ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN

Nesteenpoistaja 3kk Kuuri

180 Kapselia | Kahdesti päivässä nautittava diureettinen lisäravinne painonhallintaan.
 • Osta 1 16.99€
 • Osta 2 32.28€ 33.98€ Säästät 5%
 • Osta 3 45.87€ 50.97€ Säästät 10%

Ominaisuudet

 • Diureetti, ihanteellinen kehon veden ja myrkkyjen puhdistamiseen
 • Karpalolla, kaliumilla ja omenaviinietikalla
 • Sisältää karpaloa, vesimelonia sekä voikukkaa
 • 180 kapselia - Riittää 3 kuukauden kulutukseen
 • 100 % tyytyväisyystakuu

Water Away on luonnollinen diureetti, joka sisältää karpaloita, omenaviinietikkaa, B6-vitamiinia ja kaliumia kehon puhdistamiseen ja terveelliseen nestetasapainoon.

Kehossa olevat nesteet ja vesi voivat aiheuttaa muun muassa nilkkojen ja jalkojen turvotusta, ottamalla 2 kapselia Water Awayta päivittäin annat kehollesi tukea ylimääräisen veden ja myrkkyjen puhdistamiseen luonnollisesti.

 • Gluteeniton
 • Vegetaarinen
 • Asiantunteva resepti
 • Laktoositon

Nesteen kertyminen kehossa johtuu ylimääräisestä nesteestä verenkierrossa, kehon kudoksissa tai kehon onteloissa, ja sitä nähdään usein kasvoissa, käsissä, jaloissa tai jaloissa. Vaikka 70% kehosta koostuu vedestä, on mahdollista, että keho kerää liikaa vettä.

Tämä johtaa usein turvotukseen, jäykkyyteen ja yleiseen epämukavuuteen. Se voi myös johtaa painonnousuun, kun keho kerää ylimääräistä nestettä. Nesteen kertymiseen voi olla monia syitä, mukaan lukien liiallinen suolan saanti, passiivinen elämäntapa, hormonit ja lääkkeet (erityisesti verenpainelääkkeet ja masennuslääkkeet). Siksi voi olla tärkeää vähentää kehon vesipitoisuutta, ja tässä luonnollinen diureetti-lisä on hyvä vaihtoehto monille.

Mikä on nesteenpoistaja?

Nesteenpoistajat eli diureettiset lisäravinteet voivat auttaa vähentämään nesteen kertymistä pakottamalla munuaiset eristämään veden, suolan ja muita ei-toivottuja kuona-aineita kehostasi virtsan kautta. Diureetteja käyttävät usein ihmiset, joilla on ongelmia nesteen säätelyssä, jalkojen ja nilkkojen turvotuksessa tai ylimääräisestä nesteestä johtuvaa yleistä turvotusta.

Vaikeissa olosuhteissa diureetteja voi määrätä lääkäri, mutta niillä voi usein olla vakavia sivuvaikutuksia, jotka on otettava huomioon. Siksi, jos sinulla on ongelmia turvonneiden jalkojen tai nilkkojen kanssa, luonnollinen diureetti voi olla hyvä vaihtoehto.

Mitä hyötyä Water Awaysta on?

Miksi kehoon tulee vettä?

Nesteretentio kehossa tarkoittaa ylimääräistä nestettä verenkierrossa, kehon kudoksissa tai kehon onteloissa, ja sitä nähdään usein kasvoissa, käsissä, jaloissa tai jaloissa. Vaikka 70 % kehosta koostuu vedestä, on mahdollista, että keho kerää liikaa vettä. Se johtaa usein turvotukseen, jäykkyyteen ja yleiseen epämukavuuteen. Se voi myös johtaa painonnousuun, kun keho kerää ylimääräistä nestettä. Nesteen kertymiseen voi olla monia syitä, mukaan lukien liiallinen suolan saanti, passiivinen elämäntapa, hormonit ja lääkkeet (erityisesti verenpainelääkkeet ja masennuslääkkeet). Siksi voi olla tärkeää vähentää kehon vesipitoisuutta, ja tässä luonnollinen diureetti-lisä on hyvä vaihtoehto monille.

Onko Water Away diureetti?

Kyllä, lisäosa sisältää luonnollisia ainesosia, jotka edistävät terveellistä nestetasapainoa ja puhdistavat kehoa.

Voiko nesteenpoistaja auttaa turvotukseen ja jalkojen turvotukseen?

Kyllä, Water Away sisältää karpaloita, omenaviinietikkaa, B6-vitamiinia ja kaliumia, mikä on ihanteellinen, jos sinulla on ongelmia turvotuksen, turvonneiden nilkkojen, jalkojen ja jalkojen kanssa.

Voiko Water Away auttaa veden poistamisessa kehossa?

Kyllä, lisäosa on erityisesti suunniteltu antamaan kehollesi parhaat olosuhteet nesteen kertymiseen.

Voiko tuotteen ostaa ilman reseptiä?

Kyllä, kaikki lisäravinteemme voi ostaa ilman reseptiä.

Mikä on suositeltu päiväannos?

Ota 2 kapselia päivässä suuren vesilasillisen kera, mieluiten pääaterian yhteydessä. Yksi purkki sisältää 180 kapselia, joten sinulla on tarpeeksi 3 kuukauden kulutusta.

Milloin voit odottaa tuloksia?

Se vaihtelee hieman henkilöstä toiseen, koska ne ovat luonnollisia ainesosia, mutta useimmat ihmiset huomaavat vaikutuksen 1-2 viikon käytön jälkeen. Tyytyväisyystakuumme mukaan suosittelemme, että käytät tuotetta päivittäin vähintään 3 kuukauden ajan.

Onko lisäravinteen käytöllä sivuvaikutuksia?

Lisäravinne on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että luet ainesosaluettelon läpi tarkistaaksesi mahdolliset henkilökohtaiset allergiat.

Voiko kuka tahansa käyttää nesteenpoistajaa lisäravinteena?

Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet lääkärintarkastuksessa, sinun tulee keskustella oman lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Ei pidä ottaa, jos sinulla on virtsaamisongelmia. Ei sovellu lapsille ja nuorille.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(158)
4 Tähteä
(80)
3 Tähteä
(40)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

88.17% pohjautuen 278 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

2h Water Awayn ottamisesta nestekierto vilkastui

M Marita Y
Vahvistettu Osto

Kohtalaisen hyvä

P Päivi
Vahvistettu Osto

Kokeillut monia vastaavia tuotteita. Tämä toimii!

J Johanna M
Vahvistettu Osto

Ihan ok tuote

M Minna-Liisa L
Vahvistettu Osto

En ole huomannut vielä tuloksia ja jatkoa kokeilen yhä.

K Kirsi E
Vahvistettu Osto

----------

S Silja L
Vahvistettu Osto

Poistaa kyllä nesteitä hyvin !

K Katri
Vahvistettu Osto

Hidas toimitus. Muutoin ihan hyvä tuote

P Pineman
Vahvistettu Osto

On auttanut selkeästi aineenvaihduntaan

E Eija H
Vahvistettu Osto

Hyvä nesteenpoistaja. Ehdottoman tärkeää, että on vegaaninen ja gluteeniton.

J Jani

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä