ja kookosöljy

  Tämä täysin luonnollinen ja tehokas öljyjen yhdistelmä voi auttaa välttämään raskausarpia raskauden aikana. Sekoita öljyjä puolet ja puolet, ja hiero iholle säännöllisin väliajoin.

Bonusvinkki: Huolehdi nesteytyksestä

Kun tavoitteena on päästä eroon raskausarvista, pätee perinteinen sanonta: vesi on vanhin voitehista. Vesi on paras keino raskausarpien estämiseen, sillä se huolehtii ihon kosteutuksesta sisäisesti, jolloin ihon elastiini säilyy eikä iho pääse arpeutumaan niin helposti. Nesteytyksen tärkeys kasvaa raskauden viimeisellä kolmanneksella, koska silloin veren määrä kehossa tuplautuu, ja elimistö tarvitsee enemmän vettä. Juo siis vähintään kaksi litraa vettä päivässä, jotta voisit ehkäistä raskausarvet raskauden aikana.

Kuinka voit päästä eroon raskausarvista jos sinulla on jo niitä?

Jos kehostasi löytyy jo raskausarpia, voit harkita laserterapiaa vaivan hoitoon. Laserterapia on turvallinen ja tehokas ratkaisu raskausarpien poistoon, ja jo muutaman hoitokerran jälkeen voit huomata arpien hälvenneen.

Odotusaika on täynnä monenlaista tehtävää: sinun täytyy keksiä lapselle nimi, syödä oikeita ruokia, liikkua säännöllisesti ja sisustaa kotia vauvaa varten. Muista kuitenkin huolehtia itsestäsi ja kehostasi kaiken tämän jännityksen ja innostuksen keskellä! Estä raskausarvet näiden vinkkien avulla, juo tarpeeksi vettä ja huolehdi ihostasi - tulet kiittämään itseäsi jälkeenpäin!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa