Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Waist Trainer

Shapewear | Vyötärökorsetti

Yhteenveto

Useimmat meistä haaveilevat täydellisestä tiimalasivartalosta, mutta kuinka monella on aikaa käydä salilla joka päivä? Asioiden helpottamiseksi kiireinen, moderni nainen voi nyt kääntyä Waist Trainerin puoleen! Saatat luulla vyötärökorsettien olevan vain julkkisvillitys, mutta Waist Trainer ei ole tavallinen hoikentava korsetti. Sitä voidaan käyttää helpottamaan vatsan ja vyötärön muotoilussa ja kaventamisessa sekä ryhdin parantamisessa.

  • Muotoilee vatsan ja vyötärön ulkonäköä
  • Auttaa luomaan vaikutelmaa tiimalasivartalosta
  • Edistää hyvää ryhtiä
  • Voidaan käyttää huomaamattomasti vaatteiden alla
  • Helposti pestävä, kevyt ja kestävä materiaali
  • Mukava pitää yllä

Waist Trainer on moderni korsetti, joka on ihanteellinen jokapäiväisessä käytössä sekä erikoistilanteissa, kun haluat näyttää parhaaltasi. Waist Trainerin juju piilee sen korkealaatuisessa, hengittävässä kankaassa, joka on huomaamaton vaatteiden alla. Waist Trainerin avulla näytät ja tunnet olosi upeaksi ilman pitkäaikaisten sitoumusten aiheuttamaa vaivaa.

  • Osta 1 15.11€ 16.79€
  • Osta 2 27.20€ 30.22€ Säästät 10%
  • Osta 3 36.27€ 45.33€ Säästät 20%
:


:


Koko

Väri

Mikä on Waist Trainer?

Toisin kuin epämukavat ja sietämättömät perinteiset korsetit, moderni Waist Trainer on paljon mukavampi ja suunniteltu parantamaan vyötärösi ja vatsasi ulkonäköä. Lisäksi se on suunniteltu pienentämään vatsasi ympärysmittaa ja korostamaan kaunista vartalon muotoa, antaen sinulle vaikutelman seksikkäästä tiimalasivartalosta.

Pukemalla Waist Trainerin ylle voit nähdä ja tuntea vaikutukset välittömästi, sillä se auttaa sinua saavuttamaan timmimmän ja hoikemman näköisen vyötärön hetkessä. Tämä välitön efekti voi olla täydellinen erikoistapahtumia varten tai kun haluat säväyttää tietyssä asussa. Waist Trainer onkin erinomainen apu, sillä se on mukava ja huomaamaton käyttää - lisäksi se voi auttaa huonon ryhdin kanssa. Waist Trainer auttaa sinua istumaan pystymmässä ja ylläpitämään parempaa ryhtiä, joka taas voi helpottaa lysyssä istumisesta johtuvia selkäongelmia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä paljon istuville, kuten toimistotyöntekijöille.

Miksi valita Waist Trainer?

Elämämme on yhä kiireisempää ja etsimme jatkuvasti tapoja tehdä asioista helpompia ja kätevämpiä. Tästä johtuen säännöllinen treenaaminen ja vartalomme kiinteyttäminen on monille vaikeaa, eikä kukaan halua maksaa salikortista, jota ei juuri koskaan käytä. Tämän vuoksi Waist Trainer voi olla täydellinen ratkaisu niille kiireisille ihmisille, jotka haluavat saavuttaa imartelevan tiimalasivartalon. Se on helppo pukea ylle ja laadukkaan materiaalin ja muotoilun vuoksi myös mukava käyttää. Lisäksi se on ohut ja huomaamaton vaatteiden alla, soveltuen erinomaisesti juhliin ja iltarientoihin. Waist Trainer on saatavilla jokaiseen makuun ja asuun sopivina väreinä, mustana ja beigenä.

Why buy a Waist Trainer

Waist Trainerin materiaali

Tämä moderni korsetti valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, kuten ihoystävällisestä polyesterista ja spandexista, ja se on tehty imartelemaan juuri sinun vartaloasi. Jotta korsetti pysyisi muodossaan, on sen sisälle kudottu ohutta metallia, joka on vahvistettu pehmusteella mukavuuden varmistamiseksi. Tämä ohut metalli saa vatsanseutusi näyttämään hoikalta, litteältä ja mahtavalta sekä se auttaa pienentämään vartalonympärystä. Korsetti on lisäksi kevyt ja joustava, varmistaen käyttömukavuuden ja täyden liikkuvuuden.

Kasvava suosio

Waist trainerit ovat saavuttaneet nopeasti suosiota ja keränneet huomiota sosiaalisessa mediassa julkkisten, kuten Kylie Jennerin, Kim & Khloe Kardashianin ja Jessica Alban, toimesta. Korsetteja on käytetty tuhansien vuosien ajan, mutta moderni teknologia ja materiaalit mahdollistavat niiden käytön ilman vanhempien korsettien epämukavuutta tai jäykkyyttä. Waist Trainer on erinomainen esimerkki modernista korsetista, jota voidaan käyttää vyötärön ulkonäön hoikentamiseen ja vartalon muotojen parantamiseen mahdollisimman mukavasti, mutta vähällä vaivalla. Vaikka se lähtikin liikkeelle julkkistrendinä, on se tullut jäädäkseen!

Celebs Wearing Waist Trainers

Miten Waist Traineria käytetään?

Waist Trainer on suunniteltu niin mukavaksi ja helppokäyttöiseksi kuin mahdollista. Korsetti on helppo räätälöidä sopivaksi mille vyötärölle tahansa sen kolmen eri kiinnitystavan vuoksi. Pukeaksesi korsetin ylle, laita se vatsasi ympärille niin, että yläosa on rintojesi alla ja kiinnitä helposti kiinnittyvät hakaset. Se, mitä hakasia käytät, riippuu Waist Trainerin istuvuudesta ja halutusta kireydestä. Voit käyttää korsettia milloin haluat, älä kuitenkaan yli kuutta tuntia kerrallaan. Suosittelemme aloittamaan korsetin käytön 1-2 tunnista ja kasvattamaan tuntimäärää päivä kerrallaan maksimiin eli 6 :een tuntiin, jotta vartalosi saa rauhassa tottua siihen.

Kokotaulukko

Waist Trainer Size Guide

Jotta löydät itsellesi sopivan koon, mittaa vyötärölinjasi ja valitse täydellinen waist trainer kokotaulukosta. Saadaksesi oikean vyötärönympäryksen, mittaa n. 2cm navan yläpuolelta. Jos vyötärönympäryksesi putoaa kahden koon väliin, on parempi valita suurempi ja siirtyä tarvittaessa pienempään.

Tulokset

Waist Trainerin hienous piilee sen välittömässä, vyötärösi ulkonäköä hoikentavassa ja kaventavassa vaikutuksessa. Jokainen vartalo on ainutlaatuinen omalla tavallaan, joten saavutettu tiimalasivartalo voi luonnollisesti vaihdella. Kurvikkaammilla naisilla korsetti voi auttaa kurvien korostamisessa, kun taas muilla se voi auttaa niiden määrittelyssä. Waist Trainer ei tee ihmeitä ja onkin järkeenkäypää, että vatsasi palautuu todelliseen kokoonsa riisumisen jälkeen.

Miten pidät huolta Waist Traineristasi?

Korsetin käyttöiän pidentämiseksi muista pitää siitä hyvää huolta. Puhdistaaksesi Waist Trainerisi voit joko laittaa sen pesukoneeseen 40 asteen ohjelmaan tai pestä sen käsin haaleassa vedessä, jonka jälkeen nostat sen kuivumaan. Älä laita kuivausrumpuun, sillä se voi vaikuttaa korsetin muotoon. Mahdolliset tahrat poistetaan käyttämällä klooritonta valkaisuainetta. Älä silitä Waist Traineriasi. Jos aiot käyttää korsettia päivittäin, suosittelemme toisen kappaleen hankkimista. Vaihtelemalla kahden tai useamman välillä annat jokaisen korsetin levätä käyttökertojen välissä ja ne myös pysyvät hygieenisinä, etenkin jos käytät niitä kuumemmissa lämpötiloissa.

Ohjeita

Waist Trainer on tehty laadukkaista materiaaleista ja oikein käytettynä se on täysin turvallinen. Suosittelemme sen käyttöä pienissä erissä pidennettyjen ajanjaksojen sijaan. Aloita korsetin käyttö rauhallisesti, kasvattaen tuntimäärää asteittain, kunnes tunnet olosi mukavaksi siinä. Varmista, että käyttämäsi waist trainer on oikean kokoinen, eikä liian tiukka.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(23)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

89.41% pohjautuen 33 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ensimmäinen kokeilu takana ja korsetti kutitti ihoa,puolen tunnin käytön jälkeen piti riisua pois.

P Pia
Vahvistettu Osto

Oli mitä luvattiin. Loistava päällä. Koko vastasi merkintää. Suosittelen

O Outi T
Vahvistettu Osto

Tuote tuli ajallaan, ja on sitä mitä lupasi, mukava päällä ja tukee hyvin selkää seisomatyössä

J Jelena T
Vahvistettu Osto

Ostin liian pienen. Kannattaa katsoa mitat huolella. Virhe oli täysin oman huonon mittaukseni vika. Tuote oli hyvän laatuinen ja olisin toivonut voivani käyttää sitä.

N Nallukka
Vahvistettu Osto

Paras selkätuki toistaiseksi

M MJ
Vahvistettu Osto

Kiva ja hyvä lautunen.

e evelyn K
Vahvistettu Osto

Tuote on mielestäni erinomainen, laadukkaan ja kestävän tuntuinen. Suosittelen!

T Teresa
Vahvistettu Osto

Tuote on hyvin tyylikäs ja kangas on sopivan joustavaa. Hiukan kangas saattaa kutittaa välillä, mutta materiaali on sopivan jämäkkää. Ei purista liikaa kuitenkaan. Suosittelen!

J Johanna J
Vahvistettu Osto

tuote oli juuri sitä mitä tilasin

T Toini H
Vahvistettu Osto

Yläosa pyrkii rullautumaan kasaan, muuten hyvä.

N NK
Vahvistettu Osto

oikean kokoinen ja tukee hyvin

E Emilia T
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote ja kannattaa olla tarkka koon suhteen!

A Aliisa
Vahvistettu Osto

Hinta kohtuullinen ja laatu riittävän hyvä.

A Anna-Leena S
Vahvistettu Osto

On hyvä tuote

K Kiia S
Vahvistettu Osto

Good products but bad shipment, we can't track if you use normal post

C Catherine M
Vahvistettu Osto

Tämä tuote on erinomainen . Hyvä laatu , voi säätää . Tukee selkää ja saan samalla sutjakan vyötärön . Suosittelen !

N Niina P
Vahvistettu Osto

Tukee hyvin.

J Johanna L
Vahvistettu Osto

Super mukava pääl, eikä paista silmään vaatteiden alta! Pysyy hyvin paikalla ja sopii myös urheilun aikan käytettäväksi.

J Jenni
Vahvistettu Osto

Hankin korsetin tukemaan skolioosista kärsivää selkää, ja on kyllä selkeästi vähentänyt selkäkipuja urheillessa! Muutosta näkyy myös vyötärössä, joten tyytyväinen käyttäjä ilmottautuu!

T Tanja
Vahvistettu Osto

Istuu tosi kivasti, ja saa kropan muodot korostumaan kun vyötärö näyttää kapeammalta! Sopii paremmin vaatteiden alle kuin aiemmin ostamani korsetti.

V Vilma
Vahvistettu Osto

Tuotteen hinta-laatu-suhde päihittää Esbeltit sun muut 100-0.

A Annu
Vahvistettu Osto

Olin yllättynyt siitä, että tosissaan on kireä "korsetti", mutta näin tietysti saavutetaan parhaat ratkaisut. Ekaa kertaa kokeilevalle oli hieman hankala aluksi pukea ylle, mutta muutaman kerran jälkeen sujui kuin vanhalta tekijältä. Jännä tuote, kun pienempi koko menee aion kokeille noita tuplapakkauksia (Y)

E Esther
Vahvistettu Osto

Uusi suosikki Waist Trainerini! Jännä, ettei tämä ole tämän suositumpi.

M Mailis
Vahvistettu Osto

Tosi hyvä tuote

S Säde
Vahvistettu Osto

Koko just hyvä, nafti mut ei liian nafti. Vaikka pari kiloa lähtisikin pystyn vähän kiristämään ennen uuden ostamista. Musta on tosi tyylikäs.

K Krisu
Vahvistettu Osto

Käyttö vaatii totuttelua, sillä olen tottunut löysiin vaatteisiin. Kaverit on tosi kovasti tätä kehuneet.

T Taru Nieminen
Vahvistettu Osto

Käy myös pojille!

A Antti
Vahvistettu Osto

Tyttäreni innoittamana lähdin tilaamaan, en kyllä ymmärrä nuorilla näitä, mutta vanhemman korsetti jo vaatiikin vähän enemmän kuria. Tilasin isoimman koon, jotta totun ja siitä sitten pikkuhiljaa tiukennan. Kurvit korostuu ihan uudella tavalla!

K Kristel
Vahvistettu Osto

Tilasin ekan kotikäyttöön ja toisen salille. Oma lemppari!

J Jansku
Vahvistettu Osto

Olen kokeillut erilaisia vartaloa muokkaavia tuotteita ja tämä on ehdottomasti paras! Korsetti korostaa vyötäröä ja näytän heti naisellisemmalta!!

G Gabriella
Vahvistettu Osto

Tuntui vähän kireältä aluksi mutta siihen tottuu nopeasti. En käyttäisi korsettia päivittäin, mutta käytin sitä esim häissä jotta mahtuisin mekkooni.

S Sarah
Vahvistettu Osto

Aivan ihana!

T Tamara
Vahvistettu Osto

Aika kireä mutta siihen tottuu

J Joane

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä