• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Slimming Vest

Shapewear | Korsettiliivi - Vyötärökorsetti olkaimilla
44.95€
:


Koko

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Nyt voit saada haluamasi kurvit juuri oikeisiin kohtiin! Kokeile vyötäröä muokkaavaa Waist Trainer korsettiliiviämme, joka on valmistettu joustavasta kankaasta ja helposti säädettävä. Tämä korkealaatuinen olkaimilla varustettu korsetti voi auttaa sinua saamaan kapeamman vyötärön ja paremman ryhdin jo ensimmäisellä käyttökerralla.

 • Auttaa muotoilemaan vyötäröä ja saamaan litteämmän vatsan
 • Voi parantaa ryhtiä
 • Tekee siluetistasi hoikemman käytön aikana
 • Kohottaa ja tukee rintoja
 • Huomaamaton vaatteiden alla
 • Kolmiriviset korsettiluut ja vetoketju mukavuuden ja säädeltävyyden parantamiseksi
 • Kevyet ja säädeltävät olkahihnat sekä sisäänrakennettu selkätuki parantavat käyttömukavuutta

Oletko valmistautumassa juhliin tai haluatko vain näyttää upealta arjessasi? Tämä vyötäröä muokkaava liivi on niin mukava ja huomaamaton, että voit käyttää sitä melkein minkä tahansa asun alla kenenkään tietämättä. Anna itsellesi parempi ryhti ja kapeampi vyötärö jo tänään tämän korsettiliivin avulla!

Lue lisää

Mikä on vyötäröä muokkaava korsettiliivi?

Vyötäröä muokkaava korsettiliivi on erityisesti naisille suunniteltu vaate, joka auttaa muokkaamaan vyötäröä ja tekee siitä enemmän tiimalasin muotoisen. Tämä vaate toimii kuin perinteinen korsetti, yhtä tärkeää eroa lukuunottamatta: tämän Waist Trainerin sisältämä selkätuki ja kapeat olkahihnat antavat selälle ja rinnoille parempaa tukea. Vyötäröä muokkaavan liivin muotoilu myös auttaa sinua ylläpitämään parempaa ryhtiä.

Miten Waist Trainer korsettiliivi voi auttaa minua?

Waist Trainer on uudenlainen olkaimilla varustettu korsetti, joka auttaa sinua saavuttamaan kapeamman vyötärön ja litteämmän vatsan. Tämä liivi yhdistää perinteisen korsetin olkahihnojen ja selkätuen tarjoamaan lisätukeen. Voit nähdä eron heti, kun puet sen päällesi! Liivi saa vatsasi näyttämään litteämmältä, korostaa vyötärön uumaa ja kurveja sekä tasoittaa siluettisi.

Tämä Waist Trainer on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja huomaamattomaksi. Välittömästi kehoa muokkaavan vaikutuksen ansiosta tämä liivi soveltuu täydellisesti sekä arkeen että juhlaan. Nyt voit nauttia unelmavyötäröstä vaikka joka päivä!

Vyötäröliivi auttaa sinua saavuttamaan paremman ryhdin - se sopii täydellisesti heille, jotka istuvat suuren osan päivästä. Toisin kuin perinteiset korsetit, tämä liivi tarjoaa rinnan alueelle sekä selkärangalle ylimääräistä tukea. Tuki myös kohottaa rintoja ja saa ne näyttämään suuremmilta.

Koko-opas

On tärkeää, että valitset juuri oikean koon kehollesi. Koska korsettiliivi on tarkoitettu muotoilemaan vyötäröä ja vatsaa, se istuu tiukemmin kuin tavalliset koot. Tämän vuoksi voi myös olla tavallista hankalampaa valita oikea koko. Voit mitata vyötärösi ja tarkistaa sopivan koon kokotaulukostamme. Jos et ole täysin varma koosta, suosittelemme että valitset mieluummin suuremman vaihtoehdon. Jokaisessa liivissä on kolmiriviset korsettiluut, joita voit helposti säädellä juuri omalle vartalollesi sopivalle tiukkuudelle.