Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Teepaketti

28 kpl | Skinny Tea & Detox Tea

Yhteenveto

Hauska ja herkullinen tie kohti parempaa kuntoa ja terveempää kehoa? Kyllä kiitos! WeightWorld Teepaketti tarjoaa kaiken tarvitsemasi päästäksesi eroon epäpuhtauksista elimistössä ja tukemaan ponnistuksiasi kohti parempaa painonhallintaa. Detox Tea- ja Skinny Tea -valmisteet sisältävä paketti tuo sinulle täydellisen 28 päivää kestävän ohjelman, jotka tukevat kehon tarpeita juuri sopivaan aikaan sekä aamuisin että iltaisin.

  • Detox Tea & Skinny Tea
  • Hyvänmakuinen 28 päivän painonhallintaohjelma
  • Dieettiä tehostavat & Kehoa puhdistavat teet
  • Tarjoaa ravinteita, energiaa & auttaa hillitsemään ruokahalua
  • Täysin luonnollinen tuote, sopii vegaaneille ja kasvissyöjille

Tämän teepaketin salaisuuksia eivät ole ainoastaan hyvä maku ja terveellisyys, sillä lisäksi siitä löytyy aimo kattaus tehokkaita luonnon raaka-aineita, jotka tukevat koko kehon hyvinvointia. Ja kaiken tämän saat kätevien teepussien muodossa! Siemaile tiesi kohti parempaa kuntoa ja lisäenergiaa!

The WeightWorld Tea Bundle

Sekä Skinny Tea- että Detox Tea -valmisteet sisältävä paketti on kaikki mitä tarvitset! Nämä kaksi WeightWorldin menestystuotetta on luotu pitämään huolta kehosi hyvinvoinnista ainutlaatuisen herkullisella tavalla. Aamuisin nautittava Skinny Tea sisältää luonnonkasveista parhaimpia, kaikki kätevästi teepussiin pakattuina! Jokainen raaka-aine on valittu erikoisominaisuuksiensa vuoksi, ja pussista löytyy esimerkiksi energiaa tarjoava vihreä tee, oolong tee, ravinteikkaat mustikka, moringa ja ohranjyvä sekä ruoansulatusta tehostava inkivääri.

Myös iltahetkiin tarkoitettu Detox Tea pursuaa luonnollisia ainesosia, mutta näiden teepussien sisältö on tarkoitettu elimistön hellävaraista puhdistamista varten. Siinä missä moni tunnettu puhdistuskuuri sisältää samat tylsät mehut tai hulluakin hullummat keitokset, on WeightWorldin Detox Tea yksinkertainen ja samalla maukas! Teen resepti tukee terveyttä rauhoittavan nokkosenlehden, virkistävän valkoisen teen, ravinteikkaan voikukanjuuren sekä ruoansulatusta auttavan anisruohon voimin.

Miksi Skinny Tea nautitaan aamuisin ja Detox Tea iltaisin?

Vaikka kumpikin tee tukee kehoa joko tarjoamalla lisäenergiaa tai tukemalla painonhallintaa, löytyy niistä erityisesti valittuja raaka-aineita jotka sopivat parhaiten joko tuomaan aamuisen energiaboostin, tai puhdistamaan kehoa hellävaraisesti päivän päätteeksi. Kehon tarpeet vaihtelevat vuorokaudenaikojen mukaisesti - tästä syystä aamutee auttaa sinua aloittamaan päiväsi reippaasti, kun taas iltateen rauhoittavat ja aromaattiset ainesosat rentouttavat ja valmistelevat kehoa yöunille.

Aineosat

Detox Tea:

Vihreä tee (40%), Valkoinen tee (20%), Anisruoho (10%), Nokkosenlehdet (10%), Voikukanjuuri (8%), Sitruunaverbena (5%), Takiaisenjuuri (5%), Viherminttu (2%).

Skinny Tea:

Vihreä tee (30%), Oolong (20%), Pu Erh -tee (10%), Sitruunaruoho (10%), Moringan lehdet (10%), Tattari (8%), Ohranjyvä (5%), Mustikka (5%), Inkiväärinjuuri (2%)

Käyttöohje

WeightWorldin valmistaman teen käyttö ei voisi olla helpompaa! Ota teepussi ja laita se lempimukiisi tai termokseen, ja kaada päälle lähes kiehumispisteessä oleva vesi. Anna teepussin hautua noin 5 minuutin ajan jotta saat teehen parhaan maun sekä tehon. Halutessasi voit maustaa teen sitruunalla, kanelilla tai hunajalla. Nauti 1 Skinny Tea joka aamu, ja 1 Detox Tea joka ilta 28 päivän ajan.

Suositus

Teepaketin sisältämät teet on molemmat valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niiden käyttäminen on täysin turvallista. Jos et ole aikaisemmin nauttinut kumpaakaan teetä, tarkista ainesosalistat mahdollisten allergioiden varalta. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ostetaan usein yhdessä

Teepaketti
Teepaketti

28 kpl | Skinny Tea & Detox Tea

35.58€

+
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

19.99€

+
Matcha Tee WeightWorld
Matcha Tee WeightWorld

100 g jauhe | Luomutuotettu ja ensiluokkainen japanilainen matcha-jauhe

14.95€

1 Tuote(tta)

35.58€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Hyvänmakuiset tee-kuurit. Hieman hintavat, mutta koen näiden olevan tärkeä osa päiviäni ja saavan näistä sekä energiaa aamuihin että rauhaa iltoihin.

T Tinni
Vahvistettu Osto

Olen ollut molemmilla teekuureilla aiemminkin, kätevä yhteispakkaus!

M Mariia N
Vahvistettu Osto

Mainio yhdistelmä, tosi kätevä ja helppo seurata

V V R
Vahvistettu Osto

Maukas tapa puhdistaa keho kuona-aineista. Tykkään tosi paljon teen mausta.

M Minna O
Vahvistettu Osto

Mainio keksintö ja yhdistelmä, tee on herkullisen makuista ja tätä detox-kuuria on helppo noudattaa.

N Sirpa O
Vahvistettu Osto

Iso peukku, huipputuote.

K K R
Vahvistettu Osto

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

O O N
Vahvistettu Osto

Helppo ja miellyttävä detox-kuuri!

M Marjatta K
Vahvistettu Osto

Johanna

L Leena Laakko
Vahvistettu Osto

Hemmottelutuote, sain tyttäreltäni.

E Eveliina D

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä