• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Waist Trainer

Vyötäröä muotoileva vyötärökorsetti
32.95€
:


:


Väri
Koko

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Useimmat meistä haaveilevat täydellisestä tiimalasivartalosta, mutta kuinka monella on todella aikaa jokapäiväiseen treeniin, jonka avulla sen voi saavuttaa? Tämä Waist Trainer helpottaa kiireisten naisten elämää tarjoamalla entistä yksinkertaisemman vaihtoehdon muokata siluettia solakammaksi! Waist Trainer ei ole mikään tavallinen korsetti. Sitä voidaan käyttää hoikistamaan, muokkaamaan ja parantamaan vatsan ja vyötärön ulkonäköä, sekä suoristamaan ryhtiä.

 • Muokkaa vatsaa ja vyötäröä
 • Auttaa sinua luomaan ihanteellisen tiimalasivyötärön
 • Voi parantaa huonoa ryhtiä ja lieventää selkäkipuja
 • Riittävän huomaamaton arkivaatteiden alla pidettäväksi
 • Helposti pestävä, kestävä ja hengittävä materiaali
 • Miellyttävä käyttää sekä satunnaisesti että säännöllisesti

Waist Trainer vyötärökorsetti on moderni korsettiliivi, joka soveltuu täydellisesti niin jokapäiväiseen käyttöön kuin erityisiin päiviin, jolloin haluat näyttää mahdollisimman hyvältä. Vyötärökorsetin nerokkuus perustuu siihen, että se on valmistettu korkealuokkaisesta hengittävästä kankaasta, joka sujahtaa huomaamattomasti vaatteidesi alle. Waist Trainerin avulla voit näyttää upealta ja tuntea olosi itsevarmaksi, ilman raskasta treeniä tai dieettejä!

Lue lisää

Mikä on Waist Trainer?

Black Waist Trainer

Waist Trainer on moderni keskivartaloa hoikistava vyötärökorsetti, joka voi tukea painonpudotusta sekä parantaa vyötärösi ja vatsasi ulkonäköä. Se on erityisesti suunniteltu pienentämään käytön aikana vyötärönympärystä, ja sen säännöllinen käyttö voi tarjota pitkäkestoisia tuloksia. Korsettia voidaan käyttää painonpudotuksen tukena ja korostamaan kaunista vartalonmuotoa - voit vihdoin saada tiimalasivartalon, jonka olet aina halunnut!

Waist Trainerin puettuasi voit välittömästi nähdä ja tuntea sen vaikutuksen. Kun puet vyötärökorsetin, se auttaa sinua saavuttamaan litteämmän näköisen vatsan heti ensimmäisellä käyttökerralla. Se soveltuu täydellisesti myös erityisiin juhlapäiviin, kun haluat näyttää upealta tietyssä asussa. Korsetti on myös miellyttävä yllä ja soveltuu huomaamattomasti vaatteiden alle. Säännöllisesti käytettynä voit nauttia sen aikaansaamista kestävistä tuloksista myös riisuttuasi korsetin.

Vyötärökorsetti voi tukea pitkäkestoista painonpudotusta, koska se tehostaa kehon lämmönsäätelyä. Kehon sisäinen lämpötila nousee, mikä voi tehostaa aineenvaihduntaa. Aineenvaihdunnan tehostuminen puolestaan tarkoittaa, että keho kykenee muuntamaan syötyä ruokaa käyttökelpoiseksi energiaksi tehokkaammin, eikä se kerry rasvaksi yhtä nopeasti. Vyötärökorsetin käyttö erityisesti urheilun aikana auttaa sinua hikoilemaan enemmän ja nostaa elimistön sisäistä lämpötilaa, joten painonpudotus voi sujua tehokkaammin.

Waist Trainerista voi myös olla hyötyä huonon ryhdin ja selkäkipujen lievittämisessä. Tämä korsetti auttaa sinua istumaan suorassa ja ylläpitämään hyvää ryhtiä, mikä voi auttaa huonon ryhdin aiheuttamiin selkäongelmiin. Vyötärökorsetti voi hyödyttää erityisesti heitä, jotka viettävät paljon aikaa istuen, kuten toimistotyöntekijöitä.

Mistä Waist Trainer on valmistettu?

Se on valmistettu huolellisesti vain korkealuokkaisimmista materiaaleista, kuten ihoystävällisestä polyesteristä ja spandexista. Materiaalit on kehitetty mukautumaan yksilölliseen vartalotyyppiisi, jotta niiden hoikistumista tukevat vaikutukset ovat mahdollisimman tehokkaita, kun käyttö yhdistetään säännölliseen liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Waist Trainerin muoto syntyy, kun hienoa metallia kudotaan kankaaseen ja tuetaan pehmeällä tyynypehmusteella miellyttävän käytön varmistamiseksi. Metallielementti auttaa pienentämään vyötärön kokoa ja saa vartalosi näyttämään hoikalta, timmiltä ja upealta. Se myös auttaa parantamaan ryhtiä ja kumarasta selästä johtuvia selkäkipuja. Tämä vyötärökorsetti on kevyt ja joustava, joten sen käyttö on miellyttävää eikä rajoita liikkumista. Se soveltuu huomaamattomasti myös arkivaatteiden alle.

Waist Trainingin suosio kasvaa myös julkisuuden henkilöiden keskuudessa

Viime aikoina vyötäröä muokkaavat korsetit ovat nousseet suursuosioon sosiaalisessa mediassa, kun julkkikset kuten Kylie Jenner, Kim Kardashian ja Jessica Alba ovat maininneet käyttävänsä niitä. Korsetteja on käytetty jo vuosituhansien ajan, mutta moderni teknologia ja materiaali mahdollistavat tehokkaita lopputuloksia ilman vanhojen korsettien epämukavuutta ja jäykkyyttä. Waist Trainer on loistava esimerkki nykyaikaisesta hoikistavasta korsettiliivistä, joka voi tehokkasti hoikentaa vyötäröäsi ja parantaa vartalonmuotoasi - maksimaalisen mukavasti ja minimaalisen vaivalloisesti. Waist Training nousi suosioon julkkistrendinä, mutta nyt sitä voivat hyödyntää taviksetkin!

Kim Kardashian waist trainer

Lily James

Jessica Alba waist trainer

Kylie Jenner waist trainer

Miten käytän Waist Traineria?

Korsetti on suunniteltu niin mukavaksi ja helppokäyttöiseksi kuin mahdollista. Vyötärökorsetti voidaan räätälöidä helposti sopimaan vyötärön ympärille sen kolmen kiinnitystason ansiosta. Pue korsetti päälle asettamalla se vatsasi ympärille niin, että yläosa sijoittuu juuri rinnan alle, ja kiinnitä hakaset. Valitse sopivat hakaset sen mukaan, kuinka tiukalle haluat waist trainerin pukea. Voit käyttää vyötärökorsettia halutessasi, päivällä tai nukkuessa. Jotta saat parhaan tuloksen, suosittelemme käyttämään sitä kohdennetun harjoittelun aikana, jolloin se voi auttaa tehostamaan keskivartalon hikoilua sekä rasvanpolttoa. Kun aineenvaihdunta kiihtyy urheilun aikana, tehostuu myös rasvanpoltto.

Waist Trainerin avulla voit saavuttaa välittömiä tuloksia, mikäli haluat saavuttaa hetkessä kapeamman ja timmimmän vyötärön. Pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi vyötärökorsettia on kuitenkin suositeltavaa käyttää 3-6 tuntia päivässä, vähintään 3 kuukauden ajan. Kun aloitat vyötärön treenauksen korsetin avulla, on suositeltavaa aloittaa 1-2 tunnin jaksoista ja pidentää käyttöaikaa vähitellen, kun kehosi tottuu korsettiin.

Milloin näen tuloksia?

Waist Trainerin hienous piilee siinä, että voit hetkessä saavuttaa sen avulla kapeamman vyötärön. Jokainen keho on erilainen, ja niin on myös korsetin tarjoama lopputulos ja vyötärön ulkomuoto. Kurvikkaammalle vartalotyypille korsetti voi auttaa korostamaan kurveja, kun taas muille se voi auttaa määrittelemään niitä. Pitkäaikaista muutosta vyötärökorsetin lyhytaikainen käyttö ei tarjoa, sillä on selvää, että riisuessasi korsetin myös muodot palautuvat ennalleen. Vyötärökorsetin säännöllinen käyttö voi kuitenkin auttaa aktiivisen liikunnan ja terveellisten elämäntapojen ohella terveellisessä painonpudotuksessa. Waist Trainerin tarjoama painonpudotus vaihtelee riippuen henkilöstä ja korsetin käytöstä.

Miten hoidan Waist Traineria?

Jos haluat Waist Trainerisi kestävän käytössä mahdollisimman pitkään, muista huoltaa sitä säännöllisesti. Voit pestä vyötärökorsetin joko: korkeintaan 40 asteen konepesussa tai käsin haaleassa vedessä. Vaikeammat tahrat voi poistaa valkaisuaineella, joka ei sisällä kloriinia. Älä laita korsettia kuivausrumpuun, koska tämä voi vaikuttaa sen muotoiluun, vaan anna sen kuivua roikkuen tai tasolle levitettynä ilmavassa tilassa. Älä koskaan silitä Waist Traineriasi. Jos suunnittelet käyttäväsi vyötärökorsettia joka päivä, suosittelemme hankkimaan useamman korsetin ja käyttämään näitä vuoropäivin. Näin jokainen korsetti saa “levätä” käyttökertojen välillä, jolloin ne myös pysyvät paremmassa kunnossa sekä hygieenisempinä - erityisesti, jos käytät Waist Traineria urheilun aikana.

Oikean koon löytäminen

Waist Trainer Size Guide

Jotta löydät juuri sinulle sopivan koon, mittaa vyötärösi ja valitse kokotaulukosta täydellinen Waist Trainerisi. Mittaa vyötärö 2 senttiä navan yläpuolelta. Jos kokosi on kahden koon välissä, valitse mieluummin suurempi vaihtoehto.

Turvallinen käyttää

Suosituksen mukaan käytettynä vyötärökorsetti on täysin turvallinen. Suosittelemme sen käyttöä pätkissä mieluummin kuin pitkiä aikoja kerrallaan, erityisesti kun aloitat sen käytön.

On parempi aloittaa lyhyistä käyttökerroista ja pidentää vyötärökorsetin käyttöaikaa asteittain. Älä käytä Waist Traineriasi jos se on liian tiukka. Varmista, että hankit vartalollesi oikean kokoisen korsetin. Emme suosittele korsetin käyttöä vielä kasvaville nuorille.